vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

454 επισκέπτες, 6 χρήστες
camber, Tem, Mimhsdr, antiklitos140, stsoulos, thanos1071

Nautilus 2 by Aspire

Αποσυνδεδεμένος alexoyiorgis

• 1576
  • Φύλο: Άντρας
  • perception is reality
Απ: Nautilus 2 by Aspire
« Απάντηση #960 στις: Ιανουαρίου 31, 2018, 15:25 »
[member=21728]spanorg[/member], oι αντιστάσεις μπορούν να πλυθούν με ζεστό τρεχούμενο νεράκι (για οικονομία, όπως σου αναφέρει ο haros) και αφού στεγνώσουν να χρησιμοποιηθούν πάλι (και στην περίπτωση που σου εξηγεί ο Kώστας Άλεξ).
Αν έχεις λεπτό κατσαβιδάκι 1.4mm μπορείς να το χώσεις μέσα στην αντίσταση (που έχει διάμετρο 1.5mm) και περιστρέφοντάς το να καθαρίσεις λίγο τη μάκα που έχει πιάσει η αντίσταση, ξεπλένοντας πάντα με ζεστό τρεχούμενο νεράκι. Μάλιστα, εγκλωβίζοντας το ζεστό νερό μέσα (κλείνοντας με τα δάχτυλα τις τρύπες εισαγωγής αέρα της αντίστασης), μπορείς να φυσήξεις με το στόμα με πίεση από την πάνω μεριά της αντίστασης για να φύγει το νερό μέσα από τις πλαϊνές τρύπες τροφοδοσίας υγρού. Επαναλαμβάνοντας με ζεστό νερό το φύσημα αυτό μερικές φορές, θα δεις το "βαμβάκι" στις πλαϊνές τρύπες της αντίστασης να ασπρίζει. Αυτόν τον καθαρισμό μπορείς να τον κάνεις μία φορά μόνο, αφού δεις ότι η αντίσταση έχει αρχίσει και μπουκώνει και χρειάζεται να ανοίξεις περισσότερες τρύπες αέρα για να πάρεις την ίδια τζούρα με την αρχική ή αφού νιώσεις κάποια αλλοίωση στη γεύση. Το πόσο θα σου κρατήσει μετά τον καθαρισμό να την δουλέψεις, είναι θέμα υγρού και watt που χρησιμοποιείς.
Πειραματίσου.

Αποσυνδεδεμένος lounik

• 681
« Απάντηση #961 στις: Ιανουαρίου 31, 2018, 17:04 »
Πριν αρχίσω το άτμιζμα έβλεπα και εγώ κάτι τέτοια στο youtube και είπα εδώ είμαστε οικονομικά σωθήκαμε.
Την πρώτη φορά όμως που άνοιξα μια χρησιμοποιημένη αντίσταση και είδα την θερμική καταπόνηση που έχει το βαμβάκι κατάλαβα ότι αυτό δεν στρώνει με κανένα πλύσιμο. Εάν ήθελα να ξεπλύνω μια αντίσταση από ένα υγρό θα την βούταγα σε σκέτη pg  και όχι νερό βρύσης με άλατα και χλώριο που έστω και ίχνη θα μείνουν στο βαμβάκι.

Αποσυνδεδεμένος anarxaki

• **
  • 444
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ναι, εγώ είμαι :)
« Απάντηση #962 στις: Ιανουαρίου 31, 2018, 20:40 »
Το δοκίμασα κι εγώ το πλύσιμο της κεφαλής. Την άφησα 24 ώρες μέσα σε PG. Όταν είδα τη μάκα που έβγαλε, πέταξα και το υγρό και την κεφαλή.

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

• 3866
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
« Απάντηση #963 στις: Ιανουαρίου 31, 2018, 21:13 »
Άμα θες οικονομία, πάρε καλύτερα έναν φτηνό επισκευάσιμο, ένα καρούλι σύρμα με 5€ και ένα πακετάκι βαμβάκι με άλλα 5€. Εγγυημένα αυτά θα σου κρατήσουν ένα εξάμηνο και θα αλλάζεις αντίσταση κάθε δυο μέρες.

Εγώ, πάντως, για την δική σου υγεία και μιας και δεν σε ξέρω ώστε να ξέρω πόσα μπορείς να κάνεις, πρότεινα να μην πλύνεις την αντίσταση. Το τι κάνουν στο youtube δεν μου λέει κάτι. Κατά πολύ σοβαρότερη η άποψη του [member=20557]alexoyiorgis[/member] για μένα, ο οποίος εξηγεί ΠΩΣ θα το κάνεις και ΑΝ το κάνεις από το τι κάνουν στο youtube που έχω δει μέχρι και αντιστάσεις να παίρνουν φωτιά ενώ ο άλλος ατμίζει.

