Θα πω μπράβο για τη δημιουργία, αλλά θα διαφωνήσω για την χρήση του σε ατμιστικά υγρά. Από τη μια βάζουμε αποστειρωμένο νερό στη VG και από την άλλη να βάλουμε το υγρό στο ξύλο....?.... Και να δώσει αρώματα στο υγρό...οκ, αλλά οι αρωματικές αυτές ουσίες, κάτι είναι, κάτι περιέχουν, κάποιες αρωματικές... Πόσο ασφαλείς είναι για άτμισμα αυτές οι αρωματικές?.... Υπάρχει άραγε κάτι άλλο στο ξύλο που δεν πρέπει να ατμιστεί?... Δεν γνωρίζω...μεταφέρω απλά τις σκέψεις μου...
Επίσης, γνωρίζουμε οτι ωρίμανση στα υγρά δεν υπάρχει... Δεν βάλαμε σταφύλια να γίνει ζύμωση και να πάρουμε κρασί που θα πιούμε (δεν θα ατμίσουμε). Στα υγρά μιλάμε για ομογενοποίηση, να απλωθούν δλδ τα συστατικά ομοιόμορφα σε όλο το υγρό. Άρα το μόνο που είναι πιθανό να γίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι να πάρει το υγρό κάποιες ουσίες του ξύλου με άγνωστη (τουλάχιστον σε μένα) επικινδυνότητα...
Γενικώς το βλέπω με πολύ μεγάλη επιφύλαξη ως προς την ασφάλεια και για όποιον νοιάζεται για αυτό εννοείται...
Συγγνώμη φίλε μου, δεν θέλω να σου χαλάσω τη χαρά, απλά ανησυχώ και το μοιράζομαι...