Καλησπερα παιδια, το στησιμο που κανω στον Ammit 25 και δεν εχω διαρροες - burn hits!
Κατ'αρχην να πω οτι το συγκεκριμενο στησιμο ειναι με Alien συρμα σε 3.5 πυρηνα 5 σπειρες!
1. Στην πρωτη φωτο δειχνω το υψος που εχω την αντισταση. Το κατω μερος της αντιστασης ειναι στην ιδια ευθεια με το "δαχτυλιδι" του ντεκ!
2. Στην δευτερη φωτο δειχνω το μηκος στο οποιο κοβω το βαμβακι. Υπολογιζω να φτανει μεχρι τα μισα της τρυπας εισαγωγης υγρου, οταν μετα βαλουμε το βαμβακι στα λουκια θα φτανει μεχρι τον πατο και θα "στεγανοποιει" ολη την τρυπα.
3. Στην τριτη φωτο φαινεται και εκει το μηκος του βαμβακιου, επισης το εχω κανει αφρατο και τροφοδοτει χωρις κανενα προβλημα burn hit 75vg-25pg υγρα!
4,5. Στην τεταρτη και πεμπτη φωτο το βαμβακι μεσα στα λουκια οπως πρεπει να ειναι (για μενα τουλαχιστον) ωστε να μην εχω κανενα απολυτως προβλημα!
6. Στην εκτη φωτο το τελικο αποτελεσμα με βαμβακι βρεγμενο και ετοιμο για ατμισμα!!
Αν εχετε καποια αλλη απορια και μπορω να βοηθησω ευχαριστως!

(Παιδια δεν ειναι οτι καλυτερο η παρουσιαση που εκανα ειναι η πρωτη φορα δειξτε κατανοηση επισης δεν ηξερα πως να βαλω τις εικονες κατω απο καθε προταση, αν θελει καποιος απ τους διαχειριστες ας το φτιαξει αν μπορει!)