Σε κάθε περίπτωση το πλύσιμο μπορεί να γίνει, όπως και ο καθαρισμός του σύρματος από την μάκα. Εγώ, πάντως, για τον δικό μου εαυτό προτιμώ να αλλάξω μια αντίσταση από το να κάθομαι να παλεύω με την μάκα και την μπίχλα. Και την πιάνω και με τσιμπιδάκι από μακριά άμα έχω μέσα κανά βρώμικο υγρό.

Αποσυνδεδεμένος treloneritis

• 2347
  • I am not anti-social, just not user friendly
« Απάντηση #964 στις: Ιανουαρίου 31, 2018, 23:57 »
Οχι όμως και το ότι δεν γίνεται να ανακατασκευάσεις την εργοστασιακή κεφαλή. Δεν είναι καθόλου δύσκολο. Προσωπικά μου είναι σχεδόν το ίδιο "χρονοβόρο" όσο και σε καθευατό επισκευάσιμο.

Αποσυνδεδεμένος Petros4005

• 2
« Απάντηση #965 στις: Φεβρουαρίου 07, 2018, 15:24 »
καλησπέρα,

Να ρωτήσω μια χαζομάρα. Αυτά τα λαστιχάκια που έχει μέσα στο κουτί του για που είναι??

Ευχαριστώ,

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #966 στις: Φεβρουαρίου 07, 2018, 15:32 »
Παρατηρησε τον οταν τον πλενεις.

Πρεπει να εχει δυο-τρια χαμηλα, κοντα στη βαση.

Αν σου λειψουν θα το καταλαβεις. :)

@alexoyiorgis
Απάντησα πρόχειρα -βαριόμουν να τον λύσω- σίγουρη ότι θα απαντήσεις εσύ με περισσότερες λεπτομέρειες  

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 30, 2018, 06:22 από Tem »

• 1576
  • perception is reality
« Απάντηση #967 στις: Φεβρουαρίου 07, 2018, 19:18 »
Κι εγώ βαριέμαι.... :))
Όταν μου λείψουν... θα καταλάβω ;D

Αποσυνδεδεμένος Stratis23

• *
  • 23
« Απάντηση #968 στις: Μαρτίου 28, 2018, 22:05 »
Θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί αυτή την στιγμή αναγκαστικά μπήκε στο ράφι εδώ και ώρες και χρησιμοποιώ τον Aries. Καλώς χρυσός ο Ναυτίλος και υπέροχη γεύση πραγματικά, σκέτη απόλαυση αλλά τα προβλήματα που έχει σίγουρα ξενερώνουν. 
Έχει κολλήσει πολύ άσχημα η αντίσταση 1.8 στον ατμοποιητή και δεν μπορώ με τίποτα να τον ξεβιδώσω. Πριν από αυτό, πήγα να το ανοίξω για να βάλω υγρό και τελικά πήρα στο χέρι την αντίσταση μαζί με το δοχείο γιατί είχε φρακάρει επάνω και δεν έβγαινε με τίποτα. Τον ξανά βίδωσα χωρίς το δοχείο, πάω να το ξεβιδώσω και τζίφος... 
Υπάρχει κάποια λύση γιατί με 9 νικοτίνη και πνευμονικές δεν....

Υ.Γ Συγνώμη που επαναφέρω το θέμα μετά από 2 μήνες αλλά αν κάποιος έχει κάποια λύση θα με σώσει  :bye:

• 1576
  • perception is reality
« Απάντηση #969 στις: Μαρτίου 28, 2018, 23:59 »
Βάλε τον σε χλιαρό νερό, όλον όπως είναι, και άφησέ τον για κάμποση ώρα. Μετά ξεβίδωσε την αντίσταση με την βοήθεια χαρτιού κουζίνας και άσε τον να στεγνώσει. Άφησε και την αντίσταση να στεγνώσει μια μέρα. Όταν θα τον συναρμολογήσεις πάλι, "γράσαρε" πρώτα όλα τα orings. Βίδωσε την αντίσταση καλά στη βάση και μετά βίδωσε την "πανοπλία" μαλακά, να έρθει "γλυκά" τέρμα στη θέση της (δεν χρειάζεται τρελό σφίξιμο). Αν, όμως, είναι στραβά τα πάσα της αντίστασης και η "πανοπλία" βιδώνει με "γρατζούνισμα", τότε πέταξέ την.  

