Καλησπέρα σας αγαπητοί φίλοι.
Ήρθα για να σας βάλω σε "έξοδα" και "τρέξιμο"
Αν το κάτωθι είναι " Νόμιμο " ,δέν το γνωρίζω ,αλλά το ότι είναι εφικτό το γνωρίζω .
Δεν γνωρίζω το κόστος αυτή τήν στιγμή ,οπότε και αν η παρούσα προσωρινή διοίκηση μπορεί να το υλοποιήσει ,αλλά καλύτερα όπως λέω και σέ δικούς μου ανθρώπους ,να μου πείς και να ακουστούν 100 καλοπροαίρετες " χαζομάρες " σαν προτάσεις ,παρά να μην κάνεις καμία.
Σέ ποια από αυτές τίς προτάσεις ,ίσως βρεθεί "χρυσάφι "
ποτέ δεν το ξέρεις.( δεν μιλάω φυσικά για καταφανέστατα ανέφικτες ,η' γελοιότητες ).
Στό ζουμί λοιπόν.
Το να τυπωθούν μερικά φέιγ βολάν ,το να δοθούν σε κάποια δικά μας μαγαζιά ,και αυτά τα μαγαζιά να τα τοποθετήσουν ,σε κάποιο ευδιάκριτο χώρο ,νομίζω πώς είναι κάτι που θα μπορούσε να κάνει ο καθένας μας ( μιά και πολλοί φίλοι ρωτάνε εγώ τί να κάνω ? ) ,πολύ χαμηλό κόστος ,διάδοση τής ίδρυσης , περιέργεια ,από ανθρώπους νέους στο χώρο ,για τό τί στήν ευχή είναι αυτό ,ψάξιμο μετά τήν καφετέρια στο σπίτι , είσοδος στήν ατμιστική κοινότητα .
Το τί θά λέει το χαρτί φυσικότατα και πρέπει να μελετηθεί ,
να προσελκύει ,να μήν "βιάζει " , να νιώσει ο κύριος ,το παλικαράκι ,η κυρία που είναι ατμιστές ,αλλά δέν γνωρίζουν τα ενδότερα του ,ακόμα ακόμα και οι καπνιστές ,( αυτός δεν είναι ο απώτερος σκοπός μας ? να τούς προσελκύσουμε ) ,ότι υπάρχει ,και γίνετε κάτι καλό για τήν υγεία τους ( οι καπνιστές ) και για τό μέλλον του ατμίσματος εν γένη οι υπόλοιποι.
Να μήν εστιάσει στήν εγγραφή και καλά σε πρώτο χρόνο ,αλλά να αφήνετε αυτό ,στήν διακριτική ευχέρεια του καθενός ,μετά από τήν ενημέρωση του ,μέσω του site τού συλλόγου ,αλλά και τών foroum..
Οχι και καλά δηλαδή . Αν και εφόσον.
Πίεσε τόν Έλληνα για κάτι ,ακόμα και αν αυτό είναι για δικό του μεγάλο όφελος ,και στήν έκανε .
Άφησε διακριτικά κάπου κάτι ,κίνησε του τήν περιέργεια ,και αστον στό "χαλαρό " ,και θα τό " Βουτήξει "
Παραβάλω και τόν "Μύθο " τής πατάτας ,ετσι για να μαθαίνουν οι νέοι ,να θυμούνται οι παλιοί ,αλλά βασικά για μερικά δευτερόλεπτα χαλάρωσης
.
Στην Ελλάδα, ο πρώτος που επεδίωξε την εισαγωγή της πατάτας ήταν ο κυβερνήτης Ιωάννης Καποδίστριας. Ο ίδιος την είχε δοκιμάσει κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του στην Ευρώπη κι έκρινε ότι θα ήταν μια θρεπτική βασική τροφή για ένα φτωχό λαό.Όταν εγκαταστάθηκε στο Ναύπλιο, προσπάθησε να δώσει πατάτες στους χωρικούς, που -φιλύποπτοι και συντηρητικοί όπως ήταν- τις πέταξαν. Ο Καποδίστριας, όμως, ήξερε πολύ καλά τους συμπατριώτες του και -μιμούμενος το Φρειδερίκο το Μέγα της Πρωσίας και τον Παρμαντιέ της Γαλλίας, που είχαν μεταχειριστεί παρόμοια κόλπα- περιέφραξε το μέρος όπου ήταν αποθηκευμένες οι πατάτες κι έβαλε σκοπούς να τις φυλάνε μέρα νύχτα( συμπληρώνω κάνοντας και τα "στραβά" μάτια )
Μέσα σε μια εβδομάδα δεν είχε μείνει ούτε μια πατάτα. Καλή σας συνέχεια ,και καλό βράδυ .