Έχουν περάσει πάνω απο 7 μήνες από όταν ξεκίνησα το ΗΤ και κυρίως λόγω του ότι το επέβαλλα στον εαυτό μου δεν έχω ανάψει κτ τόσο καιρό...
Μόνο κάπου μέσα στον Ιούλιο που μου έδωσε η κοπελιά μου να κρατήσω το δικό της για να μπει σε ένα γραφείο να κανονίσει κάτι τράβηξα μια τζούρα και ήταν θυμάμαι μαρλμπορο μίντιουμ και πάλι αηδίασα...
Η κίνηση που παλιότερα ήταν μηχανική του να φέρω το τσιγάρο στο στόμα την είχα ξεχάσει και συνέλαβα τον εαυτό μου να μοιάζει με κάποιον που ξεκινάει το κάπνισμα και δεν ξέρει πως να πιάσει το τσιγάρο...
Μέχρ πριν λίγο καιρό ακόμη η μυρωδιά του τσιγάρου μου άρεσε και με τραβούσε να καπνίσω αλλά μετά απο 2 τζούρες ητ το ξεχνούσα...Πλέον ούτε η μυρωδιά με τραβάει...
Κάποτε ήθελα ενάμιση με 2 πακέτα κάμελ η πρινς και όταν έβγαινα για ποτό τα ξεπερνούσα, πλέον θέλω γύρω στα 4 μλ υγρό (κάτι παραπάνω από 5 όταν βγαίνω για ποτό) με 12άρα νικοτίνη και είμαι καλυμένος από τη στιγμή που θα σηκωθώ μέχρι την ώρα που θα πάω για ύπνο...
Όλα αύτα όμως τα κατάφερα γιατί είχα αποφασίσει οτι το κτ θα αφήσω πίσω μου και με βοηθησε ο βλάχικος εγωισμός μου σε αυτό...
Μην σκέφτεστε το ητ σαν τον αντικαταστάτη του κτ αλλά σαν μια μεγάλη βοήθεια στην προσπάθεια να απαλαγείτε απο αυτό...Η Λογική του να θεωρείται επάξιος αντικαταστατης θα σας φέρει γρήγορα σε απογοήτευση και ίσως πάλι πίσω στο κτ...Αυτό λέω σε όσους καπνίζουν και τους βάζω σε σοβαρότερες σκέψεις χωρίς να τους αφήνω περιθώρια διακωμώδησής και υποβιβασμού αυτού που λέγεται ΗΤ...