vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

411 επισκέπτες, 1 χρήστης
Tem

Ammit rta (Geekvape)

Αποσυνδεδεμένος alex23

• **
  • 216
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ammit rta (Geekvape)
« Απάντηση #225 στις: Νοεμβρίου 12, 2017, 18:10 »
Επίσης θέλει να παίζεις πάνω απο 40 watt αλλιώς έχει υπερτροφοδοσία με τόσο μεγάλα αυλάκια.

Αποσυνδεδεμένος Tortugas

• 556
    • Τα DNA Color Themes μου μπορειτε να τα βρειτε εδω
« Απάντηση #226 στις: Νοεμβρίου 12, 2017, 18:20 »
Το προβλημα μου με τον ατμοποιητη για το "τελειο" βαμβακι (ενα μηνα εκανα να το βρω), ηταν πως ενω ειναι μεγαλο το αυλακι, ειναι μακρυ και κοντο. Θα το προτιμουσα λιιιιγο πιο ψηλο. Βρηκα λυση απο εναν reviewer στο θεμα (vaping with vic) γιατι επαιρνα παντα καμμενα πανω απο 40-50 βατ. Δειτε το βιντεακι του, σε γενικες γραμμες αυτη ειναι η λογικη που ακολουθω κι αν χρειαστει θα δω να τραβηξω κι εγω φοτο (να τις ανεβασω ειναι το πακετο)  :))

Αποσυνδεδεμένος Sniaf

• *
  • 61
« Απάντηση #227 στις: Νοεμβρίου 12, 2017, 22:42 »
το δοκιμάσω . μόλις είδα το βίντεο 
μια ερώτηση όμως εσύ με οργανικό όπως το βίντεο η cotton βάζεις ? 

Αποσυνδεδεμένος Tortugas

• 556
« Απάντηση #228 στις: Νοεμβρίου 13, 2017, 07:55 »
Ακολουθει βαμβακωμα με "σκαλοπατια" στο ΑΜΜΙΤ 25 για τελειομανεις. Τρομερη γευση, ειναι ο αγαπημενος μου για το σπιτι αυτην την στιγμη, του δινω και καταλαβαινει. Πριν βρω το στησιμο αυτο ημουν ετοιμος να τον πουλησω γιατι ηταν χαλια οτι δοκιμασα απο youtubers. Ειτε γευση ειχα με διαρροες, ειτε υποτονικος και πολλα καμμενα. Μετα απο ενα μηνα πειραματων, βρηκα αυτο το στησιμο κι απο τοτε πιπιλα. Παιζω 55-60 watt με μισο αερα συνηθως. Βαμβακι χρησιμοποιησα cotton bacon v2 αλλα λογικα με ολα γινεται. Η αντισταση μου εχει ID 3.5 για να μου δινει φουλ γευση, στις φοτο φαινεται πρασινη λογω κακου φωτισμου/καμερας, μην δινετε σημασια. Παμε.

1) Περναμε βαμβακι λιγο σφηχτο απο την αντισταση (σιγουρα οχι χαλαρο) και κοβουμε τις ακρες στο υψος της βασης. Προσωπικα βαζω λιγο γωνια στο ψαλιδι να ναι ελαχιστα πιο κοντο κατω, δεν ειναι απαραιτητο ομως. Εξηγηση γωνιας στο βημα 6.

2) Επειδη εχω 3.5mm αντισταση αραιωνω ΠΑΡΑ πολυ. Αν εχετε 3mm, λιγο λιγοτερο. Αν εχετε 2.5mm, πουληστε το ammit, δεν ειναι για σας. Το αποτελεσμα που θελουμε φαινεται στην 2η φοτο. Θελει χτενισμα αρκετο, μην το φοβηθειτε. Να ειναι το ιδιο και απο τις 2 πλευρες οσο γινεται και κοβουμε οτι περισσευει.

3) Χωριζω το κατω μερος με το πανω στο βαμβακι. Εδω ειναι το μυστικο του στησιματος για να μην εχουμε dry hit. Το κατω μερος θελουμε να ναι 60-70% του συνολου και το πανω το υπολοιπο. Σηκωνουμε απαλα το κατω μερος και το βαζουμε στο αυλακι.

4) Το κατω μερος του βαμβακιου θελουμε να ακουμπαει ισα ισα ή και να μην ακουμπαει για λιγο κατω. Μας ενδιαφερει να μην ειναι πιεσμενο για να περναει υγρο. Το αφρατευουμε και λιγο απο την τρυπα να 'ναι ενιαιο μεσα.

5) Τωρα βαζουμε προσεκτικα και απαλα παλι το πανω μερος. θελουμε να ναι κι αυτο ομοιομορφο. Το πανω βαμβακι θελουμε να πηγαινει μεχρι το υψος που δειχνω με το εργαλειο στην 2η φοτο. Αν παει πιο κατω θα κοβει την τροφοδοσια υγρου στο κατω μερος του βαμβακιου. Πιο πανω θα δυσκολευεται να παρει υγρο. Ουσιαστικα κανουμε κατι σαν σκαλοπατια το κατω με το πανω μερος.

6) Σε αυτο το σημειο ολα ειναι στην θεση τους αλλα το βαμβακι ισως εχει καποια κενα απο την ενωση. Το παιζουμε ελαφρα απο τις ακριες να "δεσει". Μετα αφρατευουμε ωστε να μην εχει κενα αριστερα-δεξια, να παρει το σχημα που θελουμε και να καλυπτει ολο το λουκι απο το πανω μερος για να μην εχουμε διαρροη. Δεν μας νοιαζει αν εχει κενο η μπροστα τρυπα καθολου με αυτον τον τροπο γιατι δεν μπορει να βγει απο πανω υγρο. Στην φοτο εχω λιγο κενο στην μπροστα τρυπα για να κανει καλυτερη τροφοδοσια. Ειναι ο λογος που κοβω με γωνια για να ειναι πιο κοντο. Με λιγο κενο κατω ουσιαστικα εχουμε 3 σκαλοπατια τροφοδοσιας γιατι παει κι απο κατω υγρο στο βαμβακι.

7) Βαζουμε λιγες σταγονες υγρο στην αντισταση και παταμε το κουμπακι. Επαναλαμβανουμε λιγες φορες. Οσο καλυτερα εχετε κανει τα παραπανω βηματα, θα δειτε πως θα παει μονο του παντου το υγρο.

8*) Το βημα αυτο ειναι προαιρετικο. Επαναλαμβανω το βημα 6 με υγρο βαμβακι. Μαζευω τριχες που πετανε, τσεκαρω τρυπες κλπ. Πολυ προσοχη εδω, αν πιεσετε το βαμβακι και το χαλασετε, θελει καινουριο στησιμο απ'την αρχη. Αν το κανετε ομως ισως κερδισετε λιγα παραπανω ml με αυτο το βαμβακι. Αν δεν το κανετε ισως εχει ανιση τροφοδοσια.

Ετοιμο! Τραβαμε λιγες χαλαρες τζουρες μεχρι να στρωσει το βαμβακι. Ειναι ολοστεγνο στον αερα μετα απο λιγα ml (2η φοτο). Με το βημα 6 και 8 σιγουρεψαμε πως δεν περναει σταγονα για διαρροη στο AFC. Ειναι μεγαλος οδηγος αλλα το στηνω σε 5-10 λεπτα πλεον. Καλο ατμισμα!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 13, 2017, 11:56 από Tortugas »

Αποσυνδεδεμένος Anubis

• **
  • 486
« Απάντηση #229 στις: Νοεμβρίου 28, 2017, 18:56 »
εγω με 3μμ κοιλ flat Clapton προσπαθω να βρω τι κανω λαθος και εχω συνεχεια υπερτροφοδοσια, θα δοκιμασω και αυτό με το επιστομιο να το αλλαξω αλλα δεν νομιζω να οφείλεται σε αυτό.. γιατι εχω και ψιλο υγρασια τριγυρω χαμηλα στον ατμοποιητη αλλα δεν νομιζω υπερτροφοσια από το επιστομιο.. σχεδόν εχω τελειως κλειστα τα υγρα και τιγκαρει στο υγρο σε σημειο να μου φερνει και στο στομα πολύ υγρο ..

τον εχω δουλεψει πολύ λιγο βεβαια θα δοκιμασω και αλλα ενώ βαζω πολύ βαμβακι σχεδόν τελειως κλειστα υγρα πως τιγκαρει με τοσο υγρο
και το υγρα που εχω βαλει είναι 70/30 και 80/20 δεν είναι αραια 
ισως καποιο ο ρινγκ εχει θεμα

Αποσυνδεδεμένος Rbmkn4

• **
  • 353
« Απάντηση #230 στις: Νοεμβρίου 28, 2017, 19:44 »
Tortugas πολλα πολλα μπραβο, μολις εκανα το βαμβακωμα σου κι ενω ειναι ενας τροπος που θελει λιγο παραπανω προσοχη και χρονο, ειναι το καλυτερο που εχω δοκιμασει για τον Αμμιτ.
Ιχνος υποτροφοδοσιας και spit back και εξαιρετικη τροφοδοσια.

