Δεν είναι τυχαίο το ότι Πολλοί από εμάς που έχουμε γράψει ότι δεν έχουμε καμία διαρροή από τον ναυτίλο 2 είμαστε παλιοι κατοχοι των παλιότερων μοντέλων
Όλοι μας με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο γράψαμε το ίδιο πράγμα
Δεν σφίγγουμε τίποτα όταν τον συναρμολογούμε είτε είναι μετά το πλύσιμο είτε κατά την αναπλήρωση.
Όταν σταματήσει σταμάτησε.
Άντε να του κάνεις μισό χιλιοστό παραπάνω για ψυχολογικούς λόγους αλλά μην σκέφτεστε τις Πεθερές σας όταν βιδωνετε ατμο.
Όταν είχα πρωτοπάρει τον μεγάλο ναυτίλο τον πρώτο καιρό δεν μπορούσα να πιστέψω το Πόσο λίγο έπρεπε να σφίξω για να τον συναρμολογήσω Πού συνεχώς τσέκαρα με χαρτί κουζίνας για τυχόν διαρροές. Α ! ναι ! και με μεγενθυτικό φακό
Η Αφροδίτη έγραψε ότι έπρεπε να προσαρμόσει την τζουρα της για να μην έχει διαρροές και μικροπροβλήματα όταν ατμιζει
Εγώ νομίζω ότι είναι μία χαρά σεταρισμενη
Με την sub ohm κεφάλι στα 23 βατ.
Εγώ αυτή την κεφαλή δεν θα την ξανά αγοράσω αλλά ήταν η πρώτη που έβαλα πάνω στον ναυτίλο 2
Ήταν καταπληκτική.
Την είχα μόνιμα στα 20 βατ Άρχισα νομίζω με liqua και καπνικό υγρό και χωρίς να αλλάξω κεφαλή μετά από 10 ml έβαλα τομπάκο αρωματικο της highwlheelers.
Μετά επειδή είχα πάρει και 2 ανταλλακτικές 0,7 που από ότι κατάλαβα πρέπει να εξαφανίστηκαν γρήγορα
Άλλαξα κεφαλή και έβαλα τριμπέκα πάρα πολύ καλός με πάρα πολύ καλή γεύση σε όλες τις τρύπες
Αρχίζα από μισή στροφή και δυνατές τζούρες και συνεχίζω ανοίγοντας σταδιακά τον αέρα προσπαθώντας φιλότιμα να φέρω σε δύσκολη θέση τον ατμοποιητή ή να πάρω Καμμένο.
Τίποτα Οπότε Αφροδίτη Μην τον λυπάσαι Δώστου να καταλάβει εάν εξακολουθείς να έχεις προβλήματα κάτι άλλο και συνήθως κάτι πολύ απλό. Είναι η αιτία
Την τελευταία μου καινούργια κεφάλι Βεβαίως βεβαίως θυσίασα και έβαλα σήμερα το lemon tart
Καταπληκτικό το δουλεύω με μισή μόλις ανοιχτη τρύπα ή μία.
Έβαλα lemontart και στον μικρό ναυτίλο με μία κεφαλή 1,6 bvc στα 12w, και το προτιμώ στον μίνι.
Συγνώμη για το σεντόνι αλλά Μόλις ανακάλυψα το voice κάτι πως το λένε και παίζω.

Μακη Γιατί εξακολουθείς να με αποφεύγεις εντεχνως?
Sent from my Tab2A7-10F using Tapatalk