vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

565 επισκέπτες, 6 χρήστες
camber, Tem, Kouros17, chkontog, I.P, george kotsopoulos

Wotofo Serpent SMM RTA

Αποσυνδεδεμένος thanoss24

• **
  • 136
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Wotofo Serpent SMM RTA
« Απάντηση #180 στις: Νοεμβρίου 05, 2017, 19:30 »
Αυτο κανω αλλα δεν μου πετυχαινει παντα. Και εγω απορω. Μου το εκανε καποιες φορες και ο ammit που ειχα.

Αποσυνδεδεμένος Tortugas

• 556
    • Τα DNA Color Themes μου μπορειτε να τα βρειτε εδω
« Απάντηση #181 στις: Νοεμβρίου 05, 2017, 19:53 »
Παιδια η βαμβακιλα (αν λετε αυτο που νομιζω) σημαινει πως ειναι πολυ πυκνο το βαμβακι που περναει μεσα απο την αντισταση και δεν εχει παει ακομα υγρο στο κεντρο. Σε ολους τους επισκευασιμους γινεται αυτο.

Φανταστειτε το βαμβακι που περναει απο την αντισταση σαν εναν κυκλο. Προς τα εξω ειναι υγρος αλλα στο κεντρο στεγνος. Δεν παιρνουμε λοιπον καμμενο επειδη εχουμε καλη τροφοδοσια απ'εξω αλλα ερχεται η γευση του στεγνου απο μεσα. Συνηθως στρωνει οταν ζεσταθει γιατι θα περασει υγρο καποια στιγμη. Ειναι οριακα πιο πολυ βαμβακι οποτε μπορει να φταξει. Απλα μην βαλετε τοσο πυκνο την επομενη φορα και ολα καλα.

Αποσυνδεδεμένος akis_evo_9

• *
  • 85
« Απάντηση #182 στις: Νοεμβρίου 05, 2017, 22:35 »
Εγω παντως παιδια πλεον τον στηνω καθε φορα με τη μεθοδο που εδειξε ο [member=18024]Tortugas[/member] και πεταει ο ατμο, ουτε βαμβακιλες ουτε καμμενα...  :nope:
Στησιμο ποτισμα και "τουφα το ντουμαν"  ;D

Αποσυνδεδεμένος Aoratix

• 615
  • Once you`re gone , you can`t come back . . . . . .
« Απάντηση #183 στις: Νοεμβρίου 06, 2017, 00:24 »
. . . . . . . . twisted x 3 . . . . . . . .   :laugh1:  

Αποσυνδεδεμένος Skoni

• **
  • 113
« Απάντηση #184 στις: Νοεμβρίου 07, 2017, 18:04 »
Καλησπέρα. Εδώ και λίγες ημέρες μου έχει παρουσιαστεί υγρασία κάτω από τον wotofo στο σημείο που ακουμπάει στο μοντ. Δεν τρέχει υγρό από τους αεραγωγούς. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά στησίματα με το βαμβάκι και με την αντίσταση αλλά συνεχίζεται. Διάβασα σε ένα forum ότι μπορεί να υπάρχει διαρροή από την βάση του που έχει κάτι σαν εγκοπή. Αντιμετωπίζει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Μπορεί να είναι ελλαττωματικός;

Κατά τα άλλα είναι άψογος και με τέλεια γεύση 

Αποσυνδεδεμένος Aoratix

• 615
« Απάντηση #185 στις: Νοεμβρίου 07, 2017, 18:13 »
Το μοναδικο σημειο που μπορει να παει υγρο στον πολο ειναι απο ΕΔΩ. Απο το AFC δεν γινεται να παει οπως ειναι ο ατμοποιητης. Επικεντρωσου εκει αν το ξαναλυσεις, να εφαπτεται τελεια οταν σφηξεις την βιδα στον πολο.

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #186 στις: Νοεμβρίου 07, 2017, 19:37 »
Έχω την εντύπωση πως ο φίλος εννοεί υγρασία σε όλη τη βάση του SMM και όχι μέσα στον 510 του mod του. Και ναι, παρατηρώ κι εγώ κατά καιρούς μια κάποια υγρασία σε όλη τη βάση του ατμοποιητή που προκαλείται από υγρό (η υδρατμούς που υγροποιούνται όταν συσσωρευτούν ) μέσα στις εισόδους αέρα που κατόπιν μεταφέρονται μέσα απ'το δαχτυλίδι του airflow στο κάτω μέρος γύρω γύρω απ' το σπειρωμα του 510.

Σίγουρα μπορεί να χάσει λίγο υγρό απ' το deck κι ας βρίσκονται τα airflow στα πλαϊνά της αντίστασης, όταν κλείσει η καμπάνα και με τα κοτετσοσύρματα που χρησιμοποιούμε και τα ρεύματα που σηκώνουμε μη σας φαίνεται τίποτα περίεργο. Σε κάθε πάτημα του fire εκεί μέσα δημιουργείται ένας μικρός Αρμαγεδδών.. :D

Δεν μιλάω για τρελές διαρροές από τις εισόδους τους αέρα αλλά για σταγόνες που με τη χρήση συσσωρεύονται στο κάτω μέρος και μετά βρίσκουν εύκολη διαφυγή προς την ένωση του mod με τον ατμοποιητή.. ;)

Αποσυνδεδεμένος ivris

• **
  • 105
« Απάντηση #187 στις: Νοεμβρίου 07, 2017, 23:32 »
Μιας και ειμαι κατοχος ολιγων ημερων, μπορω να πω , πως αποηγοτευτηκα πληρως...
Δηλαδη σαν να λεμε μην ακολουθεις το hype,αλλα δεν τον βρηκα για τεστ drive.
Συγκριτικα με τον Αμμιτ 25 , ο Αμμιτ δινει πολυ καλητερη γευση σε χαμηλοτερα ρευματα και με απλα coils.
Και εγω εντωμεταξυ ακουσα single coil , δαβασα και το hype , ακουσα και για την φορητοτητσ καθημερινο rta και τον πηρα... :wall:

Δυστηχως δεν τα εχουμε βρει,απο airflow καλος, απο διαρροες αψογος -μηδαμινες , αλλα εχει μια μουνταμαρα στην γευση αλλο πραγμα.
Λεμονοταρτα ωρα μηδεν, το μπισκοτο ανυπαρκτο , το δε λεμονι θα το ελεγες λαιμ...
Για να δειξει καποιο κρεμ μπρουλε ιχνος γευσης , στραπασοπιτα με λεμονι ξερεις αυτο το πλαστικο που οταν δεν εχεις στο φαγητο το χωνεις και ορκιζεσαι οτι εχει λμονι , ε λοιπον ολα αυτα μαζι ξεκινουν με χοντρο πολυ χοντρο συρμα στα 50 βατ, δυσηχως.
Τωρα για την φορητοτητα, ναι μπορει να γινει καθημερινος αν πουμε ας πουμε οτι οταν πας στην καφετερια βρισκεις να κατσεις κοντα στν πορτα η βρισκεις δουλεια σαν πορτιερης γιατι αλλιως με τα ντουμανια του (εν οψη 50 βατ) δεν...

Και επειδη ειμαι ετοιμος να τον ανεβασω προς πωληση αν καποιος καλος ανθρωπος του ατμοκοσμου εχει να προτεινει απλο coil και βατακια που μπορει να δινει γευση ευχαριστως να του δωσω μια καλη ευκαιρια, αλλιως στο υρ το εξωτερον...

Αποσυνδεδεμένος Aoratix

• 615
« Απάντηση #188 στις: Νοεμβρίου 08, 2017, 02:37 »
Είναι πολύ πιθανό , μέχρι και σίγουρο , η εντύπωσή σου μάκη , ν`αντανακλά
την ορθή ερμηνεία των γραφομένων του φίλου skoni . Σ`αυτή τη περίπτωση ,
σύμφωνα με τα δικά μου σεταρίσματα πάνω στον SMM και με τα λάθη πού έχω
κάνει από τα οποία έχω μάθει , το βαμβάκι είναι ελλειπές . Στο ποστάρισμά
σου , γράφεις ότι κατά καιρούς παρατηρής κάποια υγρασία σε όλη τη βάση .
Ακριβώς αυτό παρατηρώ κι`εγώ όταν βάζω λιγότερο βαμβάκι . Το σίγουρο
είναι , ότι και με AFC και δίχως αυτό , η υγρασία υπάρχει , αλλά όχι στη βάση .
Ακόμα και με το πολύ χοντρό σύρμα που χρησιμοποιώ , 3*0,50mm twisted ,
όταν είναι επαρκές το βαμβάκι , στη βάση δεν υπάρχει ούτε ίχνος υγρασίας .
Περιμετρικά ναί . . . . υγρη η κατάσταση . . . . . φαίνεται και στη φωτό . . . . .

Για τον φίλο που είναι πλήρως απογοητευμένος ,
δηλώνω συλλέκτης SMM . . . . . όχι οστών . . . .
Παρ`όλ`αυτά , ας δοκιμάσει με λίγο άλιεν και
λίγο νίχρωμ . . . . . ειδικά το τελευταίο . . . . . .

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 08, 2017, 02:45 από Aoratix »

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #189 στις: Νοεμβρίου 08, 2017, 08:52 »
Εγώ τώρα με τον δικό μου δεν έχω δει αυτή την υγρασία μέχρι στιγμής. Εννοώ την υγρασία που έφυγε τόσο μακρυά εκτός βάσης του deck.
Είναι κι ο τρόπος που ατμίζει κάποιος πιθανότατα, λογικά εσύ όταν τραβάς τζούρα μάλλον θα πρέπει να φυσάς κιόλας μέσα στο drip tip (ίσως να το καταλαβαίνεις, ίσως να το κάνεις κι επίτηδες, έχω δει κι ανθρώπους που δεν το αισθάνονται καν όμως ) κι "εκτοξεύεις" κατά κάποιο τρόπο τον ατμό που υγροποιείται κι αφήνει τις φυσαλίδες στο σημείο που δείχνεις.

Εγώ απ' την άλλη παίζω σε λίγα σχετικά watts (μικρότερη ίσως παραγωγή ατμού ), προσέχω και θεωρώ ότι δεν φυσάω ποτέ μέσα στο drip tip, πάντα όμως λίγος ατμός θα κατηφορίσει απ' το airflow (εκτός κι αν συνεχίσω να τραβάω τζούρα αφού έχω αφήσει το fire ;) ), αυτός θα υγροποιηθεί, όταν μαζευτεί αρκετό υγρό θα "γλύψει" τη μικρή χαραμάδα μεταξύ δαχτυλιδιού και βάσης και στο τέλος θα καταλήξει κάτω απ' τη βάση σαν υγρό που κύλησε κι απλώθηκε, κι όχι σαν φυσαλίδες που βλέπουμε στη δική σου φωτό.

Σίγουρα παίζει και το βαμβάκι, και το στήσιμο, και τα watts που δουλεύουμε το εκάστοτε στήσιμο, σίγουρα παίζει κι ο τρόπος που ατμίζουμε όμως για την τελική "συμπεριφορά" που θα δούμε έξω απ' τον ατμοποιητή μετά από χρήση.

Γενικά τον έχω "βολευτεί" πολύ τον SMM πάντως. :)

Αποσυνδεδεμένος fasolia

• **
  • 200
« Απάντηση #190 στις: Νοεμβρίου 08, 2017, 09:16 »
ουτε εγω εχω δει ακομη υγρασια και γενικα δεν εχω αντιμετωπισει καποιο θεμα , γιατι πολυ απλα δεν τον εχω και περιμενω εδω και 1 μηνα  :wall: :wall: :wall:

Αποσυνδεδεμένος funk

• *
  • 51
  • All rights reserved all wrongs reversed . .
« Απάντηση #191 στις: Νοεμβρίου 08, 2017, 13:24 »
Click-->Έγινε διαγραφή άμεσης παράθεσης<--Click

Κανε υπομονη εγω τον περιμενα 2 μηνες περιπου και αφου ειχα καταληξει οτι τελικα μαλλον κατασχεθηκε ξαφνικα ενα πρωινο τον βρηκα εξω απο το σπιτι μου... Αξιζει παντως ο smm αν και δεν πιστευω οτι τελικα ειναι ο πιο ευκολος στο στησιμο οπως ακουγα στα διαφορα reviews καθως ναι μεν το συρμα το φερνεις ευκολα εκει που θελεις αλλα το βαμβακι ειναι λιγο παιδεμα (τουλαχιστον για εμενα ακομα) καθως αμα βαλεις λιγο περισσοτερο οπου λογικα δεν θα εχεις εντονο το φαινομενο της υγρασιας θα περνεις συχνα καμμενη γευση, απο την αλλη αν βαλεις λιγοτερο θα εχεις καλη τροφοδοσια αλλα θα εχεις παρεα και την υγρασια....
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 22, 2018, 14:36 από Buliwyf »

Αποσυνδεδεμένος fasolia

• **
  • 200
« Απάντηση #192 στις: Νοεμβρίου 08, 2017, 13:30 »
βρε ας ερθει και ας εχει τερμα υγρασια.  :tongue_smilie: 8)

Αποσυνδεδεμένος Skoni

• **
  • 113
« Απάντηση #193 στις: Νοεμβρίου 08, 2017, 14:02 »
[member=20417]Aoratix[/member] σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Έβγαλα και έβαλα πάλι την βίδα και μέχρι τώρα όλα είναι στεγνά.
[member=4133]makis206[/member] ακριβώς αυτό που περιέγραψες αντιμετώπισα. Λίγη υγρασία κάτω από τον ατμο και πάνω από τον πόλο της συσκευής.

Για εμένα που είχα και τον Ammit 25 ο συγκεκριμένος είναι ευκολότερος στο στήσιμο και με λίγο πιο στρογγυλεμένη γεύση. Μετά είναι θέμα γούστου το ντεκ του ενός και του άλλου. 

« Απάντηση #194 στις: Νοεμβρίου 08, 2017, 15:49 »
Εστησα κι εγώ για πρώτη μου φορά...
Εύκολο σχετικα...Απλά δεν ήξερα πόσο βαμβάκι να βάλω και πήγα στο περίπου όπως έβλεπα στα videos...
Flat σύρμα και βγήκε 0.26Ω...
Πολύ χαμηλά για τα γούστα μου..0.7 ο στόχος...
Ωραίος είναι ο ατιμος χαχαχα...
Κάνω τζούρα και 5λεπτο να συνελθω....

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360039 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450348 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110768 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328308 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1080 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6445 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15307 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29366 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99947 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F