Με μια απλη 0.75Ω αντισταση με 0.5 κανθαλ η γευση ειναι εξαιρετικη, σημαδι καλης τροφοδοσιας.

Μολις μπηκε ξανα ο Αμμιτ στην καθημερινη χρηση πανω απο τον Δια.

Αποσυνδεδεμένος Tortugas

• 556
« Απάντηση #231 στις: Νοεμβρίου 28, 2017, 20:35 »
Να σαι καλα φιλε, εμενα ειναι ο αγαπημενος μου single coil αλλα δεν εχω δοκιμασει την πιο νεα γενια με τον δια και το crius v2 (... τα τελωνεια μου μεσα). Εχω κανει κι εναν οδηγο για SMM αν το χεις. 2-3 φορες θελει προσοχη και χρονο να το μαθεις, τωρα το μονο που σκεφτομαι παραπανω απο αλλα στησιματα ειναι το πανω-κατω που ειναι 5 δευτερολεπτα υποθεση. Δοκιμασε κανα triple fused clapton Ν80 απο geekvape σε 3.5mm (για 45-60 βατ) και θα με θυμιθεις. Θελει μεγαλες και μακριες αντιστασεις να πιανουν χωρο για να δωσει max. Με απλα συρματα οπως αυτο το απλο clapton n80 που εδειξα το στησιμο ειχα 60% απο το max του. Σκασηματα και υγρο στο drip tip εχω ακομη αλλα οχι παντα, ειναι αναλογα με τα coil και ποσο γρηγορα ζεσταινονται μαλλον. Το triple fused που εχω πανω τωρα δεν εχει καθολου. Υποτροφοδοσια επισης ειχα οταν η αντισταση μου δεν ειχε αρκετο μηκος. Μαλλον ηταν αρκετη η αποσταση που κανει το υγρο και ζοριζεται με αυτο το στησιμο, προσοχη λοιπον  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Anubis

• **
  • 486
« Απάντηση #232 στις: Νοεμβρίου 28, 2017, 22:37 »
υπερτροφοδοσια που αναφερω παραπανω σε αυτό το στησιμο εχω:

Αποσυνδεδεμένος alex23

• **
  • 216
« Απάντηση #233 στις: Νοεμβρίου 28, 2017, 23:25 »
το oring που εμποδίζει το υγρό να περάσει μεταξύ ντεκ και βάσης και να καταλήξει στο airflow σαν να είναι πολυ χαλαρό, δείχνει στην φωτο να αφήνει κενό τουλάχιστον:hmmm: κατα τα άλλα δεν βλέπω κατι λάθος στο στήσιμο:thumpup: 

Αποσυνδεδεμένος Tortugas

• 556
« Απάντηση #234 στις: Νοεμβρίου 28, 2017, 23:56 »
Απο αυτην την μερια εχει λιγο βαμβακι. Εχει κενο απο πανω αν βλεπω καλα, δεν κλεινει το λουκι. Απο φοτο βεβαια δεν καταλαβαινω τα βαμβακια απλα εχω αυτην την εντυπωση
edit: δειξε απο πανω αν μπορεις, χωρις γωνια
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 29, 2017, 12:22 από Tortugas »

Αποσυνδεδεμένος Anubis

• **
  • 486
« Απάντηση #235 στις: Νοεμβρίου 29, 2017, 19:50 »
το oring που εμποδίζει το υγρό να περάσει μεταξύ ντεκ και βάσης και να καταλήξει στο airflow σαν να είναι πολυ χαλαρό, δείχνει στην φωτο να αφήνει κενό τουλάχιστον:hmmm: κατα τα άλλα δεν βλέπω κατι λάθος στο στήσιμο:thumpup:  

όχι ενταξει διαρροη στο airflow δεν εχω μονο ετσι λιγο υγρασια που και που!
το πρόβλημα μου είναι ότι σχεδόν με τελειως κλειστα το jfc σχεδόν πλημμυριζει το deck kai to coil 

Απο αυτην την μερια εχει λιγο βαμβακι. Εχει κενο απο πανω αν βλεπω καλα, δεν κλεινει το λουκι. Απο φοτο βεβαια δεν καταλαβαινω τα βαμβακια απλα εχω αυτην την εντυπωση
edit: δειξε απο πανω αν μπορεις, χωρις γωνια
τι εννοεις από επανω εχει κενο? ότι δεν εχω γεμισει το αυλακι με βαμβακι? αν αυτό εννοεις ναι ισχυει δεν είναι τελειως γεματο αλλα εχει μπολικο βαμβακι
επειδή πριν λιγο γυρισα θα βαλω φωτο πιο μετα
ευχαριστω παιδια επανέρχομαι..

