Grand ReserveΑυτά λέει ο κατασκευαστής:
“…Perfection was the motto, and with this in our minds we have created a whole new dimension creamy taste, Grand Reserve. A touch of creamy vanilla that fits perfectly with the soft banana and roasted peanuts and something which remains a secret…”
Αυτά λέει ο Τρύφωνας:
«...Για κάποιο περίεργο λόγο, το υγρό μοιάζει με καπνικό. Στο ξεκίνημα της τζούρας, γλύκα, οξύτητα και γεύση μπανάνας γεμίζουν το στόμα, ενώ στη μέση και τα τελειώματα, έρχονται ψημένες νότες ξηρών καρπών και μία ελάχιστη γλύκα, όλα μαζί σε ένα πολύ βελούδινο αποτέλεσμα. Λίγο πριν την εκπνοή είναι το σημείο που φέρνει σε καπνό ενώ η συνολική αίσθηση δίνει την εντύπωση ότι το όλο σύνολο δένει με κάτι το πουρίσιο. Η ρινική του εισπνοή είναι εντελώς απροσδιόριστη και κινείται μεταξύ κρέμας και αλμυρής αίσθησης ενώ στην εκπνοή από τη μύτη δεν μπόρεσα να ανακαλύψω κάτι που να ξεχωρίζει. Ντουμάνι και χτύπημα δεν θα σχολιάσω και πάλι καθώς όπως έχουμε ξαναπεί πρόκειται για άρωμα, ενώ η επίγευση, μέτριας έντονης αλλά σχετικά μακράς διαρκείας, είναι κρεμώδης και όξινη σε κάποια σημεία... Πολύ ωραίος συνδυασμός που όμως και πάλι δεν είναι και κάτι το πολύ σπέσιαλ... 73/100»
Για να δούμε τι λέει κι ο Σέρλοκ τώρα:
Δοκιμή σε κλωνοφαινόμενο, kanthal 0,25 mm, 2 mm πυρήνα, 1,32 Ohms, cotton bacon, στα 10 με 11 watts. Το άρωμα μπήκε σε βάση Pink Mule Red 18 mg (70/30 PG/VG) και Green μηδενική (50/50), σε αραίωση 10%. Το τελικό υγρό είχε αναλογία 65/35 PG/VG και 9mg νικοτίνης.
Η μυρωδιά από το μπουκαλάκι είναι υπέροχη και ξερογλείφομαι πριν αρχίσω να ατμίζω. Έχω μια κάποια αγωνία γιατί ο Τρύφωνας ήταν μάλλον χλιαρός με το υγρό, αλλά είμαι συνάμα και αισιόδοξος γιατί δεν συμφωνούμε και σε όλα με τον μάστορα. Πρώτη τζούρα (σαν γνώριμο μου φαίνεται...) και μάλλον συμφωνώ με τον Τρύφωνα ως επί το πλείστον. Μπανάνα γλυκιά αλλά όχι μπουχτιστική, κάτι κρεμώδες απροσδιόριστο όμως για μένα, ξηροί καρποί και αλμυρό καθόλου και μια αίσθηση (πολύ ανεπαίσθητη) καπνικού ειδικά στην εκπνοή από την μύτη. Πολύ ευχάριστο υγρό και πολύ γνώριμο...
Είμαι ακόμα στα πρώτα ml και δεν μπορώ να ξέρω τι θα ξημερώσει αύριο αλλά τα σημάδια είναι μάλλον θετικά. Το βράδυ θα το πάρω σίγουρα μαζί μου να περάσει το σκληρό τεστ, το μετά το φαγητό!
ΥΓ. Όλο λέω πως δεν θα αγοράσω άλλον ατμοποιητή και όλο βρίσκω καινούργια υγρά για βασικά. ADD TO CART. PROCEED TO CHECKOUT…
ΥΓ2. Έκανα μεγάλη θυσία για την δοκιμή αυτή! Επειδή ήθελα οπωσδήποτε να δοκιμάσω το υγρό σε φαινόμενο (κι έχω μόνο δύο), αναγκάστηκα να το δοκιμάσω σ’ αυτόν που είχε μέσα το jesus που έχει πλέον γίνει ένα από τα βασικά μου υγρά. Το άλλο φαινόμενο έχει μέσα το lemon tart και αυτό, σόρυ, δεν βγαίνει με τίποτα...