ναι, ναι, σε νιώθω...μου έφεραν δώρο το Η.Τ προχτές...δεν ήθελα...τώρα κάπως είπα να κάνω μία προσπάθεια...τα νεύρα σύννεφο...δεν καταλαβαίνω...πήρα περισσότερα ml νικοτίνης από αυτά που καπνίζω και πάλι θέλω τα Κ.Τ , μ...αν δεν ήταν αργά...ήθελα να ρωτήσω όλοι έτσι είναι τις πρώτες μέρες; είναι ιδέα ή ανάγκη;
Kαλημ
Ερα,

εγώ θα σου πώ ένα μυστικό κ θα στο πώ με ειλικρίνεια!!!!! Αυτός η αυτή που σου έκανε αυτό το δώρο πρέπει να σε αγαπάει πολύ!!!! Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία!!!!
Κρατάς στα χέρια σου ένα μαγικό "κλειδί"!!!! Με αυτό μπορείς να κάνεις δυο πράγματα!! Το πρώτο είναι να ξεκλειδώσεις μια πόρτα κ να μπείς σε έναν άλλο κόσμο
........... αυτός είναι ο κόσμος τους ατμίσματος!! Κ Το δεύτερο είναι να κλειδώσεις την πόρτα στο "δωμάτιο" που ήδη είσαι μέσα κ ποτέ να μην μπορέσεις να βγείς από εκεί.....
Φυσικά το λέω μεταφορικά μα αυτό έχει την λογική του σε ένα μόνο! Αν εσύ το ψάξεις όπως πολύ σωστά είπες τότε θα δείς ότι όντως κρατάς το "κλειδί" που σου περιγράφω!!!! Στην αρχή θα σου φανεί πολύ περίεργο το άτμισμα κ θα έχεις κ διάφορες αντιδράσεις του οργανισμού σου! Ψάξε καλά εδώ στο φόρουμ κ θα βρείς αμέτρητες απαντήσεις που θα σε βοηθήσουν κ θα σε κάνουν μια μέρα να ευχαριστείς τον άνθρωπο που σου έκανε αυτό το μοναδικό δώρο!!!!!!!!!
Καλή συνέχεια στο νέο σου "ταξίδι"!!!!!