vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

168 επισκέπτες, 2 χρήστες
lounik, bloodlessz

Υγρα ECOCIG απο Vapeshop

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• 1208
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Υγρα ECOCIG απο Vapeshop
« Απάντηση #225 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 16:06 »

Μπορεί να εξηγήσει κάποιος τι είναι αυτές οι επιλογές που έχει στην Ατμιστική Βάση του ORION'S TRIBUTE?

αναφέρει : breeze - 50/50 (pg/vg λογικά οκ) - standard - tornado κτλ ?

Φίλε μου στην σελίδα που δίνεις το link, τα λέει αναλυτικά απο κάτω...
Όπως έγραψε και ο φίλος Buliwyf:

Αποσυνδεδεμένος bill1960

• **
  • 133
« Απάντηση #226 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 17:18 »
μου άρεσαν αυτα που διάβασα για αυτα τα υγρά θα τα δοκιμάσω :thumpup: 

« Απάντηση #227 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 18:11 »
Επειδη πηρα προσφατα βασεις απο ecocig ,οι οποιες ειναι και αρκετα καλες,δεν ειχα προσεξει οτι περιεχουν αρωματικες υλες οπως γραφει και πιστευα οτι ειναι απλα unflavoured
Ξερει καποιος σε τι ποσοστο υπαρχουν στη βαση αυτες οι υλες?Αν ξερει και ποιες ειναι αυτες ακομη καλυτερα γιατι γενικοτερα δεν μου αρεσει να ατμιζω κατι για το οποιο δεν γνωριζω τα συστατικα του

Στο site παντως στα χαρακτηριστικα των βασεων δεν αναφερει στα συστατικα πουθενα κατι για τον εξτρα αρωματισμο
Τελικα ο πινακας που βρισκεται απο πανω αναφερεται στα ετοιμα υγρα και οι βασεις ειναι οντως unflavoured

Συγχωνευση ποστ
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 11, 2013, 20:03 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος kristoff

• **
  • 365
    • workfolio
« Απάντηση #228 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 19:04 »
Όλες οι βάσεις της ecocig, εκτός της standard, είναι χωρίς αρωματικές ύλες.

Οι ίδιες βάσεις χρησιμοποιούνται και στα έτοιμα υγρά της εταιρείας.

Ο πίνακας ισχύει και για σκέτες βάσεις και για έτοιμα υγρά.

Αποσυνδεδεμένος duman

• **
  • 256
« Απάντηση #229 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 21:54 »
Υπάρχουνε υγρά αναπλήρωσης της ecocig τα οποία γίνονται αποκλειστικά για καταστήματα (κατά τόπους αντιπροσώπους) ?

Πχ ψάχνω για ένα υγρό της ecocig "sirius destiny" αλλά δεν υπάρχει κάπου. Αλλάζουνε απλά την ονομασία ή πραγματικά φτιάχνουνε δικά τους ?

Αποσυνδεδεμένος SAn

• *
  • 87
« Απάντηση #230 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 12:38 »
Ατμίζω το Orion's Tribute 9mg standard 30 ml και δεν μπορώ να πω πως μοιάζει τόσο με το τριμπέκα, όμως έχει ευχάριστη γεύση.
Θα έλεγα πως μου θυμίζει ποπ κορν.
Το μόνο αρνητικό είναι πως μου βγάζει στην επίγευση ίχνη λαδιού μαγειρικού.
Δεν ξέρω αν είναι όντως έτσι αλλά αν το standard είναι η βάση μάλλον έπρεπε να έχει περισσότερη PG.
Όπως και να έχει ατμίζεται άνετα. Έχει και πολύ ατμό.

Αποσυνδεδεμένος kristoff

• **
  • 365
    • workfolio
« Απάντηση #231 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 13:44 »
Υπάρχουνε υγρά αναπλήρωσης της ecocig τα οποία γίνονται αποκλειστικά για καταστήματα (κατά τόπους αντιπροσώπους) ?

Πχ ψάχνω για ένα υγρό της ecocig "sirius destiny" αλλά δεν υπάρχει κάπου. Αλλάζουνε απλά την ονομασία ή πραγματικά φτιάχνουνε δικά τους ?

