Καλησπέρα, επανέρχομαι για εντυπώσεις σε 4 οργανικά υγρά της Virgin Vapor από τη δεύτερη παραγγελία μου.
Organic Mint Chocolate Chip E-liquid...Αρκετά καλό έχει πιο έντονη την γεύση της μέντας, η σοκολάτα πάλι δεν "ακούγεται" πολύ ξεκάθαρa. Υπάρχει νομίζω θέμα με τον ορισμό της σοκολάτας σε αυτή την εταιρεία. Ατμίζεται ευχάριστα αλλά όχι για πολύ.
Organic Espresso E-liquid with cream and sugar...Ναι έχει γεύση ροφήματος με κρέμα και ζάχαρη αλλά δεν σου δίνει έντονα την γεύση του καφέ. Βασικά η επιλογή cream and sugar είναι προαιρετική στο συγκεκριμένο υγρό και ίσως το σκέτο espresso να θυμίζει πιο έντονα καφέ. Εγώ φοβήθηκα μην μου έρθει πολύ πικρός, τελικά μου ήρθε πολύ ντεκαφεϊνέ στη γεύση

Organic Vanilla Peach Swirl E-liquid...Σωστός καταμερισμός των γεύσεων ροδάκινου και παγωτού βανίλιας δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα αλλά το προτείνω για πολύωρο άτμισμα, έχει απαλή γεύση χωρίς εντάσεις και δεν κουράζει καθόλου.
Organic Caramel Kettle Corn E-Liquid (καραμελωμένο popcorn!!)... Είναι το καλύτερο από τα 4 και σίγουρα θα το επιλέξω ξανά στο μέλλον. Δίνει την αίσθηση του popcorn λίγο πιο έντονη σε σχέση με την καραμέλα και μπορείς πραγματικά να το απολαύσεις πολλές ώρες. Είναι καραμελωμένο popcorn κυριολεκτικά. Ιδανικό για πιπίλα!!

Τα υγρά ήταν όλα VG+νερό.