Οταν οργανισμός με οργανισμό έχει διαφορά, είναι φυσικό κάποιοι να μπορούν εύκολα να περάσουν από το κ.τ. στο η.τ. και κάποιοι όχι.
Οι πρώτοι είναι τυχεροί. Νομίζω ότι η αγγελική κι εγώ ανήκουμε σ΄αυτή την κατηγορία. Πολύ απλά, μας άρεσε το η.τ. περισσότερο από το κ.τ. κι αυτό έκανε απείρως ευκολότερα τα πράγματα.
Για τους συνατμιστές που ο οργανισμός ή το μυαλό τους δε μπορεί να ξεφύγει εύκολα από το κ.τ. έχω την αίσθηση ότι πολύ πολύ απλά, το κ.τ. εξακολουθεί σε κάποιο επίπεδο να τους αρέσει περισσότερο. ΠΙθανολογώ ότι πιο εύκολα οι συγκεκριμένοι συνατμιστές θα αρχίσουν έναν αέναο κύκλο αναζήτησης της τέλειας μόντας εν μέρει ψάχνοντας για το τέλειο υποκατάστατο, εν μέρει για να πιθαναγκαστούν ότι ανήκουν εδώ, με μας, τους ατμιστές.
Επειδή ανήκω στην άλλη κατηγορία και δεν μπορώ να σας νιώσω 100% το μόνο που μπορώ απο καρδιάς να σας πω, είναι:
Να είστε πάντα δυνατοί και όρθιοι! Να έχετε κουράγιο γιατί δίνετε καθημερινά την ίδια μάχη! Αν καταφέρετε να παραμείνετε μακριά από το κ.τ. θα είστε πολύ περισσότερο νικητές από όλους τους άλλους!