joe
το φτασαμε πολυ μακρια χωρις λογο και εκτος θεματος.θα σου απαντησω και ελπιζω να κλεισει η συζητηση μας στο ακυρο νημα....
ειμαι ξεκαθαρος βρισκομαι μακρια, στην ροδο, οποτε αρχικα ειμαι αναγκασμενος να διαβασω σχολια παρατηρησεις κατοχων συσκευων,να δω βιντεο και εικονες, ωστε να σχηματισω μια πρωτη εικονα για καθε συσκευη....το συμπερασμα βγαινει οχι μετα απο μια απλη δοκιμη αλλα απο καθημερινη χρηση .....
παρουσιασεις ολοι θελουμε να βλεπουμε οχι μονο εσυ οπου ειμαστε αναγκασμενοι να βλεπουμε και τις χαλια φωτογραφιες σου
. Εγω εχω βαρεθει να ακουω μεγαλα λογια για συσκευες και διθυραμβους καθως και για υγρα....πιστευω να το εχεις διαπιστωσει τοσο καιρο οσο διαβαζεις το φορουμ....κακο ειναι?λεω ψεματα?...παρουσιασεις αντικειμενικες μετρημένες ....
οπως του ριμποτ... τις ζητω και θα τις διαβασω με περισσοτερη προσοχηισως να λαβω υποψη μου περισσοτερο τα σχολια καποιων ατμιστων που παιζουμε ατμιστικα στα ιδια γουστα ,(βατ τζουρας συρματων κτλπ) αλλα μεχρι εκει...
βαθμους δεν βαζω σε συσκευες , δεν εχω οφελος ουτε με εξυπηρετει καπου προσωπικα....εσενα αν σε ικανοποιει βαζε...αυτο που για εσενα ειναι δεκαρι για εμενα ισως να ειναι 2αρι
Οχι, τα χρηματα για το ατμισμα δεν ειναι για πεταμα, αφου αγοραζει ο καθενας μας συσκευες και υγρα που τον ικανοποιουν και τον ευχαριστουν...εφοσον ομως κανεις επιλογες εσυ και εγω σε συσκευες που δεν μας ικανοποιουν τοτε ειναι για πεταμα...και θα καταληξουμε και εγω και εσυ, στο τελευταιο αρνητικο αποτελεσμα, εφοσον παρασυρθουμε απο διθυραμβους αλλων κατοχων...
joe δεν σε καταλαβαινω, λες ψεματα και με παροτρυνεις να μιλησουμε με αληθειες?
το να κανουμε λιστες ,να βαλουμε βαθμολογιες, που θα βοηθησει εσενα και εμενα?θα αισθανθεις καλυτερα αν σου πως πως δεν εχω αγορασει τον hussar?η τον cloud?θα νιωσεις εξυπνος ατμιστικα η εμπειρος ?
το να μου γραψεις ομως φιλε αυτη η συσκευη ειναι καλη για 2-3 λογους ,ειναι καλυτερη απο τις αλλες συσκευες γιατι εχει αυτο και αυτο το καταλαβαινω...θα με βοηθησει...
το να μου γραψεις ομως κοιτα κανω πνευμονικες με kl+ , το μονο που θα καταλαβω ειναι οτι χαραμιζεσαι γιατι τα πνευμονια σου ειναι δυνατα και θα μπορουσες ανετα να λαβεις μερος σε διαγωνισμο καταδυσεων....
αγοραζουμε συσκευες και πολλες φορες πειραματιζομαστε με αυτες ...το καταλαβαινω ,ομως εφοσον γνωριζουμε οτι το αποτελεσμα ειναι λαθος η δεν ειναι καλο ....το προτεινουμε σε αλλους...ειτε για επιδειξη ειτε για λογους εγωιστικους....και την επομενη στιγμη πωλητηριο....ε τι να πω αβυσσος η ψυχη του καταναλωτη....
σίγουρα σαν ατμιστης εχω εδω και καιρο 3-4 συσκευες μονιμα...με καλυπτουν?απολυτα. ομως θα δοκιμασω και θα αγοραζω καινουργιες γιατι ειναι χομπυ ,ασχολια, ευχαριστηση.
ειδικα στο ξεκινημα μου ως ατμιστης :idiot1:οτι σαβουρα ηθελε ο πωλητης μου πουλουσε...με αποτελεσμα να περασουν απο τα χερια μου και καλοι ατμο και να μην τους εκτιμησω λογω αγνοιας, λογω καταναλωτικης μανιας....
τελος δεν διαγωνιζομαι σε θεματα συζητησης εκτος αν υπαρξει επαθλο
....και απο κοντα και οχι απο υπολογιστη,,,να τσιμπαμε και κατι βρε αδερφε
ΜΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΥΤΑ αφησαμε τον καβειρο στην ακρη ....και ζητω συγνωμη απο τους υπευθυνους για τα οφ
manajoma
εννοειτε οτι χαιρετιζουμε καθε ελληνικη προσπαθεια και φυσικα θελουμε να βλεπουμε να εξελισσονται οι συσκευες απο τους ελληνες ...χωρις να ακουγεται ρατσιστικο....ομως πως να το κανουμε ακομα και μια θεση εργασιας παραπανω να ανοιξει απο την επιτυχια ενος προιοντος ειναι οφελος για την ελληνικη κοινωνια στην εποχη που ζουμε....
φυσικα υπαρχουν και πολλες παραφωνιες ,ομως που δεν υπαρχουν.....