Αποσυνδεδεμένος Tortugas

• 556
« Απάντηση #236 στις: Νοεμβρίου 29, 2017, 23:18 »
Για να καταλαβαινομαστε θα βαλω εγω φοτο, ειναι πιο ευκολο.

Αυτο το αυλακι με το κοκκινο πρεπει να ειναι γεματο με βαμβακι. Μονο αυτο το αυλακι, τα κενα γυρω και η κιτρινη τρυπα δεν μας νοιαζουν καθολου. Δεν χρειαζεται και δεν πρεπει να 'ναι μεχρι τον πατο και πιεσμενο βαμβακι γιατι θα εχει υποτροφοδοσια (λεπτομερειες στο στησιμο που ανεβασα πιο πισω). Αν καλυψεις το κοκκινο αυλακι, θεωρητικα δεν πρεπει να χεις διαρροες. Αυτη ειναι η ποσοτητα βαμβακιου που υπολογιζω να εχω εκει μεσα μετα το αραιωμα/χτενισμα. Βλεπω ποση ειναι η τρυπα και αραιωνω να μου βγει τοσο βαμβακι ωστε να την καλυπτει ολη και λιγο περισσοτερο. Πριν το χτενισμα με 3.5mm αντισταση, καλυπτει 2 ισως και 2.5 τετοια αυλακια το βαμβακι που βαζω οποτε καταλαβαινεις γιατι αραιωνω αρκετα.

Οταν λεω πανω τρυπα εννοω το κοκκινο αυλακι. Οταν λεω μπροστα τρυπα εννοω το κιτρινο. Δεν ειπα τοσες λεπτομερειες στον οδηγο γι' αυτα διοτι ηταν ηδη μεγαλος.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 29, 2017, 23:45 από Tortugas »

Αποσυνδεδεμένος Rbmkn4

• **
  • 353
« Απάντηση #237 στις: Νοεμβρίου 30, 2017, 09:16 »
Παντως να γραψω εδω πως στον δικο μου το JFC δεν κλεινει αεροστεγως την καμπανα. 
Ειναι φορες που ανοιγοντας τον απο πανω (με κλειστα τα παντα φυσικα) βλεπω φουσκαλες να βγαινουν απο τις (κλειστες) τρυπες του AFC προς την επιφανεια.

Γι αυτο και με χειροτερα βαμβακωματα ειχα spitbacks πιθανοτατα.

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #238 στις: Νοεμβρίου 30, 2017, 10:39 »
Εφοσον δεν εχεις διαρροη ολα καλα

Αποσυνδεδεμένος Anubis

• **
  • 486
« Απάντηση #239 στις: Νοεμβρίου 30, 2017, 21:51 »
κοιτα αυτά τα αυλακια τα γεμιζω βαμβακι αναλογα και με το υγρο βεβαια γιατι αυτό που χρησιμοποιώ είναι 80/20 vg/pg.
καταλαβαίνω τι λες tortugas και ευχαριστω για τις πληροφοριες, αλλα το πρόβλημα στο δικο μου  δεν είναι οι διαρροες αλλα ότι ακομα και με κλειστα υγρα βλεπω από τις φυσαιλδες ότι περναει πολύ υγρο μεσα στο deck οποτε οσο βαμβακι και να βαλω (που δεν το λες και λιγο) θα εμπλουτιζεται συνεχως με κάθε τζουρα με παραπανισιω υγρο μαλλον πρεπει να σφραγισω περισσοτερο τα κιτρινα σημεια στη φωτο σου..

Τις τελευταίες μερες δεν το χρησιμοποιησα την επομενη φορα που θα στησω θα του αλλαξω και όλα τα ορινγκ αφου τον λυσω και τον ξαναδεσω

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359992 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450278 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110751 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374955 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328266 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1078 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99941 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F