Δεν γνώριζα τη σχέση σου με τον Κώστα, ευχάριστο αυτό μιας και στον συγκεκριμένο άνθρωπο έχω ιδιαίτερη συμπάθεια. Δεν ήξερα καν εκείνο το "εφ όρου ζωής", πολύ ευχάριστο και αυτό εννοείται. Σε προσωπικό λοιπόν πάντα επίπεδο αυτό που δεν μου αρέσει είναι η καθαρότητα στη λείανση του κουτιού του Spooky, υπάρχουν σημάδια που δεν έχουν τριφτεί, ίσως άλλα που έχουν περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε, δεν ξέρω αν μπορώ να μεταφέρω την εικόνα.. Φαίνονται πάνω του γραμμές, αλλού υπάρχουν πιο "αιχμηρές" γωνίες απ' ότι στην απέναντι πλευρά που δείχνουν πιο "στρογγυλεμένες, το σκαλιστό σήμα του Spooky σε κάποια καπάκια είναι πολύ καθαρότερο απ' ότι σε κάποια άλλα.. Ένας μικρός αχταρμάς θα έλεγα, σίγουρα λογικό σε μεγάλο μέρος όμως όταν μιλάμε για χειροποίητες κατασκευές κι όχι για γραμμή/κορδέλα παραγωγής.
Σίγουρα επίσης τα τελευταία κομμάτια σουλουπώθηκαν περισσότερο απ' τα προηγούμενα, έτυχε να δω λάμα κομμένη με τέτοιο τρόπο που με έπιασαν τα γέλια σου λέω.
Θα είδες στο σχόλιό μου κάτι που ισχύει και το λέω από καρδιάς, σέβομαι κάθε προσπάθεια και όταν σχολιάζω "αρνητικά" αλλά προς κατευθύνσεις βελτίωσης το κάνω περισσότερο για τη "διόρθωση" ενός πράγματος που με ενδιαφέρει και σε προσωπικό επίπεδο. Για κάτι που δεν, απλώς αδιαφορώ. Χαίρομαι λοιπόν που υπάρχουν άνθρωποι που λαμβάνουν τέτοια σχόλια σοβαρά υπόψιν και δεν είναι από αυτούς που περνάνε κατ' ευθείαν στην αντεπίθεση, όπως έκαναν κάποιοι άλλοι εκεί μέσα.
Χαίρομαι που στη νέα παρτίδα είδα βελτιώσεις, αν συνέβαλα κι εγώ σε αυτό θα χαίρομαι διπλά. Μη ληφθεί σοβαρά η λέξη "αρπαχτή" που πέταξα, μεταφορική έννοια ήταν για την εικόνα που είδα σε κάποια μοντάκια και σίγουρα δεν θα πίστευα κάτι τέτοιο για τον Κωστή συγκεκριμένα.
Εμείς παλούκαρε τα έχουμε πει λίγο κι εδώ, πάνω κάτω ξέρουμε πόσο θα κοστίσει σε κάποιον να φτιάξει από την αρχή ένα 3d printed mod, ένα μοναδικό αξιόλογο κομμάτι για προσωπική του χρήση μόνο. Με όλα τα "καλά", τα ασήμια του, τους modmaker του, όλα. Αντιλαμβανόμαστε ότι σε πιο μαζική παραγωγή αυτό το κόστος του ενός τεμαχίου μειώνεται ίσως και δραματικά - φυσικά δεν μπορώ εγώ προσωπικά να ξέρω κατά πόσο ισχύει κιόλας. Με το Spooky λοιπόν των 90 ευρώ (φθηνότερο από τα υπόλοιπα του τύπου σύμφωνοι ) -και για να κλείσω με το συγκεκριμένο- θα ήθελα απλώς να υπήρχε απ' την αρχή αυτή η οπτική ικανοποίηση που να μην άφηνε κανένα περιθώριο σε τύπους σαν εμένα να γράφουνε σεντόνια λέγοντας τα αυτονόητα. Έχεις και τόσα garage στην κατοχή σου, καταλαβαίνεις για ποια "οπτική ικανοποίηση" μιλάω.
Στα καλύτερα για όλους μας λοιπόν και ειλικρινείς ευχές για ότι καλύτερο στον Κώστα και τη δουλειά που κάνει.
Edit: αν μου επιτραπεί να κλέψω μερικές εικόνες απ' το γκρουπ στο fb θα μπορούσα να δειξω ακριβώς τι εννοώ για το "οπτικό" κομμάτι της συγκεκριμένης δουλειάς.