Καλησπέρα σέ όλους φίλους και φίλες .
Οχχχ αμάν αμάν θά γράψει ο Ato ήδη ακούγετε από τήν πλατεία ...
Θά γράψω ,ισως "στεναχωρήσω" ,ελπίζω να προβληματίσω ,και στήν τελική αν δέν "βγάζω " από μέσα μου ,αυτά που αισθάνομαι ποιό το νόημα?
Τό έγραψε τόσο όμορφα ο φίλτατος Vapestore ,μα τόσο όμορφα.
Οτι λέω το λέω ,και μιλάω εκεί που νοιάζομαι και αγαπώ.
Γιά τούς υπόλοιπους ,καλά να είναι ειλικρινά ,αλλά μακριά και αγαπημένοι.
Λοιπόν στο προκείμενο ,και στα ισα ,χωρίς τεθλασμένες κλπ.
Έβαλα υποψηφιότητα για μέλος τής ελεγκτικής επιτροπής ,
για ένα και μόνο λόγο ( ο βασικός ).
Οπως είπα η ελπίδα μου ήταν να ¨ξυπνήσουν " και άλλοι ,από εδώ ,αλλά και από τα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ,φόρουμ κλπ.
ΟΥΤΕ λογιστής είμαι για να γνωρίζω τα οικονομικά ,οκ ένας νορμάλ άνθρωπος είμαι ,με νορμάλ γνώσεις σε θέματα οικονομικά ,βιβλίων ,ενας μέσος όρος ,δηλαδή τίποτα σημαντικό και να έχουμε να λέμε επί τού πρακτέου.
Το τρέχω το θέμα.....
Δεν βλέπω να κουνιέται φύλο ,εκτός από ενα γνωστό παλικάρι.
ΔΕΝ βλέπω άνθρωπο ,λές και ξαφνικά βρέθηκα στήν σκοτεινή πλευρά τής σελήνης.
Πού είναι ΟΛΟΙ αυτοί που καταχτυπιόντουσαν σαν φραπές ,πού είναι αυτοί με τα ετσι ,τα γιουβέτσι ,τίς χολές τίς γκρίνιες...
ΠΟΥ ?
Κάνανε τήν αρχή κάποιοι ,ο Λευτέρης περιέγραψε το ενα εκατοστό απο τα τρεξίματα που έπεσαν , οι 21 ΑΝΘΡΩΠΟΙ και οχι robot είπαν ορίστε παρακαλώ, και ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΕ ΦΥΛΟ !
Δηλαδή ΤΙ περιμένουν.?
Τόν Ato από ενα απομονωμένο μέρος ,χωρίς πρόσβαση καλά καλά ,κάποιες μέρες ,έως και μήνες σε πόλεις ( όχι Μεγαλουπόλεις ...σε μικρές έστω πόλεις ) ,με χωρίς γρήγορα Ιντερνέτια ,γουα'ι'φάκια ,βλαμμένα κινητά ,υπερπανέξυπνα ακίνητα ,και και και ,να σώσει τό Ατμισμα ,να αλλάξει τήν κατάσταση ,να ελέγχει πανάθεμα τον ,πού τί να ελέγξει ,και μετά να μεταφέρει και κάποιους από το ανθρώπινο ΕΙΔΟΣ ,σε αλλους πλανήτες ,για να επιβιώσει η ανθρωπότητα ,ούτως ώστε να μπορέσει να καταστρέψει χαλαρά ,και τόν νέο πλανήτη πού θα εποικίσει..( Κανόνας ΑΛΦΑ και Μπράβο )
ΕΕΕ δεν πάει έτσι...
Και αντε οι αλλοι ,οί ποιό έξω από τα τού συλλόγου ΔΕΝ..
ΟΚ >>
Εδώ γίνονται συναντήσεις όμως , πλέων πάρα πολλά από τα μέλη τουλάχιστον αυτού τού φόρουμ ,αλλά και από αλλα ,γνωρίζονται και προσωπικά ,και face to face ,klp klp.
ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ >.. ?
