Καλημέρα σε όλους

Καπνίστρια 20 χρόνια, αλλά ατμίστρια
και μόνο, εδώ και 10 ημέρες. Ισως να ακούγεται μικρό το διάστημα, και προφανώς είναι, αλλά για μένα οι 10 αυτές ημέρες είναι ένα θαύμα! Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα έρθει η ημέρα που δεν θα βάλω κ.τ στο στόμα μου, και το κυριότερο δεν νιώθω καμία σπουδαία επιθυμία για αυτό. Δεν το κάνω με το ζόρι, πραγματικά μου αρέσει το η.τ αν και ως νεο μέλος είμαι ακόμα σε φάση αναζήτησης και "εκμάθησης". Δεν σας κρύβω ότι στις 10 αυτές ημέρες ένιωσα μόνο μια φορά μια
μικρή επιθυμία για κ.τ αλλά προφανώς ή θέληση μου να απαλαγώ απο αυτό είναι μεγαλύτερη, και χωρίς να πολυζοριστώ σκέφτηκα την παρέα σας, άνοιξα το site, διάβασα διάφορα, και χωρίς να το καταλάβω ο πειρασμός εξαφανίστηκε. Κανένα κ.τ λοιπόν αυτό το μικρό μεν, καθοριστικό δε, αρχικό διάστημα, και η αίσθηση που έχω στο τέλος της κάθε ημέρας είναι ότι κέρδισα άλλη μια μάχη, και είμαι σε έναν ανέλπιστα εύκολο δρόμο για μια καινούρια ζωή. Η ψυχολογία μου στα ύψη, οι αντοχές μου ίδη βελτιωμένες, και η διάθεση μου να γίνω και εγώ κάποτε "σοφή" στο θέμα σαν πολλούς από εδώ, εντονότατη

Ελπίζω, και θέλω, άρα θα το πετύχω, μετά από μεγάλο διάστημα να ξαναγράψω για το ίδιο θέμα και να είμαι ακόμα στο μηδέν για το κ.τ.
Ξέρω ότι με την παρέα σας θα είναι πιο εύκολο.
Καλώς με δεχτήκατε