vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

375 επισκέπτες, 1 χρήστης
zamploutos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αρώματα Egoist

Αποσυνδεδεμένος pugsang

• 1972
  • Φύλο: Άντρας
  • Riding the line between hobby and mental illness
Απ: Αρώματα Egoist
« Απάντηση #90 στις: Δεκ 21, 2016, 15:04 »
Χρωστάω review του White Castle οπότε αφού πλήρωσα τέλη κυκλοφορίας, ΔΕΗ, κλπ κλπ ας μην αφήσω χρωστούμενα για την νεα χρονιά.

Egoist No. 8 White Castle, 3mg, 60/40 PG/VG, Skyline RTA Air, 28awg SS316L, 2.5mm Coil, 0.6Ω, Cotton Bacon v2

Το άρωμα αγοράστηκε σαν Shake n Vape κατά την προσφιλή μου τακτική όπου υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Από την αρχή είχα γράψει οτι δεν είναι κλώνος του Castle Long, το έχει γράψει και ο Τρύφωνας aka Cruiser79 που είναι και πιο σιγουράκι από εμένα. Ευτυχώς επιβεβιαώθηκαμε και οι 2. Το άρωμα ΔΕΝ είναι κλώνος του Castle Long. Είναι όμως πάρα πολύ κοντά στο Eliquid France - Supreme. Αν αντι για το καπνικό του Supreme βάλεις στην ίδια αναλογία (ίσως και λίγο παραπάνω) αμύγδαλο είμαι σίγουρος οτι θα φτιαξεις το άρωμα της Egoist. Το αμύγδαλο όταν το υγρό είναι άγουρο κάνει παρτυ. Βασικά μόνο κλινικά νεκρός δεν πρόκειται να καταλάβει το αμύγδαλο. Όσο περνουν οι μέρες καταλαγιάζει και το υγρό δένει πάρα πολύ ωραία. θα το περιέγραφα σαν Supreme με extra Ethyl Maltol - Cotton Candy και άλλα συναφή γλυκαντικά. ΄Εχει μπισκότο, έχει καρύδα και μετά από μέρες το αμύγαλο βγαίνει πλεον σαν υπόνοια Di Saronno - Amaretto. Η εκπνοή του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που έιπε ο Τρυφων: Supreme. Εξαιρετικό αποτέλεσμα και παραλλαγή του προαναφερόμενου υγρού, άξιο ADV, σίγουρα παρέα με καφέ. Θα το έφτιαχνα γύρω στο 12% σε 60/40 PG/VG βάση, ίσως και παρακάτω. Μερικοί μερικοί με βάσεις 70/30 PG/VG στο 10% χαλαρά.

Δεν πρόκειται να αντικαταστήσει το καθημερινό μου Jesus Juice, αλλά σίγουρα θα κερδίσει θέση σε ατμοποιητή για το rotation.

Αυτά και καλά μαγειρέματα

ΥΓ. Σε αντίθεση με το Supreme είναι πεντακάθαρο υγρό με νορμαλ επικαθήσεις στο βαμβάκι. Το άρωμα που αφήνει στο χώρο είναι εκπληκτικό και έχει WAF > 7
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 21, 2016, 15:13 από pugsang »

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • 3701
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #91 στις: Δεκ 21, 2016, 15:21 »
WAF? WTF? :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος pugsang

• 1972
« Απάντηση #92 στις: Δεκ 21, 2016, 15:26 »
Τα έχουμε ξαναγράψει αυτά. Δεν με παρακολουθείς :))

WAF = Wife Acceptance Factor. Πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να είναι ΠΑΝΤΑ > 5 γιατί ως γνωστόν Happy Wife - Happy Life :))

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • 3701
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #93 στις: Δεκ 21, 2016, 15:32 »
Το έχεις ξαναγράψει. Δεν το θυμόμουνα. Η ηλικία βλέπεις... :-[

Πολύ χάρηκα με το review γιατί περιγράφεις ένα υγρό απολύτως του γούστου μου (το οποίο ήδη ωριμάζει στο μπουκαλάκι του). Χάρηκα επίσης γιατί περιγράφεις ένα υγρό καθόλου του γούστου του BigSur (μαζί τα ψωνίσαμε τα white castle) και θα του το βουτήξω κανονικά! :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος pugsang

• 1972
« Απάντηση #94 στις: Δεκ 21, 2016, 15:35 »
Με το που το ατμισα να πω την αλήθεια, σκέφτηκα να μην γράψω το review μέχρι να καβατζώσω μερικά μπουκαλάκια άρωμα, γιατί λεω θα το διαβασει ο Σερλοκ και θα πάθουμε οτι και με τα Lemon Tart :))

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • 3701
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #95 στις: Δεκ 21, 2016, 15:43 »
Δεν φταίω εγώ για την έλλειψη του lemon tart ρε παιδιά! Ένα έχω πάρει ο φουκαράς. Κιβωτιάκι... :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Bill-Βασιλης

• *
  • 85
« Απάντηση #96 στις: Δεκ 21, 2016, 16:41 »
Καλησπερα ,καποια κριτικη για το Νο 20 ( Apple tree) υπαρχει;;
Ειδα κατι για μηλοπιττες στην 3 σελιδα  αλλα για το συγκεκριμενο οχι
εκτος αν μου διεφυγε.Ευχαριστω!!!

Αποσυνδεδεμένος ThioVag

• 612
« Απάντηση #97 στις: Δεκ 21, 2016, 17:30 »
@ Serlok + pug , αν βαριεστε να κανετε review στα υγρα, ειμαστε και μεις εδω. Δωστε να δοκιμασουμε και το γραφουμε μετα !!!!! :))

Καλησπερα ,καποια κριτικη για το Νο 20 ( Apple tree) υπαρχει;;
Ειδα κατι για μηλοπιττες στην 3 σελιδα  αλλα για το συγκεκριμενο οχι
εκτος αν μου διεφυγε.Ευχαριστω!!!
@ Bill, το ατμιζω τωρα. Σε βαση 50/50, 9mg, αρραιωση 12-14%, για τα γουστα μου , αν σου αρεσει η μηλοπιτα με κανελλα, 
απλα τελειο !!!!!!

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 21, 2016, 20:11 από e-spy »

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • 3701
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #98 στις: Δεκ 21, 2016, 20:35 »
Ωραία. Apple Tree είναι η επόμενη αγορά! Για το White Castle δεν έχω γράψει ακόμα γιατί δεν έχω άδειο ατμοποιητή να το βάλω για δοκιμή. Το Σαββατοκύριακο...

Να πω μόνο κάτι για το Grand Reserve που μπορεί να ενδιαφέρει όσους το βρήκαν λίγο βαρετό. Το είχα γράψει και την προηγούμενη φορά πως αν κάτι μου έλειπε στο υγρό ήταν κάποια οξύτητα, κάποια σπιρτάδα. Ήταν τόσο flat το υγρό και χωρίς χτύπημα που με κούρασε από την δεύτερη μέρα και το παράτησα. Κάποια στιγμή είχα την έμπνευση να το ανακατέψω με RY double (φτιαγμένο DIY σε αραίωση 5% και στην νικοτίνη που ατμίζω). Τα ανέμειξα 50/50 και το αποτέλεσμα ήταν απρόσμενα καλό, δεδομένου ότι δεν είμαι και κανένας τρελός fan του RY. Φαίνεται πως το RY double του προσέθεσε κάτι το πικάντικο και πάντως σίγουρα του έδωσε και το πολυπόθητο για μένα χτύπημα. Λες να γίνομαι chef στα πίσω-πίσω;... :confused1:

Αποσυνδεδεμένος Giorgos F

• 1244
« Απάντηση #99 στις: Δεκ 21, 2016, 20:53 »
Αναθέμά με πως το διάλεξα απο τα τόσα που είχε διαθέσιμα (τα καλά τα είχαν πάρει).
Και ανατωτιέμαι κιόλας, άρεσε σε κανέναν αυτό το Tantaroo?
Εγώ δεν δίστασα πάντως...το σούταρα με την μία.

Αποσυνδεδεμένος pugsang

• 1972
« Απάντηση #100 στις: Δεκ 22, 2016, 09:07 »
Δεν διαβάζουμε έτσι?

Πόσο λάθος μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος? ;D

Αποσυνδεδεμένος ThioVag

• 612
« Απάντηση #101 στις: Δεκ 24, 2016, 11:51 »
Θεωρω την περιγραφη και αναλυση για τα υγρα egoist που εγραψε ο cruiser, πολυ αναλυτικη και κατατοπιστικη !

Μπραβο Τρυφωνα !  :thumpup:

@ Sherlock + pung, με πεισατε, παρηγγειλα τα : jesus, grand reserve και white castle για μαγειρεμα την ερχομενη εβδομαδα !

Καλες γιορτες με υγεια ευχομαι ! :)

Αποσυνδεδεμένος ati

• ati8asos
  • 501
« Απάντηση #102 στις: Δεκ 24, 2016, 16:19 »
Έφτιαξα και εγώ το Jesus σε βάση Pink Mule (30PG/70VG). Αρχικά ένα 10μελο με 15% αραίωση και στη συνέχεια ένα 100μελο με 12% αραίωση, το υγρό ήρθε για να μείνει είναι απλά καταπληκτικό. Πήρε ήδη τη θέση του στον ένα Fodi και μαζί με το RY4 Double στον άλλο  και στον Doggy έγινε καθημερινό. Για τα δικά μου γούστα θεωρώ ότι αραίωση 10-12% είναι ιδανική, το 10μελο που έφτιαξα με 15% ήταν πολύ έντονο. Σίγουρα θα δοκιμάσω και άλλα της σειράς. 

Αποσυνδεδεμένος ksenia

• **
  • 406
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #103 στις: Δεκ 24, 2016, 18:57 »
καλησπερα κ χρονια πολλα!!τα μικρα τα μπουκαλακια των 6.90 ποσα μλ υγρου βγαζουν ξερετε?

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • 3701
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #104 στις: Δεκ 24, 2016, 19:11 »
Ανάλογα με την αραίωση που προτιμάει ο καθένας Ξένια. Αν εγώ το αραιώσω με 10% άρωμα, θα μου βγάλει 60ml. Αν εσύ το αραιώσεις με 20% άρωμα, θα έχεις 30ml τελικού υγρού. Αλλά να ξέρεις πως αυτά τα μπουκαλάκια περιέχουν 6ml συμπυκνωμένου αρώματος ενώ τα μεγαλύτερα που κοστίζουν €13,90 περιέχουν 20ml! Αν ξέρεις ποια γεύση προτιμάς σαφώς σε συμφέρουν τα μεγαλύτερα μπουκαλάκια.  :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 100 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 251 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20275 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1071 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878053 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362475 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467183 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909878 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519967 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1620 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375808 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702015 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