vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

586 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, Kouros17, chkontog, camber, I.P, george kotsopoulos, Mulder

Ammit rta (Geekvape)

Αποσυνδεδεμένος alex23

• **
  • 216
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ammit rta (Geekvape)
« Απάντηση #195 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2017, 23:58 »
εβαλα αλλο driptip της ud http://www.vapetime.co.uk/ud-delrin-drip-tip/ που δεν εχει αυτο το κοψιμο εσωτερικα για να μαζευει υγρα και μπαινει σφιχτα , εχω αδειασει ενα τανκ 2μλ με το ιδιο στησιμο που ειχα διαρροες πριν και δεν εχω καθολου διαρροη! μηπως το υγρο που μαζευει το driptip καταληγει στα airflow και απο εκει στην βαση? Τι να πω θα δειξει..

Αποσυνδεδεμένος specemarine

• **
  • 432
  • Funeral Fog.
« Απάντηση #196 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2017, 00:17 »
[member=163]akis[/member]
Αλιεν δεν έχω δοκιμάσει αλλά έβαλα fused και κλασσικό μπαμπάτσικο κλαπτον 24ρι,όντος ο ατμοπ. γενικά πυροβολάει ,ποιος αβοκαντο και ποιος μερλιν λέμε.
Θα είναι η επόμενη αγορά μου αλιεν αντιστάσεις ή καρούλι :yes:

Αποσυνδεδεμένος akis_evo_9

• *
  • 85
« Απάντηση #197 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2017, 18:00 »
Καλησπερα παιδια, το στησιμο που κανω στον Ammit 25 και δεν εχω διαρροες - burn hits!
Κατ'αρχην να πω οτι το συγκεκριμενο στησιμο ειναι με Alien συρμα σε 3.5 πυρηνα 5 σπειρες!

1. Στην πρωτη φωτο δειχνω το υψος που εχω την αντισταση. Το κατω μερος της αντιστασης ειναι στην ιδια ευθεια με το "δαχτυλιδι" του ντεκ!

2. Στην δευτερη φωτο δειχνω το μηκος στο οποιο κοβω το βαμβακι. Υπολογιζω να φτανει μεχρι τα μισα της τρυπας εισαγωγης υγρου, οταν μετα βαλουμε το βαμβακι στα λουκια θα φτανει μεχρι τον πατο και θα "στεγανοποιει" ολη την τρυπα.

3. Στην τριτη φωτο φαινεται και εκει το μηκος του βαμβακιου, επισης το εχω κανει αφρατο και τροφοδοτει χωρις κανενα προβλημα burn hit 75vg-25pg υγρα!

4,5. Στην τεταρτη και πεμπτη φωτο το βαμβακι μεσα στα λουκια οπως πρεπει να ειναι (για μενα τουλαχιστον) ωστε να μην εχω κανενα απολυτως προβλημα!

6. Στην εκτη φωτο το τελικο αποτελεσμα με βαμβακι βρεγμενο και ετοιμο για ατμισμα!!

Αν εχετε καποια αλλη απορια και μπορω να βοηθησω ευχαριστως!  :)

(Παιδια δεν ειναι οτι καλυτερο η παρουσιαση που εκανα ειναι η πρωτη φορα δειξτε κατανοηση επισης δεν ηξερα πως να βαλω τις εικονες κατω απο καθε προταση, αν θελει καποιος απ τους διαχειριστες ας το φτιαξει αν μπορει!)

• *
  • 85
« Απάντηση #198 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2017, 15:42 »
Παιδια S.O.S. παρατηρηση ! ! ! ! ! !

Η υγρασια στον AMMIT 25 που γινεται στη βαση του περιμετρικα απ τον πολο οφειλεται κατα 90% στο μαμισιο drip tip που συνοδευει τον ατμοποιητη!!!

Αναφερθηκε απο καποιο φιλο πιο πισω το δοκιμασα και το επιβεβαιωνω και εγω!!!
Αρχικα νομιζα οτι εφταιγε το στησιμο μου, εστησα απ την αρχη και εντελως τυχαια αλλαξα και drip tip και δεν ειχα κανενα προβλημα υγρασιας, μετα ειδα αυτο που εγραψε ο φιλος πιο πισω και απλα εβαλα το μαμισιο drip tip για να δω αν οντως ισχυει... Και μετα απο 2ml υγρου με το ιδιο στησιμο που ειχα και πριν να σου η υγρασια...  :wall:

Ισως φταιει οτι το μαμισιο drip τους μαζευει υπερβολικα ευκολα υγρασια σε σημειο να γινεται ολοκληρη σταγονα μετα απο 15 τζουρες και στον δρομο του προς τα πισω στην καμιναδα καταληγει στα airflow και απο εκει στη βαση?.. Δεν ξερω τι να πω αλλαξτε drip tipακι να σωθειτε, εχω κανει 15ml υγρου και ειναι στεγνοτατος ο ατμο...  :yes:

Αποσυνδεδεμένος alex23

• **
  • 216
« Απάντηση #199 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2017, 16:19 »
Εγω το εγραψα πιο πισω για το driptip τυχαια ειδα μια φορα να εχει γινει μια μικρή λιμνη στην ακρη του, απο τοτε αν και δεν ειναι ο βασικος μου rta δεν εχει προβληματα

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

• **
  • 432
  • Funeral Fog.
« Απάντηση #200 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2017, 18:51 »
Και είναι και απαίσιο το δικό του,πιο άβολο δεν έχω συναντήσει.( το 510,από το άλλο δεν είχε μέσα το δικό μου).

• *
  • 85
« Απάντηση #201 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2017, 23:42 »
Μολις εβαλα να δοκιμασω το 810 drip tip που ειχε μεσα με το αλλο καπακι! 
Θα ενημερωσω αυριο παιδια!

• *
  • 85
« Απάντηση #202 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2017, 02:45 »
Παιδια ουτε με το 810 drip tip προβλημα με υγρασιες..
Οποτε συνοψιζουμε, οποιοδήοτε αλλο drip tip περα απ το μαμισιο του 510 και μπολικο αφρατο βαμβακι στα λουκια!!!
Εχω κανει 15+ ml δεν εχει εμφανισει ιχνος υγρασιας!!!
Απλα χαρειτε τον!!!  ;)

Αποσυνδεδεμένος LeRoi

• *
  • 45
« Απάντηση #203 στις: Οκτωβρίου 05, 2017, 19:06 »
Αδερφέ μου, εσύ που ανακάλυψες το πρόβλημα με το drip tip είσαι Άγιος, αν αυτό είναι το πρόβλημα.

Έχω παραγγείλει ξανά τον Ammit 25 (τον προηγούμενο μου τον έκλέψαν) και ήμουν προβληματισμένος με τη διαρροή αλλά με τρέλαινε η γεύση που έδινε.

Απλά επειδή αργεί, υπάρχει κάποιο section με αγγελίες να δω μήπως πουλάει κανείς μεταχειρισμένο (έστω και 22αρι) γιατί με τον Cubis έχω χάσει τον ύπνο μου από την αηδία γεύση που παίρνω.

Αποσυνδεδεμένος robbinsrules

• 571
  • Carpe Noctem
« Απάντηση #204 στις: Οκτωβρίου 12, 2017, 09:46 »
Έχω τον 25-αρη και είναι πάρα πολύ καλός!
Ταιριάζει τζαμακι από κάποιον άλλο για το 5ml τανκ?
Δικό του δεν έχω βρει Ελλάδα.

• **
  • 432
  • Funeral Fog.
« Απάντηση #205 στις: Οκτωβρίου 21, 2017, 11:05 »
Εγώ έχω αρχίσει και χάνω την υπομονή μου πάντως με τον 25ρι,3/5 φορές γεμίζει υγρό στο γνωστό σημείο.
Η αλλαγή ντριτιπ δεν άλλαξε κάτι,ούτε η αντίσταση χαμηλα-ψηλά,προφανώς φταίει το στήσιμο αλλά δεν νομίζω ότι κάνω κάτι διαφορετικό κάθε φορά.
Απλά με πολύ βαμβάκι δακρύζει ελάχιστα στην βάση αλλά χάνεται η γεύση με τόσο πράμα.
Απορώ με τα ριβγιούς που απλά βάζουν το βαμβάκι μέσα και τον αποθεώνουν.Από ποιότητα τζούρας και γεύση σκίζει ,δεν αμφιβάλω.

Αποσυνδεδεμένος Skoni

• **
  • 113
« Απάντηση #206 στις: Οκτωβρίου 25, 2017, 16:08 »
Και εγώ αντιμετωπίζω το πρόβλημα με την υγρασία και τώρα άλλαξα το drip tip οπότε θα το δοκιμάσω. Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι όταν δεν είναι τελείως άδειο το tank και πάω να αναπληρώσω υγρό ενώ κλείνω και το juice flow control και το air flow με το που ανοίγω το καπάκι κάνει φυσαλίδες σαν να τραβάει υγρό. Ξέρει κάποιος που οφείλεται αυτό; ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις 

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #207 στις: Οκτωβρίου 25, 2017, 16:10 »
To κανει και στον δικο μου, ειναι θεμα στεγανοτητας του ρυθμιστη υγρων, μην σε ανησυχει

Αποσυνδεδεμένος Skoni

• **
  • 113
« Απάντηση #208 στις: Οκτωβρίου 25, 2017, 16:36 »
Μήπως όμως το υγρό που τραβάει εκείνη την στιγμή κάνει την υγρασία; 

Αποσυνδεδεμένος gama

« Απάντηση #209 στις: Οκτωβρίου 25, 2017, 17:55 »
Αν παρατηρήσεις τη στιγμή που ξεβιδωνεις το καπάκι για να συμπληρώσεις υγρό, φαίνεται σαν να χαλαρώνει η βάση του deck με το δαχτυλίδι της ροής του αέρα και την βάση του tank. Εκείνη τη στιγμή βλέπεις τις φυσαλίδες. Αντίθετα αν παρατηρήσεις την στιγμή που σφίγγεις το καπάκι, φαίνεται ξεκάθαρα ότι σφίγγουν όλα τα κομμάτια του ατμοποιητη μεταξύ τους. Τουλάχιστον στο δικό μου αυτό συμβαίνει και σίγουρα έχει μερίδιο ευθύνης για τις διαρροές.

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360039 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450348 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110768 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328307 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1080 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6445 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15307 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29366 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99947 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F