vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

615 επισκέπτες, 8 χρήστες
Nicolas66, PsykieG, paulxan, manoslykos, camber, kon95, Blackwolf, Doubt

Keras by Atmizoo

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
  • Φύλο: Άντρας
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
Απ: Keras by Atmizoo
« Απάντηση #60 στις: Δεκεμβρίου 09, 2016, 13:27 »
για πες μας και πως τον στήνεις... :)

Αποσυνδεδεμένος SAn

• *
  • 87
« Απάντηση #61 στις: Δεκεμβρίου 09, 2016, 13:41 »
Το στήσιμο που μου άρεσε ήταν spaced 6-7 σπείρες 0.28 κάνθαλ βγήκε στα 1.4 με 14 watt.

Αποσυνδεδεμένος Micha3L

• **
  • 492
  • IT ℑℑ by ℠
    • vaping ... 8years
« Απάντηση #62 στις: Δεκεμβρίου 09, 2016, 14:14 »
Ωωωπ, ισχυει σε ολους παιδια αυτο με την διαρροη στο γεμισμα; η ειναι θεμα στησιματος?

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
« Απάντηση #63 στις: Δεκεμβρίου 09, 2016, 14:15 »
Εγώ έχω ξεχαστεί 2-3 φορές και γέμισα χωρίς να κλείσω αέρα. Ούτε σταγόνα... Τόσες μέρες ούτε υγρασία δεν έχει φτύσει. 

Εδιτ: Για τον νάνο γράφω πάντα...

Αποσυνδεδεμένος teo77

• 1450
« Απάντηση #64 στις: Δεκεμβρίου 09, 2016, 14:19 »
Χωρις να εχω τον ατμο αλλα επειδη τον παρακολουθω το θεμα αναπληρωσης οφειλεται στην κατασκευη του και μονο.

Εφοσον γινεται η αναπληρωση απο πανω χωρις κλεισιμο των υγρων,περναει υγρο στο σεταπ.

Υποθετω εαν δεν γεμιζεις μεχρι πανω και εφοσον κλεισεις υγρα,αναπληρωσεις και τουμπαρεις τον ατμο για λιγο ισως μειωθει το φαινομενο.

Αποσυνδεδεμένος Zarathustra

• 638
« Απάντηση #65 στις: Δεκεμβρίου 09, 2016, 15:21 »
Καλορίζικοι οι Keras !!

Η υγρασία στα επιστόμια είναι λογική νομίζω κ θα συνέβαινε με οποινδήποτε ατμοποιητή με τόσο κοντά το coil στο επιστόμιο δίχως ενδιαμέσο σωλήνα.

Το συγκεκριμένο επιστόμιο είναι στενό χαμηλά και μπορεί να εγκλωβίσει σταγόνα ολόκληρη, απο οτι είδα. 
Πάντως, παρατήρησα οτι αν δεν ξαπλώνω τον ατμοποιητή το πρόβλημα μειώνεται.

Μια ουσιαστική λύση, αν δεν έχει γραφτει ήδη κ μου διέφυγε, είναι να τοποθετησουμε επιστόμιο το οποίο να είναι κωνικο με στενό το χείλος στο κάτω μέρος του, όπως πχ κάποια απο τα επιστόμια του Atmistique (του Eviva πχ είναι τέτοιο, αλλά έχω δει και κινέζικο), τα οποία δεν συσσωρεύουν υγρασία λόγω σχήματος. Το υγρό απλά δεν κάθεται εκεί.

Περι αναπλήρωσης, όπως ακριβώς λέει ο Teo απο πάνω! Γρήγορο σχετικά γέμισμα, τούμπα κατευθείαν για πχ 10sec και μετά άνοιγμα του AFC.

Αποσυνδεδεμένος dimigixx

• *
  • 44
« Απάντηση #66 στις: Δεκεμβρίου 09, 2016, 15:28 »
Να πώ και γώ ένα μπράβο στα παιδιά της atmizoo.

Με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο το κερατάκι..έχω την nano εκδοση.. :)
Τον προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει έναν τσιγαρίσιο ατμοποιητή με υπέροχη
γεύση και κορυφαία ποιότητα κατασκευής..εγώ προσωπικά,εκτός των άλλων τον βρίσκω και 
πανέμορφο αλλά γούστα είναι αυτά..

Διαρροές δεν είχα μέχρι τώρα για κανένα λόγο..ανοίγω το καπάκι γεμίζω και κλείνω
χωρίς να γυρίσω ανάποδα..

Το στήσιμο το κάνω όπως ο φίλος μας ο κουόραξ πως τον λένε..με έχει βολέψει έτσι..
Όσον αφορά το υγρό στο επιστόμιο που αναφέρθηκε,νομίζω πως είναι απο το spit back
που προκαλείται όταν στήνουμε spaced αντίσταση,στον συγκεκριμένο ατμοποιητή.
Είχα και γώ το ίδιο θέμα,μιας και λάτρης του συγκεκριμένου στησίματος.

Το πρόβλημα λύθηκε κάνοντας mc και απο τότε ούτε σταγόνα..και υπόψιν πως 
χρησιμοποιώ επιστόμιο της ίδιας εταιρίας το οποίο είναι κάτι λιγότερο απο το μισό 
σε ύψος απο το μαμά..και του πάει πολύ.
Απ'όσο ξέρω θα βγεί και anti spit back οπότε problem solved για όλες τις περιπτώσεις..

Να προσθέσω οτι έχω ρίξει και γώ τα βατ,όχι οτι έπαιζα ψηλά,αλλά τώρα ατμίζω
σε ακομη λιγότερα,παίρνοντας άψογη γεύση..

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
« Απάντηση #67 στις: Δεκεμβρίου 09, 2016, 15:35 »
Η λύση είναι πολύ πιο απλή για το υγρό στο επιστόμιο. Επιστόμιο με τρύπα από 4mm και πάνω. Δεν έχω ποτέ υγρό έτσι, σε οποιονδήποτε άτμο.

Αποσυνδεδεμένος SAn

• *
  • 87
« Απάντηση #68 στις: Δεκεμβρίου 09, 2016, 16:08 »
Ίσως σε όσους έχουν νάνο και λόγω λίγων μλ, να μη προλαβαίνει το υγρό. Στο Γίγας όμως με διαφορετικά στησίματα πάντα είχα διαρροή και είναι λογικό βάσει κατασκευής.
Και δεν είναι πως δεν ξέρω να στήνω ;D
Αλλά οκ τι να κάνουμε.

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #69 στις: Δεκεμβρίου 11, 2016, 13:03 »
Να ρωτήσω και εγω κατι σε όσους τον έχουν χρησιμοποιήσει, μια που ενδιαφέρομαι αφου περαν των άλλων πλεονεκτημάτων είναι και η τιμη του πολύ λογική, αν έχει τυχει να τον εχετε μεταφέρει σε τσεπη μπουφανπχ εχει κανει καθόλου διαρροή ?
Το λέω γιατί χρειάζομαι κατι που να μην έχει διαρροή (ή έστω αμελητέα διαρροή) σε μεταφορά (με περπάτημα που θα τον κουνα λογικά, παραμονή για πολλή ώρα σε τσεπη που μπορεί να ζεσταθεί απο τη διαφορα θερμοκρασίας που μπορεί να έχει ο κρυος αερας έξω με το ζεστό της τσέπης , μπορεί και έιναι πλαγιαστά όχι όμως ανάπδα) κτλ

Επίσης ο νανο (ο οποίος λόγω συμπαγους μεγέθους είναι μαλλον η προτίμηση μου) έχει υπερβολικά ζεστο ατμό με κοντό drip tip? (οταν λεω υπερβολικά ζεστο, εννοώ σε σημείο να σου κάιει τη γλώσσα μετα απο πολλές ώρες χρήσης)?

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
« Απάντηση #70 στις: Δεκεμβρίου 11, 2016, 13:07 »
Τον μεταφερω κσθημερινα. Πιο στεγνος δεν γινεται. Όσο για τη θερμοκρασία του ατμού, ναι ειναι λίγο ζεστή αλλα χωρις να ενοχλει. Είναι λιγο πιο κρύος απ ότι kfl+ με tiny tank.

Αποσυνδεδεμένος vag21

• 1452
« Απάντηση #71 στις: Δεκεμβρίου 12, 2016, 14:29 »
παιδες η φιλοσοφια του ,δεν εχει πολλα χαρακτηριστικα με τον καυφουν lite plus + steam tuners tiny ss?

οποιος εχει το παραπανω combo,καταλαβαινει τι εννοω.

θα ηταν ενα ωραιο συγκριτικο αν καποιος εχει και τα δυο παραπανω ,στο θεμα της γευσης.

Αποσυνδεδεμένος kristoff

• **
  • 365
    • workfolio
« Απάντηση #72 στις: Δεκεμβρίου 13, 2016, 13:02 »
Οι κεφαλές από atlantis/triton, κάνουν και στον nano ή μόνο στον giga λόγω "ύψους";

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
« Απάντηση #73 στις: Δεκεμβρίου 13, 2016, 13:03 »
Και στους 2

Αποσυνδεδεμένος gp13

• 2
« Απάντηση #74 στις: Δεκεμβρίου 13, 2016, 14:56 »
Να ρωτησω και γω παιδια.Δεν μ ενδιαφερει το επισκευασιμο μερος,σε συγκριση με  το ναυτιλο στη πιο μικρη τρυπα, η τζουρα ειναι το ιδιο σφιχτη;Αυτο ειναι το πιο σημαντικο για μενα.Και αξιζει ν αφησω το ναυτιλο για αυτον αν τον δουλευω με εργ.αντ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359874 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450069 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110712 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374776 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328159 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1069 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F