Από ΟΛΕΣ αυτές τίς συναντήσεις ,ιδικά Αθήνα δέν βρέθηκαν 5-10 άτομα ,τα οποία ανάμεσα σε ατμό κλπ ,να πούν η' να τούς πείτε άντε ξεκινήστε ,η' να πουν οκ βάζω για αυτό υποψηφιότητα ?
ΟΚ στήν τελική οι έξω από τόν σύλλογο ,αναμένουν να πείς ,κάνουν τήν πάπια να πείς , ΔΕΝ γουστάρουν να πείς...
ΟΚ............. ( Αλλά καίει )
Εσείς που ξεκινήσατε ,ιδρώσατε ,φάγατε εκατοντάδες εργατοώρες αμισθί ,και ύπατε σωστά ,τό Ελάτε ΟΠΟΙΟΣ θέλει ,ας μπεί ,ας εκλεγεί ,ας διοικήσει ,αλλά βλέπετε πώς ΔΕΝ τραβάει , προσέξτε τι θα πώ ...
( Πάντα μα πάντα προσωπικές γνώμες λέω ΧΩΡΙΣ να έχω καν ,οχι συζητήσει ,ούτε καν αναφέρει σέ κανένα τίς σκέψεις μου )
ΔΕΝ λέω να μπείτε και οι 21 σαν υποψήφιοι , ούτε να πείτε αύριο τα κάνατε σαλάτα κάποιοι ( και γιατί να το πείτε άλλωστε δικό σας παιδί είναι τό πονάτε περισσότερο απο όλους ) , αλλά μήπως θά ήταν ΣΩΣΤΟ και ΛΟΓΙΚΟ τουλάχιστον ενα δύο ατομα ,από τούς 21 ,να θέσει υποψηφιότητα για ΔΣ ,και ενα δύο για ελεγκτική επιτροπή ,και πάλι οι υπόλοιπες θέσεις είναι ανοικτές για τόν οιοδήποτε ετσι ?
Θά τό πώ ΣΤΑ ΙΣΑ ..
Αυτή τήν στιγμή κάποιος κακόβουλος ,ή και απλά λίγο ποιό διστακτικός μπορεί να λέει....
Γιατί ρέ παιδί μου ΚΑΝΕΙΣ από τά ιδρυτικά στελέχη μα κανείς ΔΕΝ βάζει υποψηφιότητα..
Χαριτολογώντας θά έλεγε αυτός ο κάποιος...
Σύλλογος ατμιστών είναι Η' η Κομόρα και δέν θέλουν να φαίνονται στο ΔΣ κλπ ,και ψάχνουν να βρουν άλλους να μπουν στο ΦΑΤΣΑ κάρτα ?
Ο κακόβουλος..
Ο Διστακτικός...
Ο Περίεργος
Ο μή γνωρίζον
Ο ,Ο ,Ο ..
Μεγάλο ποσοστό για να αγνοηθεί πάντως.
Το παίζω δικηγόρος του Διαβόλου?
Είμαι περίεργος ?
Είμαι αλλοπρόσαλλος ?
Δεν ξέρω τί στήν ευχή είμαι ,εκείνο πού ξέρω είναι οτι εχω γνωρίσει ΕΔΩ ατομα ,τα οποία πλέων ειναι σημαντικά στήν ζωή μου ,γιατί έχουν ΠΟΙΟΤΗΤΑ ,σπάνια για τίς μέρες μας.
Αυτό από μόνο του μού απαγορεύει το να ΜΗΝ εκφράζω οτι ΝΙΩΘΩ ,ότι διαισθάνομαι οτι μπορεί να συζητιέται ,'η να "ψιθυρίζεται " σέ πηγαδάκια..
Εγώ με πηγαδάκια και Νια νια δεν έχω πάρε δώσε.
Στα ΙΣΑ και με γάργαρα νερά γουστάρω ,δημόσια.
Πρός ΟΛΟΥΣ και ΟΛΑ τα ενδιαφερόμενα μέρη ,ΧΩΡΙΣ διαχωρισμούς.
Αυτά και καλό βράδυ ,μήνα ,ΖΩΉ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.