vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

149 επισκέπτες, 1 χρήστης
thanos1071

Υγρα ECOCIG απο Vapeshop

Αποσυνδεδεμένος pinelos

• **
  • 188
  • Φύλο: Άντρας
  • Do good, feel good.........!!!!!!!!!
Απ: Υγρα ECOCIG απο Vapeshop
« Απάντηση #210 στις: Ιανουαρίου 24, 2013, 17:26 »
Pastafarai

μας την εκανες τη ζημια εσυ :laugh1: :laugh1: :sign_kiallo: 

προτεινω  επισης το seven sins  και το cape horn...το seven sins για ολοημερο ατμισμα και το cape horn  γεια ειδικες αποστολες :thumpup: :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος atmomageiras

• *
  • 60
  • Το ατμίζειν εστίν φιλοζωείν
« Απάντηση #211 στις: Μαρτίου 06, 2013, 20:45 »
Πέρασα χθες απ'τον Τάσο για τα κλασσικά ψώνια & στο φευγιό τσιμπάω 1 μπουκαλάκι δείγμα για "test drive". Φτάνω σπίτι, γεμίζω το carto & στις 3 πρώτες τζούρες αρχίζει & με πιάνει νευρικό γέλιο. Ετοιμαζόμουν να τον πάρω τηλέφωνο να του ζητήσω εξηγήσεις μήπως μου'δωσε κατά λάθος το tribeca & άφησε το δικό μου μπουκαλάκι στο μαγαζί. Μετά όμως βλέπω ότι το χρώμα δεν είναι κίτρινο αλλά λευκό-διάφανο & συνειδητοποιώ ότι κατάφερε το ακατόρθωτο: το υγρό στο δείγμα δεν μοιάζει απλώς με tribeca... ΕΙΝΑΙ tribeca!!! Μια ανεπαίσθητη ίσως πιο πικάντικη πινελιά, που για τα δικά μου γούστα το κάνει ακόμη καλύτερο! Και το όνομα αυτού: Orion's Tribute.

Αντί οποιασδήποτε άλλης περιγραφής, σαν προτρέπω να πάτε μια βόλτα απ'τον Τάσο να το δοκιμάσετε & οι ίδιοι, να διασταυρωθούν οι γνώμες για να δω τελικά αν χρειάζομαι κατεπείγουσα επίσκεψη σε ωρυλά λόγω ρινολαρυγγολογικών παραισθήσεων ;D

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #212 στις: Μαρτίου 08, 2013, 01:14 »
Ως φανατικός tribecaκιας, πελάτης της ECOCIG αλλά και φίλος του Τάσου δεν υπήρχε περίπτωση να μην δοκιμάσω και εγώ το Orion's Tribute.

Οτι και να πω,οτι και να γράψω θα θεωρηθεί -δικαίως- υπερβολή.
Έχω λοιπόν να κάνω μόνο το εξής σχόλιο:
Αν σου αρέσει το Tribecca αλλά το θεωρείς ακριβό, αν έχεις δοκιμάσει άλλα "tribecοειδή" υγρά τα οποία ναι μεν είναι καλά αλλά δέν είναι Tribeca. ε, τώρα πια υπάρχει ένα υγρό που δεν "φέρνει" σε tribeca αλλά είναι ολόιδιο με αυτό και μάλιστα σε τιμή Ecocig!  :yes:

Αποσυνδεδεμένος papikasstelios72

• *
  • 8
« Απάντηση #213 στις: Μαρτίου 10, 2013, 13:57 »
καλημερα παιδια μια ερωτησει εδω θεσσαλονικη που θα βρουμε το  Orion's Tribute να το δοκιμασουμε η να το αγορασουμε 

Αποσυνδεδεμένος atmomageiras

• *
  • 60
  • Το ατμίζειν εστίν φιλοζωείν

Αποσυνδεδεμένος DaemonaS

• **
  • 468
  • C'est la vie !!!
« Απάντηση #215 στις: Απριλίου 22, 2013, 19:17 »
Έχονταςατμίσει Tribeca αρκετά μλ καθώς επίσης και άλλα 2 ελληνικά που θεωρητικά φέρνουν σε αυτή και μάλιστα σε αρκετά ικανοποιητικές ποσότητες έχω να δηλώσω ότι το Orion's Tribute φέρνει ποιο πολύ στο original αλλά σε χαμηλά βατ (κρύο ατμό).
Έπαιξα σε μηχανικό και σε πολυβολτικό 2 ατμοποιητές : Ιθάκη είχε το Orion's Tribute και η Πηνελόπη είχε το Tribeca...Και τα 2 1,6ωμ εναλλάξ σε μηχανικό και πολυβολτικό...
στα 7 βατ παραγόμενης ισχύος και τα 2 ήταν ίδια και απαράλαχτα... όσο ανέβαινε η ισχύς όμως άλλαζαν τα πράγματα με την πλάστιγγα να γέρνει προς το Orion's Tribute γιατί έβγαζε περισσότερη γλυκάδα (είμαι γλυκαντζής τι να κάνουμε!!!)...
Συγχαρητήρια για το υγρό !!!

Επίσης οφείλω ένα ευχαριστώ στον πινέλο  που μου παραχώρησε το υγρό για δοκιμή και απόλαυση !!!!

Αποσυνδεδεμένος gks

• *
  • 24
« Απάντηση #216 στις: Απριλίου 24, 2013, 19:34 »
Μήπως γνωρίζει κάποιος συνατμιστής το ποσοστό δοσολογίας του RY4 για diy?Eυχαριστώ εκ των προτέρων

Αποσυνδεδεμένος pinelos

• **
  • 188
  • Do good, feel good.........!!!!!!!!!
« Απάντηση #217 στις: Απριλίου 27, 2013, 15:36 »
κανε ενα τηλεφωνο στην εταιρεια!!8α σε εξυπηρετησουν αμεσα!!

Αποσυνδεδεμένος arnokouros

• **
  • 329
  • **ΑΤΜΟΤΟΥΡΜΠΙΝΑΣ**
« Απάντηση #218 στις: Απριλίου 27, 2013, 15:54 »
κατα την ταπεινή μου γευστικη αποψη παντα να πω και εγω οτι Orion's Tribute πραγματικα ειναι σχεδον ιδιο με το tribeca!!!

τασο ζωγραφισες παλι,περιμενω με αγωνια τη νεα σειρα με τα καπνικα!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος Doukakos1

• **
  • 275
« Απάντηση #219 στις: Ιουλίου 10, 2013, 23:55 »
Κλασικη επισκεψη στον Τασο για στοκαρισμα υγρων πριν απο λιγο καιρο...Τα κλασικα αγαπημενα μου πλεον cape horn και Orions tribute αλλα θελω να σταθω σε δυο νεα υγρα που δοκιμασα τα Anatolian reserve και Maori reserve απο τη σειρα royalty reserve που με εκαναν τρομερη εντυπωση....

Anatolian reserve : Αρωματικο δυνατο καπνικο το οποιο για το δικο μου στομα ειναι εξαιρετικα περιπλοκο! Προσπαθωντας να το περιγραψω θα ελεγα οτι ειναι ταυτοχρονα λιγο γλυκο, λιιιιγο οξινο με το σωμα του να παραμενει καπνικα σταθερο.Δεν μπορω να το περιγραψω ουτε στον εαυτο μου.Πολλες γευσεις ταυτοχρονα που μπλεκουν εξαιρετικα αρμονικα με φοβερα αρωματα. Ειναι σιγουρα στα 10 καλυτερα υγρα που εχω δοκιμασει προσωπικα εγω και θα το εβαζα στην κατηγορια του cape horn και ισως λιγο πιο πανω. Δεν ξερω αν θα κουρασει η ενταση του για all day καποιον αλλα μετα απο 40 ml ειμαι ακομα ενθουσιασμενος!

Maori reserve : Ενα σιγουρα all day καπνικο....Εκει που το anatolian σου επιτιθεται με πανδαισια γευσεων αυτο ειναι σταθεροτατο. Θα το χαρακτηριζα το μεγαλο αδερφο του Οριωνα. Μοιαζουν αρκετα, εχει αυτην την γλυκαδα του οριωνα αλλα το Maori εχει σιγουρα πιο πολυ σωμα για μενα και ειναι ιιιιισως ενα τακ πιο βαρυ σαν καπνικο χωρις να γινεται κουραστικο. Το αντιθετο...με συνοδευει ανετα στον καφε και στο ποτο μου χωρις να ζηταω κατι αλλο.Στην εκπνοη μου κανει ιιιισως κατι απο το παλιο καλο Ry4 του Τασου αμυδρα. Σιγουρα μπαινει στην δικια μου λιστα ως all day. Εξαιρετικο και αυτο σαν υγρο.

Τα υγρα εκτελουνται ανελεητα με Dripper (για να εχετε ενα μετρο συγκρισης των γευσεων). Ενα μεγαλο μπραβο απο εμενα στα παιδια  :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος altan678

• 671
  • Tomorrow belongs to NOBODY
« Απάντηση #220 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2013, 22:44 »
Εγώ εδώ και λίγες μέρες ατμίζω το Orion και έχω πάθει την πλάκα μου. Είναι ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ. Είμαι νέος ατμιστής και δεν έχω δοκιμάσει το Tribecca αλλά το Orion είναι από τα πιο καλά καπνικά που έχω ατμίσει. Φέρνει άνετα σε κ.τ. χωρίς όμως να βρωμάει. Το έχω για όλη μέρα και αν θέλω κάτι πιο αρωματικό πάω στο Turkish tobacco της Halo. Μπράβο στον Τάσο και αν και δεν τον έχω γνωρίσει πρέπει να ήμασταν και συμμαθητές :)

Yiannis

Αποσυνδεδεμένος igatos

• **
  • 284
« Απάντηση #221 στις: Οκτωβρίου 01, 2013, 09:06 »
Εδω και τρεις μερες καπνιζω το orion's tribute, πολυ καλο, στην αρχή όντως θυμιζε πολυ tribeca, μετα καπνιζοντας για μια ολοκληρη μερά, είπα τελικα tribeca δεν ειναι, μου φανηκε φτωχο στη γευση, απλα λιγο πιο γλυκό και οχι πιπερατο. Συνεχιζοντας ομως να το καπνιζω 3η μερα σημερα πολυ ικανοποιημενος  :D πολυ ποιοτικο και πολυ ντουμανι αυτο μου εκανε εντυπωση

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• 1945
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
« Απάντηση #222 στις: Οκτωβρίου 01, 2013, 09:33 »
Αυτό είναι κάτι που το έχω συναντήσει σε αρκετά υγρά της ECOCIG!
Εκεί που ξεκινάς να ατμίζεις λοιπόν, λες ότι μπα, δεν, κάτι δεν μου κάθεται καλά.... μήπως... μπα όχι....
Και όσο ψάχνεις να δεις γιατί "μπα, δεν, κάτι δεν μου κάθεται καλά.... μήπως... μπα όχι...." ανακαλύπτεις ότι τελικά σου αρέσει και μάλλον όχι λίγο!!!
Έτσι ακριβώς έφαγα το κόλλημα με τα Anatolian και maori (κυρίως) και με το Aztecan (σε λίγο μικρότερο βαθμό) και τώρα τελευταία με το Jamaica!!
Με το συγκεκριμένο μάλιστα, στο σπίτι του κουμπάρου το Σάββατο, είχα αρχικά το RY29 για το οποίο μου είπε (είναι ο τρίτος ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ μετά από 3-4 καπνιστές) ότι του θύμιζε γλυκό ταψιού, και μετά όταν το γύρισα στο Jamaica, μύριζε μία από το Havana Club που έπινα, μία από τον ατμό και είπε ότι είναι πολύ όμοια.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 01, 2013, 11:40 από Buliwyf »

Αποσυνδεδεμένος duman

• **
  • 256
« Απάντηση #223 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 15:30 »
Μπορεί να εξηγήσει κάποιος τι είναι αυτές οι επιλογές που έχει στην Ατμιστική Βάση του ORION'S TRIBUTE?

αναφέρει : breeze - 50/50 (pg/vg λογικά οκ) - standard - tornado κτλ ?

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• 1945
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
« Απάντηση #224 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 15:58 »
 ECOCIG STANDARD : προπυλενική γλυκόλη USP,γλυκερίνη USP,αποστειρωμένο νερό (55% PG,35% VG,10% WFI & αρωματικες υλες)

ECOCIG FOG: γλυκερίνη USP,αποστειρωμένο νερό (80% VG, 20% WFI & αρωματικες υλες)

ECOCIG HURRICANE: προπυλενική γλυκόλη USP, αποστειρωμένο νερό (95% PG,5% WFI & αρωματικες υλες)

ECOCIG FIFTY FIFTY: προπυλενικη γλυκολη USP,γλυκερινη USP, αποστειρωμενο νερο (45% PG, 45% VG,10% WFI & αρωματικες υλες)

ECOCIG REVERSED:γλυκερινη USP,προπυλενικη γλυκολη USP,αποστειρωμενο νερο (55% VG,35%PG,10% WFI & αρωματικες υλες)

ECOCIG TWIST: Γλυκερινη USP,Προπυλενικη γλυκολη USP,αποστειρωμενο νερο (70% VG,30% PG,WFI & αρωματικες υλες)

ECOCIG WARP: Προπυλενικη γλυκολη USP,Γλυκερινη USP,αποστειρωμενο νερο (70% PG,30% VG,WFI, & αρωματικες υλες)

ECOCIG BREEZE: Γλυκερινη USP,Προπυλενικη γλυκολη USP,αποστειρωμενο νερο (80% VG,20% PG,WFI & αρωματικες υλες)

ECOCIG TORNADO: Προπυλενικη γλυκολη USP,Γλυκερινη USP,αποστειρωμενο νερο (80% PG,20% VG,WFI & αρωματικες υλες)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351423 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104272 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96329 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321502 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602322 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11619 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3113 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609862 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155002 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162011 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4374 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17741 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias