Παιδια θα παραγγειλω τον κλωνο απο 3fvape,τι μεταφορικη να επιλεξω?υπαρχει μηπως κ καποιο κουπονι?thanks...
Eγώ χρησιμοποίησα NL Post από τις επιλογές αποστολής που παρέχονται για Ελλάδα. Υπήρξε και μια έξτρα χρέωση γύρω στο 1,5 ευρώ, αν θυμάμαι καλά. Στη νέα παραγγελία μου από 3fvape, η οποία περιλαμβάνει ανταλλακτικά τανκάκια για τον doggy και για τον Taifun GT3, επέλεξα China Post και δεν υπήρξε έξτρα χρέωση για τα μεταφορικά. Πάντως, απ' ότι έχω διαβάσει και σε άλλα νήματα, ο χρόνος άφιξης/παράδοσης είναι περίπου 30 (ημερολογιακές) ημέρες, όποια εκ των δύο μεθόδων αποστολής κι αν αποφασίσεις να επιλέξεις. Υπάρχει πάντα και η επιλογή για ταχεία αποστολή (express) μέσω ιδιωτικής εταιρείας courier (τύπου DHL), αλλά εκεί, εκτός από το αυξημένο κόστος μεταφορικών, ελλοχεύει και το πιθανότατο ενδεχόμενο το δέμα σου να περάσει τελωνείο και να επιβαρυνθείς σημαντικά με φόρο εισαγωγής, ΦΠΑ και έξοδα εκτελωνισμού. Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι το δέμα μέσω NL Post μού παραδόθηκε στο σπίτι από τα EΛTA και δεν πήγα εγώ να το παραλάβω από το ταχυδρομείο της περιοχής μου.