Πέρα από τα αυτονόητα "μπράβο" στον Σπύρο, εγώ θα σταθώ στα σχόλια της στήλης δίπλα στο live.
1) Κάποιοι θεωρούν ότι η σαχλαμάρα που λέγεται φβ είναι ο Θεός. Κι ότι η ειδίκευση που έχουν κάποιες σελίδες του ενδιαφέρουν τον άλλο. Λάθος. Εκτός αν το πληκτρολόγιο είναι προέκταση της... νοημοσύνης.
2) Υπήρχαν και αυτοί που έχουν το σύνδρομο του πρωταθλητή. Πρέπει να καταλάβουν ότι η εγγραφή στο Σύλλογο σημαίνει πάλη. Τα 15 γιούρο είναι πολύ μικρό ποσό για έναν ολόκληρο χρόνο. ΑΙΛΑΙΩς !!!
3) Μιας και θα υπάρξει συνέχεια, ας γίνει μια ενημέρωση για τις πρώτες ενέργειες, έστω κι αν δεν υπάρχει προεδρείο, μπας και σηκωθούν μερικοί από τον καναπέ.
4) Με αφορμή τη συνέντευξη της 12/7/2016, μια χούφτα άνθρωποι έκαναν πολλλλλλή δουλειά, χωρίς ιδιοτελές όφελος, αυτό ήταν a priori δεδομένο.Σκεφθείτε ότι έχουν καλυφθεί σχεδόν όλες οι νομικές, συναισθηματικές και κοινωνικές ερωτήσεις που ΘΑ προκύψουν (ακόμα δεν έχει φανεί τίποτα). Μπορεί οι σύλλογοι οποιασδήποτε μορφής και θεματολογίας να μην έχουν, βάσει στατιστικών, θετικές προοπτικές, αλλά οι ρομαντικοί ιππότες ζουν για το όνειρο = ναι, εφικτό είναι, μπορώ να το κάνω πραγματικότητα.
5) Η εγγραφή στο Σύλλογο δεν σημαίνει ότι δίνω 15 ευρώ και μεταβιβάζω τη λύση των ατμιστικών μου ζητημάτων σε άλλους. Δίνεις τα λ7 για να αποκτήσεις το δικαίωμα να παλέψεις. Η εγγραφή σημαίνει "ανέβα στο ριγκ" είναι η σειρά σου να παλέψεις το Τέρας (τον καρκίνο, τις ασθένειες της καρδιάς, όλα όσα κάνουν το ΚΤ συνέταιρο του Χάρου), είναι η ώρα σου να ανοίξεις τα μάτια σε εκατομμύρια που, αν δεν κάνεις κάτι, θα πεθάνουν πρόωρα τα επόμενα χρόνια από τον καπνό.
6) Ο Σύλλογος δεν είναι κόμμα (ευτυχώς) που θα υποσχεθεί τον ουρανό με τα άστρα. Μάχη μπορεί να υποσχεθεί. Υπάρχουν εκατοντάδες πράγματα που πρέπει να τρέξουν ΑΜΕΣΑ.
7) Γράφτηκα στον Σύλλογο εδώ και πολύ καιρό, μια μέρα που δεν είχα λεφτά ούτε για βενζίνη. Ακόμα και σήμερα δεν έχω ούτε paypal.
Λύσεις ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Μέσα στο μυαλό μας. Αρκεί να ζυμωθούν.