Kαλησπέρα,
Το 1ο επί της ουσίας μήνυμά μου στην παρούσα κοινότητα μετά από σχεδόν 45 ημέρες...ατελείωτου διαβάσματος διαφόρων νημάτων. Κάτοχος, λοιπόν, εδώ και μερικές ώρες, του κλώνου της SJMY από 3fvape. Παραγγελία στις 21.11.2016, αποστολή στις 23.11 και άφιξη σήμερα, 21.12.2016. Οπως μπορείτε να δείτε και στην "αυτοπαρουσίασή" μου, νέος ατμιστής και σαφώς άπειρος. ΟΜΩΣ, αυτό που γεύομαι από τον doggy 2K16 τώρα που γράφω αυτό το μήνυμα, δεν μπορεί να περιγραφεί εύκολα, τουλάχιστον όχι από εμένα. Ελπίζω το χαμόγελό μου, το οποίο παρεμπιπτόντως κοντεύει να φτάσει μέχρι...τ' αυτιά, να παραμείνει και στη συνέχεια. Με λίγα λόγια:
Αφού έπλυνα διεξοδικά όλα τα μέρη του ατμοποιητή (τα τοποθέτησα σε καυτό νερό με fairy και ξύδι για ένα 3ωρο περίπου, εκτός φυσικά του πλαστικού tank, το οποίο έκανε το αντίστοιχο μπανάκι σε μη καυτό ύδωρ), τον έστησα με microcoil διαμέτρου πυρήνα 2,5mm, 6 σπειρών με σύρμα kanthal A1 @ 35mm (27ga) και βαμβάκι cotton bacon v2, το οποίο έκοψα σε μήκος όση είναι η διάμετρος του ατμοποιητή. Αποτέλεσμα, αντίσταση στα 0,95 Ohm (βάσει ένδειξης του VTC mini). Γέμισα με το αγαπημένο μου υγρό (Halo Tribeca στα 18mg), ρύθμισα χαμηλά, στα 14w το μοντάκι και...αποκάλυψη! Παρόλο που το tribeca το κάνω εδώ και πολλές μέρες χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τον expromizer v1.3, αυτό που γεύτηκα στον doggy με έκανε να νομίζω, χωρίς καμία απολύτως διάθεση υπερβολής, ότι ατμίζω ένα εντελώς διαφορετικό, πολύ πιο πλούσιο σε υφή και πληθώρα γεύσεων, αλλά και επίγευσης υγρό! Αυτό που με "τρελαίνει" στο tribeca, δηλαδή το κάπως σαν έντονο οινοπνευματικό "εγκαυματικό" throat hit κατά την εισπνοή, πολλαπλασιάστηκε. Μετά από κάποια ώρα χρήσης του doggy σταμάτησαν και τα ψιλο-σκασίματα και έχει γίνει εντελώς βελούδινος. Μετά από πειραματισμό με τη ρύθμιση του αέρα, βρήκα την ιδανική θέση για τα δικά μου γούστα (τσιγαρίσια τζούρα), όπως αυτή εμφανίζεται στη συνημμένη φωτογραφία. Στη ρύθμιση αυτή είναι σαν να έχει κάποιος ρυθμισμένο τον expro στην 3η τρύπα (μία πριν τη μεγαλύτερη). Αυτό που επίσης μου έκανε εντύπωση, είναι το γεγονός ότι όπου και να ρύθμιζα τον αέρα του doggy, η γεύση του υγρού ΔΕΝ άλλαζε στο παραμικρό, σε αντίθεση με τον expromizer. Τέλος, παρόλο που τον doggy δεν τον λες σε καμία περίπτωση "θορυβώδη" κατά την εισπνοή, απέχει μακράν από την απόλυτη ησυχία της τζούρας του expro στην 3η τρύπα.
Ελπίζω η παρούσα δημοσίευση να βοηθήσει κάποιους, έστω και ελάχιστους, συνατμιστές και συμφορουμίτες. Είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω για μια κοινότητα που, χωρίς αυτή και τους ωραίους ανθρώπους της, προσωπικά θα ήμουν ατμιστικά...θεότυφλος.
Τις επόμενες ημέρες θα πειραματιστώ και με άλλα στησίματα επί του doggy και, αν προκύψει κάτι αρκετά ενδιαφέρον, θα επανέλθω για να το μοιραστώ μαζί σας. Προς το παρόν, ατμίζω τον doggy και έχω για μπανάκι τον έτερο κλώνο που παρήγγειλα από 3fvape, τον Taifun GT3.
Καλή συνέχεια σε όλους!