vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

380 επισκέπτες, 9 χρήστες
Sergios, guss, webtool, camber, manoslykos, KORG N364, Milarepa, stauros53, Eternal

"The Kick" module (και κλώνοι του) για 18ΧΧΧ MOD.

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
  • Φύλο: Άντρας
  • Δοκιμος ηλεκτροπνευματιστης για μα ζωή.
Απ: "The Kick" module (και κλώνοι του) για 18ΧΧΧ MOD.
« Απάντηση #645 στις: Μαΐου 04, 2012, 20:49 »
Του χεις βαλει 8 βατ ας πουμε? θα ανεβοκατεβαζει ταση στην μπαταρία για να στα δώσει ασχετα με ποσα Ωμ ατμο του χεις επανω! τελεία!

Εγω αμφισβητω και ρωτώ για την σταθερότητα των watt  και οχι αν μπορώ να ατμισω με ότι δινει και αν ανεβοκατεβαινει η τάση. Το απόλυτο τα "Δινει" δεν μου λεει κατι.

Δεν δινει ΕΠΕΙΔΗ βλεπει οτι δεν εχεις ατμο επανω.καλα τα ειπε

Και λεω και εγω το ιδιο κάνει και το λαβα που σιχαίνομαι.

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
« Απάντηση #646 στις: Μαΐου 04, 2012, 20:51 »
Μια είναι η λύση
Παίρνουμε 2 mod με διαφορετικές απώλειες και ένα ατμό και μία μπαταρία .

Στο 1 Mod βάζουμε το kick με την μπαταρία και τον ατμό και μετράμε τα  Vold V1
....
Εχεις δικιο εν μέρη οτι θα δινει σταθερά αυτό που δίνει. Αλλα δεν αποδεικνυει οτι δινει αυτό που καθορίζουμε.

Αποσυνδεδεμένος Pseiras

• 1222
  • Chi_you+ΙΑΤΤΥ-Orion 2.1-GGTS+UFS-GGSlim+MARK-T
« Απάντηση #647 στις: Μαΐου 04, 2012, 20:55 »
Μα αυτη ειναι αρχη λειτουργιας του και με αυτο το σκοπο βγηκε.
Σταθερα βατ με αυτοματες αυξομειωσεις της τασης.
Οποτε , οτι σου υποσχεται σε βατ , στο δινει και μαλιστα σταθερα.

Αποσυνδεδεμένος Pseiras

• 1222
  • Chi_you+ΙΑΤΤΥ-Orion 2.1-GGTS+UFS-GGSlim+MARK-T
« Απάντηση #648 στις: Μαΐου 04, 2012, 20:56 »
ακυρο...

Αποσυνδεδεμένος daywalker06

• 746
« Απάντηση #649 στις: Μαΐου 04, 2012, 21:26 »
Εγω αμφισβητω και ρωτώ για την σταθερότητα των watt  και οχι αν μπορώ να ατμισω με ότι δινει και αν ανεβοκατεβαινει η τάση. Το απόλυτο τα "Δινει" δεν μου λεει κατι.
Καλά κανεις και  αμφισβητείς αλλα εμεις μιλάμε από την εμπειρία χρήσεις του, δεν εχουμε μηχανήματα για να ελέγξουμε, αφου εχω την ιδια απολαυση μεχρι το τελευταίο ωφέλιμο mah της μπαταρίας εμενα μου αρκεί  :)

Και λεω και εγω το ιδιο κάνει και το λαβα που σιχαίνομαι.

Δεν κάνει το ιδιο, αν με το kick βάλεις ενα βολτομετρο χωρις atmo δεν θα πάρεις ενδείξεις με το lava θα παρεις

Αποσυνδεδεμένος Ωμέγα

• 1113
  • Xsmokers.gr "Το δικό σου Eshop"
    • Xsmokers Your Vape Shop
« Απάντηση #650 στις: Μαΐου 04, 2012, 21:36 »
Αμφισβητώντας κάτι που έχω δοκιμάσει και όχι κάτι που φαντάζομαι. Όπως είπα και εγω, με βάση αυτο που δοκιμάσω αυτη τη στιγμή, παίρνω το απόλυτο ατμισμα και μιλάω πολυ σοβαρά.

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
« Απάντηση #651 στις: Μαΐου 04, 2012, 21:40 »
Σορρυ τώρα ειδα οτι ειχε και φωτο

Δημοσιογραφοι στο MΜΕ ειμαστε να παρουσιάζουμε την πραγματικοτητα οπως θελουμε.
Κανα αμπερόμετρο σε σειρά έχεις
Δεν κατάλαβες οτι δεν κατηγορώ το κικ. Το αντίθετο μάλιστα. Αλλα αν δεν το πιάσω στα χερια μου αμφισβητω τα λογια τα απολυτα και τα μεγάλα.

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
« Απάντηση #652 στις: Μαΐου 04, 2012, 21:53 »
1. Καλά κανεις και  αμφισβητείς αλλα εμεις μιλάμε από την εμπειρία χρήσεις του, δεν εχουμε μηχανήματα για να ελέγξουμε, αφου εχω την ιδια απολαυση μεχρι το τελευταίο ωφέλιμο mah της μπαταρίας εμενα μου αρκεί  :)
Δεν αντιλέγω και πολυ καλά μου απάντησες και εγω γι' αυτό  ρωτάω για να πάρω γνωμες, απόψεις

Δεν κάνει το ιδιο, αν με το kick βάλεις ενα βολτομετρο χωρις atmo δεν θα πάρεις ενδείξεις με το lava θα παρεις
Το λαβα δεν μετρά την έξοδο προς τον ατμοποιητη , αλλα σε τι ταση θες να ατμισεις
Οπα δεν κατάλαβα, νομιζα οτι μιλαγες για ρευμα στην έξοδο όταν πατας το διακόπτη.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 04, 2012, 22:00 από sokin »

Αποσυνδεδεμένος daywalker06

• 746
« Απάντηση #653 στις: Μαΐου 04, 2012, 22:06 »
Δεν νομίζω οτι το kick βγήκε με λογια απολυτα και μεγάλα, βγήκε για μια μερίδα χρηστών με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά δεν ειναι το απόλυτο εργαλείο ( ειναι Αμερικανικο δεν ειναι Ελληνικό  :))  )

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
« Απάντηση #654 στις: Μαΐου 04, 2012, 22:08 »
Αμφισβητώντας κάτι που έχω δοκιμάσει και όχι κάτι που φαντάζομαι. Όπως είπα και εγω, με βάση αυτο που δοκιμάσω αυτη τη στιγμή, παίρνω το απόλυτο ατμισμα και μιλάω πολυ σοβαρά.
Μαζί σου φίλε και εγω παίρνω το απόλυτο ατμισμα μέχρι να δοκιμάσω το επόμενο. Αλλά αμφισβητώ και κάτι που δεν έχω δοκιμάσει γιατί απλά δεν το έχω δοκιμάσει.
Μου θυμιζεις αυτό που μου έλεγε ένας φίλος, οτι " δεν ξερεις αν εισαι αδελφή αφου δεν το έχεις δοκιμάσει να καταλάβεις αν σου αρέσει" :)) :)) :))
Αλλα οφτοπικ- φιλοσοφικη συζήτηση

Αποσυνδεδεμένος Ωμέγα

• 1113
  • Xsmokers.gr "Το δικό σου Eshop"
    • Xsmokers Your Vape Shop
« Απάντηση #655 στις: Μαΐου 04, 2012, 22:58 »
Αυτο ανήκει στην ομάδα των διαψευσιοκρατων. Όχι των ανθρώπων που περιμένουν και ρωτούν να μάθουν.Προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός και θα δεις ότι απλα λέμε την εμπειρία μας. Δεν θελουμε να στο πουλήσουμε... :nope:

Άλλο ρωτώ και άλλο παίρνω θέση σε κάτι που δεν έχω επαφή. Φυσικά και δεν είμαι ο υπερασπιστής του ένα λόγω μοντ έτσι? απλα επειδή πολλές φορές ο λόγος παρεξηγειται , φαίνεται να παίρνεις θέση και να αμφισβητεις την εμπειρία αυτών που το χρησιμοποιούν και νομίζω ότι φαντάζει κάπως περίεργα αυτη η στάση. :hmmm:

Και η δήλωση ότι παίρνω το απόλυτο ατμισμα είναι για τώρα. Άλλωστε ο χρόνος που χρησιμοποιω αυτο ακριβώς δηλώνει.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
« Απάντηση #656 στις: Μαΐου 04, 2012, 23:04 »
Αυτο ανήκει στην ομάδα των διαψευσιοκρατων. Όχι των ανθρώπων που περιμένουν και ρωτούν να μάθουν.Προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός και θα δεις ότι απλα λέμε την εμπειρία μας. Δεν θελουμε να στο πουλήσουμε...