Φτιάχνουν και για άλλους.

Τώρα, αυτό το sirius destiny που ψάχνεις το έχεις αγοράσει ποτέ από κάπου; Γιατί αν έχω καταλάβει καλά είναι μάλλον στα "προσεχώς"  :)

Αποσυνδεδεμένος duman

• **
  • 256
« Απάντηση #232 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 14:13 »
Twice! Mία δώρο με την αγορά του 1ου η/τ και μία δεύτερη κανονική αγορά. Όλα αυτά από τοπικό καταστημα-αντιπρόσωπο

Μ αυτό άρχισα το άτμισμα (+natura maxxboro). Ωραίο καπνικό  :baby:

Αποσυνδεδεμένος kristoff

• **
  • 365
    • workfolio
« Απάντηση #233 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 18:43 »
ok !
Δεν είχε τύχει να το προσέξω αυτό  :)

Μάλλον θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις μαζί τους για να μάθεις σίγουρα γιατί ούτε και στο site το βλέπω !

Αποσυνδεδεμένος duman

• **
  • 256
« Απάντηση #234 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 19:10 »
Το εχει η ecocig απλα θελει τηλεφωνικη παραγγελια.  :)

Αποσυνδεδεμένος kantona4

• *
  • 11
« Απάντηση #235 στις: Δεκεμβρίου 21, 2013, 03:03 »
Μόλις δοκίμασα το Maori 12ml της ecocig και μόνο καλά λόγια έχω να πω
Αν άρεσε σε κάποιους το tribute Orion και τους θύμιζε TriBeCa πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσουν και το Maori.
Πολύ καλό υγρό με βελτιωμένη σύνθεση ως προς την γεύση του σε σχέση με το tribute Orion και εννοείτε όσοι αγαπάνε να ατμιζουν TriBeCa θα τους εκπλήξει ευχάριστα! :yes:

Αποσυνδεδεμένος altan678

• 671
  • Tomorrow belongs to NOBODY
« Απάντηση #236 στις: Δεκεμβρίου 21, 2013, 08:45 »
Το Maori το δοκίμασα πριν 2 εβδομάδες. Μου είπε ο πωλητής ότι είναι εξέλιξη του Orion και ότι είναι πιο ενισχυμένο, αλλά εμένα δεν μου το έβγαλε αυτό. Εγώ το θεώρησα αρκετά διαφορετικό από το Orion (που είναι το all time favorite μαζί με το prime15 της Halo), αν και συγγενές.
Εν ολίγοις μου θυμίζει το Orion με προσθήκη κάτι καβουρδισμένου (καφέ ή ξηρούς καρπούς... δεν μπορώ να καταλάβω). Nice. Δοκιμάστε το

Αποσυνδεδεμένος duman

• **
  • 256
« Απάντηση #237 στις: Δεκεμβρίου 27, 2013, 14:41 »
Ξέρει κάποιος που θα βρω το "Whipped Dream" ?

Αποσυνδεδεμένος metmat

• **
  • 470
« Απάντηση #238 στις: Δεκεμβρίου 27, 2013, 14:45 »

Αποσυνδεδεμένος assos

• *
  • 10
  • πάμε γι' άλλα...
« Απάντηση #239 στις: Ιανουαρίου 04, 2014, 03:10 »
Πριν 3 μήνες είχα πάρει 15 μπουκαλάκια με διάφορα απλά υγρά της σειράς Classic από την Ecocig. Δεν ήθελα να γράψω τη γνώμη μου αμέσως μόλις τα δοκίμασα διότι όπως ωριμάζουν τα υγρά μας έτσι κάπως ωριμάζουν και οι γνώμες μας. Αυτό όμως που έκανα είναι να κρατάω σημειώσεις κάθε φορά που δοκίμαζα κάτι και με βάση αυτές τις σημειώσεις θα γράψω τις εντυπώσεις μου.

Πριν όμως αυτό, θεωρώ σκόπιμο να σκιαγραφήσω λίγο το προφίλ των προτιμήσεών μου ώστε να έχετε μια ιδέα και να δείτε αν ταιριάζουν οι ατμιστικές μας προτιμήσεις. Αν δείτε ότι δεν ταιριάζουν παρακαλώ πηδήξτε στο επόμενο ποστ και προσπεράστε το παρόν.

Έχουμε και λέμε. Είμαι κατά 80% dripper. Kαταναλώνω 5 με 5,5 ml ημερησίως σε δωδεκάρα νικοτίνη συνήθως σε 50-50 VG/PG. Το καθημερινό μου υγρό εδώ και 7-8 μήνες είναι το 7 Leaves της FA με την τραντίσιοναλ βάση της ίδιας εταιρείας διότι είναι ισορροπημένο, διακριτικό και ξεκούραστο καπνικό που δεν σε μπουχτίζει. Παλιότερα άτμιζα συστηματικά τη Λατάκεια της ίδιας εταιρείας την οποία από ένα σημείο και μετά την ανακάτευα με MAXX της ATMOS διότι η Λατάκεια είναι ωραίο αλλά ιδιότροπο φρούτο. Αν το Turkish της HALO ήταν φτηνότερο ίσως να έπαιρνε τα ηνία στην καθημερινότητά μου (λέω ίσως) αλλά όπως έχουν τα πράγματα το κοστολόγιο είναι ασύμφορο. Έχω παίξει και με το Camel της Ecig το οποίο θεωρώ το καλύτερο από τα έτοιμα τύπου καμήλας που κυκλοφορούν - αλλά σε έτοιμο υγρό. Διότι αν πάρεις το άρωμα το DIY δεν σου βγάζει το ίδιο αποτέλεσμα ακόμη και με την βάση της ίδιας της Ecig. Έχω δοκιμάσει Virginia από τουλάχιστον 5-6 εταιρείες κι έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι απλά ΔΕΝ υπάρχει υγρό Βιρτζίνια! Θα μπορούσα να πω κι άλλα αλλά θα σταματήσω εδώ κι ελπίζω να έχετε πάρει μια γεύση των προτιμήσεών μου. Πάμε τώρα στα υγράκια της Ecocig σεβόμενοι και το περιεχόμενο του παρόντος νήματος.

Τα υγρά για τα οποία θα εκφέρω γνώμη είναι τα εξής:

1. Macedonian: Έχετε πιεί το αναψυκτικό Ribena; Αν σας άρεσε θα λατρέψετε τον Μακεδόνα. Ξυνόγλυκο που φέρνει σε φραγκοστάφυλο αλλά ταυτόχρονα σαφώς καπνικό. Καλό αλλά όχι ακριβώς του γούστου μου. 3 στα 5.

2. Hellenic Blend: Τι να πω; Δυσφήμιση της πατρίδας. Εκτός κι αν το Hellenic Blend παραπέμπει σε θάλαμο ελληνικού στρατοπέδου την ώρα που οι φαντάροι βγάζουν κάλτσες, αρβύλες μετά από εξάωρη πορεία. Η ξινίλα και η ποδαρίλα στο μεγαλείο της. Απαξιώ να δώσω βαθμό.

3. Mystical Harmony: Φευγαλέο, γλιστράει σα σκιά, απροσδιόριστο. Αυτό που οι άγγλοι λένε elusive. Εξαιρετικότατο και μπράβο στους κατασκευαστές. Θα μπορούσε άνετα να πάρει 5 στα 5 αλλά είχε ένα προβληματάκι. Μεγάλη διαφορά στη συμπεριφορά του υγρού. Στο ντρίπινγκ έσκιζε, αλλά στο τανκ κάτι πάθαινε και η γεύση του πήγαινε εντελώς αλλού. Φευγαλέο είπαμε! Αν όμως είσαστε του ντριπ συνίσταται ανεπιφύλακτα. Οι τανκάτοι ξεχάστε το. Γι αυτό και θα δώσω 4 στα 5.

4. Sahara Blend: Για άλλο σε προετοιμάζει η ονομασία κι άλλο βρίσκεις μπροστά σου. Καμμία σχέση με Ανατολή, αμμόλοφους, βεδουίνους κλπ κλπ. Με άφησε εντελώς αδιάφορο αν και το πάλεψα. 2,5 στα 5.

5. Oriental Tobacco: Τελικά δεν ξέρω πως η Ecocig φαντάζεται την καθ' ημάς Ανατολή αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει επειγόντως να δει περισσότερο National Geographic! Ότι είπα για το Sahara Blend ισχύει κι εδώ αφού αποτελεί ελαφρά παραλλαγή του. 2 στα 5 επιεικώς.

6. Greek Tobacco: Σαφώς καλύτερο από το Hellenic αλλά κι αυτό δεν τιμά την φουγαρομάνα πατρίδα μας. Μετεξεταστέο. Try again folks. 3 στα 5.

7. Golden Blend: Now you're talking! Εύγε στους εμπνευστές αυτού του αριστουργήματος. Σύνθετο, δυσδιάκριτο, κομψό. Δύσκολο να το ταυτοποιήσεις και να το κατηγοριοποιήσεις. Κι αυτό το χρώμα κεχριμπάρι που έχει είναι όλα τα λεφτά. Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε. Το μόνο που ίσως χάσετε είναι η αφοσίωσή σας στο προηγούμενο υγρό σας :tongue_smilie:  Αβάδιστα 5 στα 5!

8. Nicaragua: Στη Λατινική Αμερική τα πάνε καλύτερα οι κύριοι της Ecocig. Γεύσεις από σοκολάτα και ρούμι δεμένες με ενδιαφέροντα τρόπο. Ίσως να επηρεάζομαι (αρνητικά) από το γεγονός ότι δεν συμπλέω με τα γλυκουδερά, ρουμοειδή κλπ.  Ας βάλω 3,5 στα 5 αν και ίσως να το αδικώ.

9. Supreme blend: Λοιπόν εδώ είχα το ίδιο πρόβλημα που είχα και στο Mystical Harmony. Ίσως και οξύτερο. Ενώ ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον στο ντρίπερ, στο τανκ μου έβγαλε μια γεύση παστρουμά που με άφησε σύξυλο. Μεγάλη απόκλιση. Θέλει προσοχή. Αν έβαζα βαθμό στο ντρίπερ θα έπαιρνε 5 στα 5 ενώ σε τανκ 2 με επιείκεια.

10. Desert Storm: Επιτέλους κάτι με έρημο που είναι bang on όπως λέει κι ο κύριος Todd. Εδώ η παρέα του Πειραιά όντως ζωγράφισε. Καπνικό, καθόλου φλύαρο αλλά με δική του άποψη. Μια δευτερεύουσα γεύση ροδόνερου στο πίσω πλάνο σε κάνει να κυνηγάς τον ατμό με την μύτη για να την συλλάβεις και να την αιχμαλωτίσεις. Το πιο κοντινό υγρό στο Turkish της Halo που μπορείτε να βρείτε - αν φυσικά σας αρέσει αυτή η κατηγορία. Κι αυτό το χρώμα χαλκού που έχει το κάνει εξόχως ελκυστικό στο μάτι. 5 στα 5 επάξια.

11. Pure Tobacco: Αυτό μάλιστα - είναι Ανατολή όπως και να το κάνουμε. Ένα πολύ καλό υγρό που τουρκοφέρνει! Γλυκόπιοτο αλλά ανάλαφρο και μεθυστικό. Δεν ξέρω αν θα το είχα για καθημερινό αλλά σίγουρα θα υπήρχε στην κάβα μου. Αν ήμουν στη θέση των δημιουργών θα το ονόμαζα Passage to Bosporus. 4,5 στα 5.

12. Tobacco Standard: Καθόλου standard! Exceptional! Όπως και με το προηγούμενο η αδιάφορη εμπορική του ονομασία το αδικεί. Είναι μια καλή και εξίσου ενδιαφέρουσα παραλλαγή του Pure Tobacco που φέρνει πολύ σε καλό, σοβαρό Κάμελ. 4 στα 5 και λίγα λέω.

13. Burley: Το παρήγγειλα από περιέργεια. Όλα τα Burley έχουν το ίδιο πρόβλημα που έχουν και τα Virginia και επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά ότι είναι μάταιο και ατελέσφορο να προσπαθείς να μιμηθείς αναλογικές καπνικές ποικιλίες. Τα ατμιστικά υγρά πρέπει να ακολουθήσουν τον δικό τους γευστικό δρόμο. Γνώμη μου. Τέλος πάντως, όπως και το Βιρτζίνια έτσι κι αυτό πρέπει να μπει σε κοκτέηλ με κάτι άλλο και ίσως τότε τραγουδήσει. Ως τότε 3 στα 5 επιεικώς γιατί ακόμη έχω την ξυνίλα στο στόμα.

14. Pirate Ship: Χμ, χμ... Πολύ παραπλήσιο στο ήδη εξαιρετικό Desert Storm. Αν σας αρέσει το ένα θα πρέπει να δοκιμάσετε και το άλλο. Προσωπικά μετά από πολλούς δισταγμούς θα έκλινα προς το Desert Storm αλλά είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις που πας σε μαγαζί και κολλάς γιατί δεν ξέρεις ποιο από τα δύο να διαλέξεις. Ομοίως λοιπόν 5 στα 5.

15. Desert Ship: Από τα καλύτερα της μεγάλης οικογένειας των Πλοίων της Ερήμου. Εφάμιλλο αυτού της Flavour Art - για κάποιους ίσως και καλύτερο διότι δεν είναι τόσο"λιγωτικό". Ένας κλώνος που αξίζει αντιγραφής! A big thumbs up! 4,5 στα 5 με αυστηρότητα.

Για μένα στο βάθρο των νικητών ανεβαίνουν σίγουρα το Golden Blend και το Desert Storm. Την τρίτη θέση την αφήνω σ΄εσάς για να επιλέξετε ανάμεσα στο Pure Tobacco και στο Desert Ship.

Κλείνω με δύο παρατηρήσεις: Πρώτον, παρατήρησα ότι αρκετά αρώματα ήταν παραλλαγές πάνω σ' ένα δεδομένο "μπουκέτο" γεύσεων και αρωμάτων. Θα έλεγα ότι η Ecocig έχει στη φαρέτρα της 2-3 βασικά μοτίβα πάνω στα οποία παίζει. Δεν ξέρω από μάρκετινγκ για να πω αν αυτό είναι σκόπιμο. Προσωπικά, προτιμώ τα μικρά μενού. Προτιμώ έναν κατάλογο με 10 δοκιμασμένα και διαλεγμένα υγρά παρά αυτήν την πανσπερμία που καθυστερεί (και ίσως κουράζει) τον χρήστη στην τελική του επιλογή.

Το δεύτερο, και τελευταίο, είναι το εξής: εξ όσων γνωρίζω, και διορθώστε με αν κάνω λάθος, η Ecocig δεν διαθέτει τα παραπάνω σε αρώματα παρά μόνο σε έτοιμα προς άτμιση υγρά. Ίσως να ήταν μια καλή ιδέα, ειδικά τώρα που το upmarket κομμάτι των προϊόντων της έχει πάει στη σειρά Taboo και στα διάφορα Reserves, να "απελευθερώσει" τη σειρά Classic (ή κάποια από αυτά) δίνοντας μας την ευκαιρία για δικά μας DIY δεδομένου ότι έχουν πολλές και καλές δυνατότητες. Αυτά.

ΥΓ.: Συμφορουμίτης που έχει ατμοκατάστημα στην Καβάλα με ενημέρωσε με ΠΜ ότι τουλάχιστον κάποια (αν όχι όλα) από τα παραπάνω υπάρχουν και σε εσάνς. Στο δικό του σάιτ βλέπω πάντως να είναι διαθέσιμα τα εξής: Hellenic, Nicaragua, Greek, Supreme & Tobacco Standard. Τον ευχαριστώ από εδώ για την ενημέρωση γιατί δεν έχω (ακόμη) την δυνατότητα αποστολής ΠΜ αφού είμαι νέοπας στο φόρουμ. Επίσης, σε γνωστό κατάστημα των Πετραλώνων βλέπω από αυτά που αναφέρω να είναι διαθέσιμα σε αρώματα το Burley και το Pure. Πάντως στον επίσημο ιστότοπο της Ecocig δεν κατάφερα να βρω κάτι.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 04, 2014, 15:19 από assos »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351431 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104275 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96334 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321504 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602323 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11619 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3113 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609865 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155003 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162012 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4376 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17748 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias