vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

490 επισκέπτες, 5 χρήστες
I.P, zorlac, ΨΗΛΟΣ, lagoudakis, marauder800

Desire Rabies RDA

Αποσυνδεδεμένος truckman

• 988
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Desire Rabies RDA
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 03, 2017, 17:37 »
Το άτμισμα είναι μια υπόθεση καθαρά υποκειμενική, όλα είναι θέμα γούστου , ο καθένας το βγάζει όπως του αρέσει και φυσικά πάνω σε αυτό ουδέν σχόλιο :) Εφόσον εσένα σου αρέσει να ντριπάρεις με στενά επιστόμια καλά κάνεις γιατί έτσι σε ευχαριστεί :)
Στο θέμα γεύσης και στησίματος κι επειδή τον αδικείς πολύ το φουκαρά   θα πρότεινα κάποια στιγμή που θα έχεις χρόνο να τον στήσεις όπως πρέπει εκμεταλευόμενος τα πλεονεκτήματα του για να σου δώσει αυτά που πρέπει και μπορεί να δώσει.  Θα έλεγα να δοκιμάσεις και το στήσιμο που περιγράφω στο αρχικό ποστ. Εφόσον είσαι παλιός όπως είπες, θα ξέρεις πολύ καλά ότι στους επισκευασιμους το ζητούμενο δεν είναι να κάνουμε κάποιον να δουλέψει, αλλά να δουλέψει σωστά για να μας δώσει το καλύτερο. Δεν είναι δύσκολος, σε κατευθύνει από μόνος του για το πώς πρέπει να στηθεί. Περιμένουμε εντυπώσεις και vs με άλλους που εχεις :)  (με την προϋπόθεση οι συγκρίσεις να γίνονται με όσο το δυνατόν παρόμοιες καταστάσεις λειτουργίας , πηνία,  κοντινές διάμετροι drip, υγρά κλπ).

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 03, 2017, 18:35 »
Απλά να υπενθυμίσω ότι μιλάς με κοπέλα. :D

Συνεχίζουμε.. :)

Αποσυνδεδεμένος truckman

• 988
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 03, 2017, 19:43 »
Άμα σας πω ότι μπαίνω με tapa και μάλιστα βιαστικά  και δεν είχα προσέξει καθόλου το nick της @petra?!?  (μαστίγωμα  με claptonόσυρμα   )

« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 03, 2017, 20:41 »
πολυ ωραιος φαινεται ,και φανταζομαι απο γευση τα σπαει ,
ωραια παρουσιαση φιλος 

Αποσυνδεδεμένος truckman

• 988
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 03, 2017, 21:02 »
Σε ευχαριστώ φίλε μου. Όντως από γεύση είναι πολύ δυνατός

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 05, 2017, 13:28 από makis206 »

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 04, 2017, 02:13 »
Τους έστησα σήμερα και τους δυο με SS 0.40mm.

Εδώ μειώθηκε κάπως η ψαλίδα στη γεύση. Παραμένει κορυφαίος ο madness, αλλά ακολουθεί από αρκετά κοντά ο rabies.
Ταυτόχρονα, αρπάζουν πιο γρήγορα αμφότεροι, λόγω σύρματος.

Τους έστησα με το πάσο μου, εξού και το καλύτερο στρίψιμο και κεντράρισμα των αντιστάσεων.

Τα μοντάκια μου μόνο σήκωσαν λευκή σημαία, με αντιστάσεις περίπου 0.25 ομ και αρκετά βατ.

Και μια συγκριτική φωτό για τις διαστάσεις και το γενικότερο σουλούπι των ατμοποιητών. Ο madness παίρνει αέρα και από πάνω, με 2 οπές που η είσοδός τους ρυθμίζεται από το πλαστικό που βρίσκεται πάνω από το σώμα του ατμοποιητή.

ΥΓ. Οσο πότιζαν τα βαμβάκια έριξα και μια ξούρα κόντρα, να μη με ξαναμπερδέψει κανείς με αγοράκι. :angel:

Αποσυνδεδεμένος paloukaros

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 04, 2017, 07:34 »
Sorry που στο λέω αλλά και τα 2 στησίματα που έχεις κάνει στον Rabies δεν του ταιριάζουν...Δοκίμασε κανένα flat clapton,fused,stragled κτλ. και ευθυγράμισε τα με τις οπές του αέρα,με ανοιχτές σπείρες και microcoil τόσο λεπτό ss απλά δεν....Είμαι κάτοχος του εδώ και 2 μέρες και πραγματικά με το κατάλληλο στήσιμο είναι πολύ ωραίος άτμο.Αν και προσωπικά μου ταίριαξε περισσότερο ο μεγάλος του αδερφός Maddog

Αποσυνδεδεμένος truckman

• 988
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 04, 2017, 08:58 »
Ποτε πρόλαβες βρε θηρίο και τον παρέλαβες :) Καλοάτμιστος :)

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 04, 2017, 09:05 »
Μόλις είδα την παρουσίαση σου σαν dripperas που σέβεται την συλλογή του έκανα την προσθήκη μου.... ;D ;D ;D

Ο αέρας του με χαλάει σε σχέση με τον σκύλο αλλά τιμιότατος και αυτός για τα λεφτά του.... flat alien ss316L 32αρι πάνω και δώσε...

:fight_shot_bandana: :fight_shot_bandana: :fight_shot_bandana:

Αποσυνδεδεμένος truckman

• 988
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 04, 2017, 14:20 »
Αρχηγός 😁 Δοκίμασες να γυρίσεις την καμπάνα ώστε να έχεις τις τρύπες ανάποδα, με το φαρδύ μέρος τους προς το κέντρο? Εκεί δίνει αέρα αβερτα ακόμη και σε μικρά ανοίγματα και ίσως σου αρέσει καλύτερα.

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 04, 2017, 14:29 »
2 στησίματα έχω κάνει και τα 2 με flat clapton(1 ss316 και 1 με kanthal).Με το ss την καταβρήκα πάνω στο VGOD και δεν έπαιξα καθόλου μετά καθώς μου ήρθε ο GOVAD και καταλαβαίνεις...Αλλά σίγουρα θα το δοκιμάσω.

Thx for the tip :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Palasd

• 536
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 27, 2017, 18:53 »
Επιτέλους έφτασε και ο δικός μου 

του έβαλα και τα λεπτά συρματάκια που του ταιριάζουνε 

και απόλαυση το μόνο κακό είναι οτί το drip tip ανεβάζει θερμοκρασία γρήγορα

Αποσυνδεδεμένος truckman

• 988
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 28, 2017, 00:17 »
Καλοάτμιστος :) Μου βγήκε ζόρικη μια diy κρεμούλα σήμερα και τον έχω λιώσει απ το μεσημέρι Ωραία τζούρα ο άτιμος, απόλαυση 👌

Αποσυνδεδεμένος Palasd

• 536
« Απάντηση #28 στις: Μαΐου 28, 2017, 06:52 »
Αρχηγός 😁 Δοκίμασες να γυρίσεις την καμπάνα ώστε να έχεις τις τρύπες ανάποδα, με το φαρδύ μέρος τους προς το κέντρο? Εκεί δίνει αέρα αβερτα ακόμη και σε μικρά ανοίγματα και ίσως σου αρέσει καλύτερα.
Μηπως θα μπορούσες να βαλέις μια φώτο τι εννοείς επίσης με το ντριπ τιπ τι κάνεις 

Αποσυνδεδεμένος truckman

• 988
« Απάντηση #29 στις: Μαΐου 28, 2017, 10:36 »
Καλημέρα. Κοίτα, αν το έχουμε στις δύο τρύπες ανοικτού αέρα όπως στην πρώτη φωτό, αν περιστρέψουμε τη καμπάνα για 1/8 της στροφής προς τα δεξιά θα μας πάει σε αυτό το σημείο στο οποίο ο αέρας χάνει τη κατευθυντικότητα και τη συμπίεση του μπαίνοντας ακανόνιστα στο εσωτερικό όπως συμβαίνει στους περισσότερους drippers. Εκεί νιώθεις πολύ τον αέρα παρ'όλο που είναι μόνο 2 τρύπες ανοικτές και αλλάζει η αίσθηση της τζούρας. Προσωπικά δε μου αρέσει να ατμίζω εκεί αλλά είναι γούστα αυτά και σε κάποιον άλλον μπορεί να αρέσει. Για το dritip, με δύο clapton που τον στήνω συνήθως και γύρω στα40 - 50 watt που τον δουλεύω, δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα θερμοκρασίας.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359808 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 998 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114210 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450031 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374737 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328100 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99911 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F