Άλλο ρωτώ και άλλο παίρνω θέση σε κάτι που δεν έχω επαφή. Φυσικά και δεν είμαι ο υπερασπιστής του ένα λόγω μοντ έτσι? απλα επειδή πολλές φορές ο λόγος παρεξηγειται , φαίνεται να παίρνεις θέση και να αμφισβητεις την εμπειρία αυτών που το χρησιμοποιούν και νομίζω ότι φαντάζει κάπως περίεργα αυτη η στάση.
Συγνωμη ανθρωπε μου δεν ανηκω σε καμια ομάδα και τη λέξη δεν την ξερω. Ρωτω για να λαβω διαφορες απόψεις και η αλήθεια είναι περίπου στη μέση. Πιστευω απόλυτα οτι είναι η εμπειρία σας και είμαι απόλυτα αντικειμενικός. Δεν πιστεω οτι θέλετε να μου το πουλήσετε. Απλά πιστευω οτι πολλες φορές ο ενθουσιασμός οδηγει σε λάθος συμπεράσματα. Αποψη μου. Δεν ξερω αν σου φανταζει περίεργα ή σε οποιον φαντάζει αλλα απλά είμαι περίεργος.

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• 1092
  • Provari
« Απάντηση #657 στις: Μαΐου 04, 2012, 23:17 »
Θα απαντήσω με απλό παράδειγμα μιας και έχω 3 μηχανικά mods και δουλεύω το kick καθημερινά στα 2 από αυτά ;) DD, Megalodon και Indulgence. Και στα τρία βάζοντας τον ίδιο ατμοποιητή μετράω την τάση υπό φορτίο και είναι η ίδια ακριβώς και στα τρία :yes: Αυτή η τάση παραμένει ίδια καθ'όλη την διάρκεια της μπαταρίας και στα 3 mods. Η μόνη διαφορά είναι το πόσο θα κρατήσει η μπαταρία πριν το kick με ειδοποιήσει ότι χρειάζεται αλλαγή. Μετράω την τάση της μπαταρίας εκτός του mod ακριβώς μετά την ειδοποίηση αυτή του kick και έχω τις εξής μετρήσεις. Indulgence 4,0 volt :o :o :o DD και Megalodon 3,4-3,5 volt. Αυτό μας δείχνει ότι τα DD και Megalodon έχουν πολύ καλύτερη αγωγιμότητα από το Indulgence ;) Αυτό λοιπόν δεν επηρεάζει την απόδοση του kick μιας και όπως είπα δίνει τα ίδια volt σε όλα αλλά επηρεάζει καθαρά την αυτονομία της μπαταρίας ;) Αν βάλω άλλο ατμοποιητή (τον Α2 χρησιμοποιώ καθημερινά) ισχύουν τα ίδια ακριβώς και απλώς αλλάζει η τάση λόγω διαφορετικής αντίστασης.

« Απάντηση #658 στις: Μαΐου 04, 2012, 23:20 »
Sokin και εμένα σταθερό μου φένεται απο όλες της μετρήσεις έχω κάνει με βολτόμετρα. Απο εκεί και πέρα δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στην φωτιά, αλλά ένας τύπος το είχε βάλει πάνω σε παλμογράφο. Υπάρχει αυτό το βίντεο σε αυτό το νήμα στην περίπτωση που δεν το έχεις δεί.

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
« Απάντηση #659 στις: Μαΐου 04, 2012, 23:22 »
Sokin και εμένα σταθερό μου φένεται απο όλες της μετρήσεις έχω κάνει με βολτόμετρα. Απο εκεί και πέρα δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στην φωτιά, αλλά ένας τύπος το είχε βάλει πάνω σε παλμογράφο. Υπάρχει αυτό το βίντεο σε αυτό το νήμα στην περίπτωση που δεν το έχεις δεί.
Ευχαριστώ  :thumpup:
Θα ψάξω.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360196 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1017 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114323 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450527 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110831 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375142 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328424 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1083 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6452 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29384 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99971 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F