Μιας και ειμαι κατοχος ολιγων ημερων, μπορω να πω , πως αποηγοτευτηκα πληρως...
Δηλαδη σαν να λεμε μην ακολουθεις το hype,αλλα δεν τον βρηκα για τεστ drive.
Συγκριτικα με τον Αμμιτ 25 , ο Αμμιτ δινει πολυ καλητερη γευση σε χαμηλοτερα ρευματα και με απλα coils.
Και εγω εντωμεταξυ ακουσα single coil , δαβασα και το hype , ακουσα και για την φορητοτητσ καθημερινο rta και τον πηρα...

Δυστηχως δεν τα εχουμε βρει,απο airflow καλος, απο διαρροες αψογος -μηδαμινες , αλλα εχει μια μουνταμαρα στην γευση αλλο πραγμα.
Λεμονοταρτα ωρα μηδεν, το μπισκοτο ανυπαρκτο , το δε λεμονι θα το ελεγες λαιμ...
Για να δειξει καποιο κρεμ μπρουλε ιχνος γευσης , στραπασοπιτα με λεμονι ξερεις αυτο το πλαστικο που οταν δεν εχεις στο φαγητο το χωνεις και ορκιζεσαι οτι εχει λμονι , ε λοιπον ολα αυτα μαζι ξεκινουν με χοντρο πολυ χοντρο συρμα στα 50 βατ, δυσηχως.
Τωρα για την φορητοτητα, ναι μπορει να γινει καθημερινος αν πουμε ας πουμε οτι οταν πας στην καφετερια βρισκεις να κατσεις κοντα στν πορτα η βρισκεις δουλεια σαν πορτιερης γιατι αλλιως με τα ντουμανια του (εν οψη 50 βατ) δεν...
Και επειδη ειμαι ετοιμος να τον ανεβασω προς πωληση αν καποιος καλος ανθρωπος του ατμοκοσμου εχει να προτεινει απλο coil και βατακια που μπορει να δινει γευση ευχαριστως να του δωσω μια καλη ευκαιρια, αλλιως στο υρ το εξωτερον...