Έχω απαντήσει που τον βρίσκουμε.

Σταύρο, ναι έχεις δίκιο, τρύπα 4mm είναι μεγάλη, αλλά θα επαναλάβω και πάλι, αυτό δεν τον κατατάσσει αυτομάτως στους πνευμονικούς ατμοποιητές, εκτός κι αν οτιδήποτε πιο αεράτο από ναυτίλο, kl+, Εβίβα, zest κ.λπ. θεωρείται πνευμονικός, πράγμα με το οποίο διαφωνώ. Ο Κάβειρος είναι λίγο πιο αεράτος από τον cloud αλλά λιγότερο από τον Τηλέμαχο ν2 που η τρύπα του αέρα είναι 2,5mm. Είναι πνευμονικοί αυτοί? Όχι, τσιγαρίσιοι θεωρούνται.
Δεν είναι serpent, skyline(open deck), hurricane, limitless κ.λπ. που θα παίξουν στα 40-50watt.
Σήμερα άλλαξα στήσιμο και τον έχω με kanthal 0,4mm(26ga), 5 σπείρες, 2,5 πυρήνας, 0,68Ω και στα 30w με απανωτές τζούρες, δεν ανεβάζει θερμοκρασία. Επειδή έχω κοντό drip tip και τα χείλη ακουμπούν στο καπάκι αναπλήρωσης, αυτό είναι απλώς χλιαρό.
Παρεπιμπτόντως, ίσως γι' αυτό ο κατασκευαστής επέλεξε πιο μακρύ drip tip (ασχέτως αν εμένα δε μου αρέσει), γιατί υπάρχουν πολλοί ατμιστές που δεν θέλουν να αγγίζουν με τα χείλη τα καπάκια των ατμοποιητών, παρά μόνο το drip tip.
Για την κατανάλωση θα διαφωνήσω μαζί σου. Ξέρω από τι εξαρτάται η κατανάλωση και το έχω λάβει υπόψιν. Με το παραπάνω στήσιμο που περιέγραψα και τα ίδια watt, έχω χαμηλότερη κατανάλωση σε σχέση με Cloud, Skyline, Τηλέμαχο, αυτό είναι γεγονός!
rigo, περίμενε το καλοκαίρι να σου στείλω φωτό από τη γριά βάθρα!

Υ.Γ. για την τροφοδοσία πρέπει να ξαναπώ ότι είναι για σεμινάριο, εκπληκτική πραγματικά! Επίσης είναι απολύτως στεγανός και παρά την κοντή καμπάνα και τη μικρή διαδρομή του ατμού, δεν έρχεται κανένα απολύτως σταγονίδιο στο στόμα, σε καμία περίπτωση, όπως για παράδειγμα συμβαίνει κάποιες φορές με τον doggystyle που επίσης έχει κοντή καμπάνα.