Αποσυνδεδεμένος Stratis23

• *
  • 23
« Απάντηση #970 στις: Μαρτίου 29, 2018, 02:12 »
Δοκίμασα όσο περισσότερα μπορούσα πριν δω την απάντηση και τελικά βρήκα την άκρη (αυτή την φορά τουλάχιστον)
Πήρα ένα κατσαβιδάκι, έβαλα γύρο γύρο χαρτοπετσέτα ώστε να μην γρατζουνίσω τον ατμοποιητή αφού τον έχω 10 μέρες μόνο και τον λυπάμαι πολύ, έβαλα κόντρα και μετά από δέκα περίπου αποτυχημένες προσπάθειες, ενώ ήταν επάνω στο μοντ βιδωμένος τα κατάφερα! Σκούπισα καλά την αντίσταση, την έσφιξα όσο πιο καλά μπορούσα, έβαλα υγρό και όλα τέλεια για την ώρα. Όχι τίποτα άλλο, μέσα σε δέκα ημέρες θα ήταν η τρίτη αντίσταση που θα έκαιγε ως αποτέλεσμα και δεν ήθελα. Αμαρτία όπως και να έχει, οπότε πρόσεξα πολύ. Αν και το πρωί θα πάω να πάρω καμία πεντάδα να έχω καβάντζα γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, έχω τραβήξει ήδη screenshot για την επόμενη φορά που είμαι σίγουρος ότι θα τύχη!
Υ.Γ Αυτή την στιγμή απολαμβάνω το soho που έφτιαξα μόνος μου, πρώτη φορά σε diy (τι να σας πω βέβαια και εγώ από την ζωή μου με ένα μόνο έτοιμα άρωμα μέσα) και πραγματικά μου έφυγαν όλα τα νεύρα που είχα από την υπέροχη γεύση!

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 30, 2018, 06:23 από Tem »

« Απάντηση #971 στις: Μαρτίου 30, 2018, 01:48 »
Ρε παιδιά ατμό ζω κοντά δυο χρόνια με τελευταίο τον σκύλο. Επειδή ήθελα να ηρεμήσω λίγο,πήρα το ναυτιλο 2.Την καλύτερη γεύση την έχω βρει στην 0,7 ω με υγρό τεντυμπου. Το θέμα είναι ότι μέσα σε μια εβδομάδα έχω αλλάξει δυο αντιστάσεις. Στα14watt max παίζω,την ποτίζω κ την αφήνω κανένα δεκάλεπτα κι πριν την ατμισω, και γενικώς δε νομίζω ότι κανω κάποιο τεχνικό λάθος καθώς έχω ρίξει πολύ διάβασμα στο φόρουμ από την αρχη που ξεκίνησα να ατμιζω. Έχει συναντήσει κανείς άλλος θέμα με πρόωρο κάψιμο αντίστασης; Κατά τα αλλά άψογος ατμοποιητης για νορμαλ φάσεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος kyrgiannis

• **
  • 317
« Απάντηση #972 στις: Μαρτίου 30, 2018, 02:51 »
Καταναλώνω 8-10 ml την ημέρα με υγρα απο 50 % εως 70% vg και αλλάζω την αντίσταση κάθε 3 με 4 ημέρες (όταν καταναλωθουν 30 ml υγρού) Τότε διαπιστώνω μια μείωση της απόδοσης της και θεωρώ λογικο να την αλλάξω...

Αποσυνδεδεμένος crazyio

• *
  • 94
« Απάντηση #973 στις: Απριλίου 03, 2018, 12:33 »
Καλησπερα. Εκανα μια βλακεια κ την αναφερω ωστε να μην την πατησει αλλος. Εδω 2 nautilus 2 κ τον εναν τον ειχα παρατημενο καιρο με υγρο μεσα. Τον ελυσα τον επλυνα με νερο βρυσης κ τον εβαλα μετα σε ενα μπουκαλακι νερου με λιγο νερο κ λιγο ξυδι να παρει τις μυρωδιες. Λογο παιδιων εβαλα το μπουκαλακι ψηλα σε ενα ντουλαπι με αποτελεσμα να το ξεχασω ετσι εκει για 10 μερες... 
Οταν το θυμηθηκα ολα τα λεπτα o rings ειχαν ξεχυλωσει κ ειναι για πεταμα. Μονο το μεγαλο το φαρδυ δειχνει να μην εχει καει απο το ξιδι αλλα αυτο θα το καταλαβω οταν βαλω νεα orings κ τον ξανα στησω.
Προσοχη στα ξυδια... χαχα

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• 1945
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
« Απάντηση #974 στις: Απριλίου 03, 2018, 12:58 »
Προσοχη στα ξυδια... χαχα
Αυτό αποτελεί πάντως, έναν ....γενικότερο κανόνα!!  :laugh1: :laugh1:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351360 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104169 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96255 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321429 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602239 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11589 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3096 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609801 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154969 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161922 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4351 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17708 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias