vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Υγρα ECOCIG απο Vapeshop

Αποσυνδεδεμένος ambalos

• *
  • 23
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Υγρα ECOCIG απο Vapeshop
« Απάντηση #90 στις: Φεβρουαρίου 14, 2012, 17:40 »
RY4, Marlborough, Desert ship νομιζω οτι ειναι κορυφαια σε γευση :)

Αποσυνδεδεμένος atmomageiras

• *
  • 60
  • Το ατμίζειν εστίν φιλοζωείν
« Απάντηση #91 στις: Φεβρουαρίου 16, 2012, 20:16 »
Περιττό να πω ότι "σκλαβώθηκα" για μια ακόμη φορά με την εξυπηρέτηση & τις προσφορές που μου έγιναν στην προχθεσινή μου σύντομη επίσκεψη. Μεταξύ άλλων, πήρα RY4 (PG LOW για να το κάνω μίξη με το RY4 VG ZERO που μου'χει απομείνει) & το "κελεπούρι-δωρεά" Bermuda Triangle. Μιας & έληξε η περίοδος ωρίμανσης & έγιναν οι πρώτες δοκιμές, ας γράψω τις εντυπώσεις μου:

Με το RY4 πιθανόν να βιάστηκα λίγο καθώς το ήθελα για πρωινό, οπότε στις πρώτες τζούρες ένιωσα κάποια "τριμπεκοσυμπτώματα" στο άτμισμα (εξασθενημένη προς ουδέτερη γεύση συνδυασμένη με χαμηλό χτύπημα & ντουμάνι, ζόρισμα ατμοποιητή & μυρωδιά καμμένου). Με υπομονή & επιμονή όμως του έδωσα το χρόνο που χρειαζόταν & το απόγευμα άρχισε ν'αναδύει αυτή την γνωστή πολυαγαπημένη μου γεύση με ικανοποιητικότατο χτύπημα :)

Bermuda Triangle: Έπεσα στο τρίγωνο των Βερμούδων & βυθίστηκα με την πιπίλα στο στόμα! Υπέροχο δροσιστικό απεριτίφ ιδανικό για να συνοδεύσει το αγαπημένο σας ποτό σε βραδινή έξοδο ή & κατ'οίκον. Σίγουρα απ'τις πιο classic γεύσεις (μαζί με το Forbidden Apple) της σειράς TABOO (που ουσιαστικά αναδεικνύει την ταυτότητα & την προσωπική σφραγίδα της εταιρίας), η οποία κάλλιστα προσφέρει γευστικές προκλήσεις/εκπλήξεις ακόμα & σε έμπειρους DIYάδες. Αν μη τι άλλο, τα συγκεκριμένα έτοιμα υγρά έχουν απ'τους υψηλότερους (αν όχι τον υψηλότερο) value for money συντελεστές στην εγχώρια πιάτσα κι όχι μόνο.

Σειρά έχει τώρα το Lemon Cream. To be continued...

Αποσυνδεδεμένος 43

• *
  • 88
« Απάντηση #92 στις: Φεβρουαρίου 16, 2012, 21:21 »
Έχω δοκιμάσει καμιά 10αριά υγρά από ECOCIG, από αυτά που έχω πάρει εγώ αλλά και φίλοι.

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο με διαφορά (όχι μόνο από τα ECOCIG, αλλά απ'όσα υγρά έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα γενικά) είναι Hellenic Blend με Lemon Cream σε αναλογία 50-50 (παίρνω standard βάση και 18 νικοτίνη).

Αν κάποιος έχει και τα δύο, ας το δοκιμάσει  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος crimson_skorpio

• *
  • 25
« Απάντηση #93 στις: Φεβρουαρίου 17, 2012, 23:50 »
Εμενα το hellenic blend ειναι το αγαπημενο μου.Η καθημερινοτητα μου.
Ομως εδω και 1 βδομαδα ατμιζω και RASBEERY!!! ;D
Ενας συνδιασμος βατομουρου και μπυρας!Εντονο απαλο αρωμα,ευχαριστο.
Ουτε γλυκο ουτε ξινο,δεν μπορω να το περιγραψω ακριβως αλλα μου αρεσει πολυ.
Ανετα ατμιζεται ολη την μερα.Αξιζει να το δοκιμασετε.
Κατοχυρωνεται σαν το 2ο αγαπημενο μου. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #94 στις: Φεβρουαρίου 17, 2012, 23:54 »
Αυριο κάνω έφοδο στο vapeshop για να παρω το test kit 5Χ5 και θα βαλω μεσα και Hellenic blend να το δοκιμασω.... :yes:

Αποσυνδεδεμένος drf

• 557
« Απάντηση #95 στις: Φεβρουαρίου 18, 2012, 11:29 »
θέλω και εγώ ένα 5χ5  ;D

Αποσυνδεδεμένος MACATTACK

• **
  • 206
  • DD BY GRAVEN - GP MOD - A2MT SS,CLASSIC SS
« Απάντηση #96 στις: Φεβρουαρίου 18, 2012, 11:57 »
και το cuban dream τα σπαει παιδες

Αποσυνδεδεμένος drf

• 557
« Απάντηση #97 στις: Φεβρουαρίου 18, 2012, 12:00 »
καλό ειναι; να το έχουμε στα υπόψη; μπορείς να το περιγράψεις λίγο;  :confused1:

Αποσυνδεδεμένος MACATTACK

• **
  • 206
  • DD BY GRAVEN - GP MOD - A2MT SS,CLASSIC SS
« Απάντηση #98 στις: Φεβρουαρίου 18, 2012, 12:05 »
καλό ειναι; να το έχουμε στα υπόψη; μπορείς να το περιγράψεις λίγο;  :confused1:
καπνικο νικο και εμενα μου βαζει μια ανεπεστητη επιγευση λικερ-κρεμας.πολυ καλο.εαν βρεθουμε δευτερα να σου φερω

« Απάντηση #99 στις: Φεβρουαρίου 24, 2012, 11:21 »
μόλις παρέλαβα ένα test pack standard και medium περιεκτικότητα

1)coconut : δεν υπάρχει... λατρεύω καρύδα
2)tropical sunset : εντάξει νομίζω ότι είμαι Μύκονο... τέλειο άρωμα και πολύ καλό χτύπημα
3)melon: πολύ έντονη γεύση και χτύπημα. νομίζω ότι είναι αρκετά κουραστικό. είναι για συγκεκριμένες ώρες. τι να πω. μπορεί να με πείραξε γτ τα δοκιμάζω το ένα μετά το άλλο.  ;D
4)fruit intense:  8)
5)lemon: απλά υπέροχο...

Αποσυνδεδεμένος ORIONAS

• *
  • 30
« Απάντηση #100 στις: Φεβρουαρίου 25, 2012, 18:13 »
Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στους ανθρωπους της Vapeshop για τον επαγγελματισμο που επιδεικνυουν.
Δεν ειναι μονο οι χαμηλες τιμες που προσελκυουν καποιο πελατη,ειναι η ποιοτητα και πανω απο ολα η εξυπηρετηση με την ευχαριστη
διαθεση,στοιχεια που τα παιδια της Vapeshop εχουν.
Σημερα πηρα καποια υγρα να δοκιμασω μολις περασει η γνωστη περιοδος θα γραψω εντυπωσεις.

Αποσυνδεδεμένος atmomageiras

• *
  • 60
  • Το ατμίζειν εστίν φιλοζωείν
« Απάντηση #101 στις: Μαρτίου 13, 2012, 17:45 »
Περνώντας το Σάββατο από τα παιδιά, πήρα ένα Hellenic Blend (standard-low) & ένα test pack 5X5 με Maxx Blend, Cuban Dream σε standard-low & Lemon Cream, Tropical Sunset, Beer σε standard-extra low.

To Cuban Dream δεν ανήκει ακριβώς στην κατηγορία γεύσεων που είναι του γούστου μου. Ωστόσο διαπίστωσα ότι ταιριάζει γάντι στην συνοδεία του καφέ μου κι επομένως μου βγήκε τιμιότατο & χρησιμότατο. Ενδεχομένως να πειραματιστώ μελλοντικά με προσμίξεις για να τσεκάρω αν έχει κι άλλες κρυφές χάρες.

Το Maxx Blend είναι η γνωστή αρωματική & διακριτικά γλυκή γεύση πλαισιωμένη στη σωστή βάση που αναδεικνύει με πιο γλαφυρό τρόπο τα χαρακτηριστικά της.

Το Hellenic Blend μου δίνει μακράν το πιο γαϊδουρινό χτύπημα απ'όλες τις καπνικές γεύσεις που έχω ατμίσει σε standard-low βάση! Για μετά το μεσημεριανό & βραδινό φαγητό δεν μπορώ να σκεφτώ ιδανικότερο υγρό για άτμισμα.

Tropical Sunset: Δεν μπορώ να πω ότι μ'ενθουσίασε. Κάτι δεν μου κόλλαγε καλά στην τελική επίγευση για τα γούστα μου. Δεν μπορώ όμως να πω ότι είναι & για πέταμα, καθότι το άρωμα είναι αρκούντως διακριτικό & καθόλου μπουχτιστικό.

Lemon Cream: Κι ενώ εξέπνεα αμέριμνος απ'την μύτη λεμονάκι μυρωδάτο, μου'ρχεται στο τέλος-τέλος μια απίθανη επίγευση (ελιόψωμο να το πω; θα σας γελάσω ;D) που με οδηγεί σε επαναλαμβανόμενες τζούρες. Απ'τις πιο χαρισματικές γεύσεις τόσο αυτοτελής όσο & σε συνδυασμό με άλλες.

Η μπυρίτσα θ'ατμιστεί απόψε ή αύριο το αργότερο συνοδεία κανονικής μπύρας στο ποτήρι με φόντο τους αγώνες του Champions League :tongue_smilie:

Κι έρχομαι τώρα στο διά ταύτα:
Αυτό που μου αρέσει περισσότερο με διαφορά (όχι μόνο από τα ECOCIG, αλλά απ'όσα υγρά έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα γενικά) είναι Hellenic Blend με Lemon Cream σε αναλογία 50-50 (παίρνω standard βάση και 18 νικοτίνη).

Αν κάποιος έχει και τα δύο, ας το δοκιμάσει  :thumpup:

Έχω πάθει ζημιά με τον συγκεκριμένο συνδυασμό! Είναι πλασμένα το ένα για το άλλο, ΤΕΛΟΣ! Ώρα να μαζέψουμε υπογραφές για προσθήκη στον κατάλογο της ECOCIG αυτής της νέας ενιαίας γεύσης ξερωγω :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος Vgkantis

• *
  • 20
  • Twitter: @Vgkantis
« Απάντηση #102 στις: Μαρτίου 27, 2012, 21:14 »
Καλησπέρα σε όλους,
σήμερα παρέλαβα τα 3 υγρά αναπλήρωσης που περίμενα:
1)Forbidden Apple: Άριστο καπνικό με συνδιασμό μήλου. Μου θυμίζει virginia μαζί με μια ποικιλία μήλων δεμένα σε τέλεια αρμονία. Δεν σε μπουχτίζει, και είναι άνετο για άτμιση όλη μέρα.
2)Apple Caramel: Συνδιασμός μήλου και καραμέλας (βουτύρου πιθανών) σε μια ισορροπία, πολύ ωραία γεύση και άρωμα! Άνετο για άτμισμα όλη την ημέρα! Πραγματικά η γεύση που βγαίνει δεν μπορώ να σας την περιγράψω! Δεν είναι ένα καραμελομένο μήλο, είναι μήλο και καραμέλα οπου οι γεύσεις δένουν και ξεχωρίζουν ταυτόχρονα!
3)Apple Cookies: Μήλο με τα αγαπημένα Cookies σε έναν συνδιασμό σκέτη "κόλαση"! Τέλεια ισορροπία γεύσεων, μήλο και το μπισκότο δημιουργούν μια γεύση απολαυστική, πολύ καλό για συνοδία με τον καφέ σας, αλλα και άνετο για όλη μέρα!

Νομίζω πως είμαι απο τους πρώτους (ίσως και ο πρώτος) που δοκιμάζει το Apple Caramel & Apple Cookies εφόσον δεν είναι όπως με ενημέρωσαν διαθέσιμα ακόμα.
Όλα τα υγρά είναι άψογα, εμφανές το μεράκι που έχουν τα παιδιά στην ECOCIG!
Συνοδεύονται απο μπουκαλάκι φαρμακευτικό σκουρόχρωμο, μαζί με καπάκι-σταγονόμετρο (άψογο και πρακτικό)!

Τέλεια δουλειά και συγχαρητήρια!
Ευχαριστώ για την ευκαιρία να δοκιμάσω υγρά που δεν έχουν βγεί ακόμα προς διάθεση και να τα απολαμβάνω καθώς η γεύσεις είναι........... μαγικές!  :respect:

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 27, 2012, 21:30 από Vgkantis »

Αποσυνδεδεμένος nektarios1974

• **
  • 258
« Απάντηση #103 στις: Απριλίου 20, 2012, 16:35 »
Για πρώτη φορά έκανα αγορά  ECOCIG απο Vapeshop. Η παραγγελία μου έγινε ηλεκτρονικά Τετάρτη απόγευμα προς βραδάκι, την Πέμπτη μου ήρθε στο κινητό μου μήνυμα με αριθμό αποστολής , Την Παρασκευή τα είχα στα χέρια μου  :yes: :yes:
1. Ολα τα υγρά ήταν συσκευασμένα σε διάφανη ζελατίνα -κλεισμένα :respect: :respect: :respect:
2. Όλα τα υγρά έχουν ειδικό κούμπωμα ασφαλείας που σπάει όταν τα ανοίξουμε για πρώτη φορά  :respect: :respect:
3. Υπήρχαν ευδιάκριτες επισημάνσεις για τα συστατικά τους, ημερομηνία λήξης  καθώς και προειδοποιήσεις ασφαλείας ( μακρυα απο παιδιά κλπ) καθώς και οδηγίες φύλαξής τους " σε δροσερό και σκιερό μέρος''  :respect: :respect:
4. Υπήρχαν ως δώρο 4 πιπέτες  :yes: :yes: :respect: :respect:
5. Το άρωμα τους, όταν άνοιξα τα έτοιμα υγρά ήταν ευδιάκριτο και καθαρό :respect: ν :respect:
6. Η γεύση τους όταν το δοκίμασα με Α2ΜΤ, για να καταλάβω γεύση ήταν Υ Π Ε Ρ Ο Χ Η :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :yes: :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος panos000

• *
  • 98
« Απάντηση #104 στις: Απριλίου 20, 2012, 16:43 »
Το πιο ωραια RY4 που εχω ατμίσει βρισκεται εδω!!! Αν και φτιαχνω πλεον δικα μου υγρα, ΠΑΝΤΑ προτιμω RΥ4 απο τα παιδια!!!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 351623 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104601 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96500 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321723 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602493 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11731 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3184 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610019 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155092 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162155 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4467 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17856 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias