ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ !Επειδή οπως έχω πεί παλιά δεν μου αρέσει να χρωστάω.
Επειδή καλά τα λόγια και τα χιουμοριστικά ,αλλά οταν ειναι η ωρα τής φωτιάς ,κάποιος πρέπει να βγάλει τήν Λόλα από το μπάρ.
Επειδή κάποιος ΤΡΕΛΟΣ πρέπει να κάνει τήν αρχή ,μπάς και ξυπνήσουν και μερικοί αλλοι.
Επειδή πείρα την έγκριση από τόν αρχηγό του σπιτιού τήν κυρά μου ,και τίς τρείς σκυλίτσες ,με τήν υπόσχεση οτι αν τίς παραμελήσω θα με καθαιρέσουν ,ακόμα και πλανητάρχης να γίνω.
Επειδή ετσι ,και επειδή ΔΕΝ θέλω να πώ αλλα , καθώς σε κάτι τέτοια δέν το έχω με το μπλα μπλά ,η΄ΔΕΝ γουστάρω το Μπλά .
ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΥΠΟΨΗΦΙΌΤΗΤΑ γιά Ελεγκτική Επιτροπή .
Ελπίζω να είναι μιάς ματιάς ,ενός χαμόγελου επιστρεφόμενα,σε όσα εχω πεί οτι χρωστάω.
Μεγάλο ρόλο έπαιξε κάτι πού μου έγραψε κάποιος .
ΔΕΝ τό συζητάω ,οτι με το που θά υπάρξουν ,αλλα παλικάρια από εδώ ,που ειναι ΧΙΛΙΕΣ φορές καταλληλότεροι ,σάν υποψήφιοι ,εγώ θά αποσυρθώ.
Και από το φόρουμ μας να μήν ειναι ,αλλά να είναι άξιοι ,μεγάλη μου τιμή θά ειναι να τήν κάνω τσιου.
Αν ΟΧΙ ας πρόσεχαν.
Δεν χαρίζω κάστανα ούτε στα άντερά μου ,δεν καταλαβαίνω από φιλίες συγγενολόια ,και τόν θεό, αντίθετα φρικάρω.
Μπαίνω μόνο και μόνο είπα μπάς καί ξυπνήσουν και αλλοι.
Ήθελα να το κοινοποιήσω ΠΡΩΤΑ εδώ , ετσι ένιωσα ,την απόφαση τήν πήρα μόλις τώρα ,αφού μίλησα με τό κορίτσι μου ,ΔΕΝ το ξέρει κανείς άλλος ,δεν εχω μιλήσει απολύτως με κανένα άλλον.
Ανάθεμα και αν εχω καταλάβει τί κάνω ,αλλά ειναι ποιο σίγουρο από τόν θάνατο οτι αμα το πώ εχει γίνει.
Μην περιμένει κανείς να αλλάξω και να το παίζω νιά νια ,
μήν μου πεί κανείς, ετσι και αλλιώς ,δέν θέλω να αλλάξω τόν τρόπο που γράφω ,αν κάτι ειναι σοβαρό ,αλλου και "σοβαρά" ,δέν ΜΠΟΡΩ να αλλάξω ,γιατί μετά δεν θα είμαι εγώ..
Και μετά δεν θα θέλω να με βλέπω ,ούτε εσείς εμέν
α.
Αν αντέξω καλώς ,αν δέν λέω ,τήν έκανα αφού ενημερώσω φυσικά .
Γιά Αυτούς πού με εχουν τιμήσει .
Αυτά ...........
Μετά τιμής Ato .......
( Τα υπόλοιπα στοιχεία στό σύλλογο και στά μέλη μόλις τελειώσω τήν υποψηφιότητα )