vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Υγρα ECOCIG απο Vapeshop

Αποσυνδεδεμένος thanasssis

• *
  • 27
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Υγρα ECOCIG απο Vapeshop
« Απάντηση #75 στις: Ιανουαρίου 25, 2012, 21:56 »
Αφού δοκίμασα και PG και VG, και λοιπούς συνδιασμούς, κατέληξα στην VG.

Λοιπόν:

RY4 VG medium - το έχω για ολοήμερη χρήση.

Coffee Lovers VG medium - το πρωί με τον καφέ και είναι υπέροχο. (και ενδιάμεσα που και που!!!)

Latakia VG medium - για τις δύσκολες ώρες, (όταν είμαι στα πρόθυρα εγκεφαλικού από το

άγχος στη δουλειά και σε προ η.τ. εποχές έκανα ένα ενάμιση πακέτο στο 8ωρο, επίσης όταν

πίνω + RY4).

Δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση αλλά τα ατμίζω άνετα

Strawberry VG medium

Lemon VG medium (υπάρχει κάτι το όξινο...)

Marlborough Blend VG  και PG medium, (τελευταία επιλογή το έχω)

και τέλος all time classic Green Apple VG medium (Όταν έχω μπουχτίσει είναι η καβάντζα

μου, όταν όλα τα άλλα τελειώσουν!!! -μέχρι να έρθει η επόμενη παραγγελία δλδ!-).

Αποσυνδεδεμένος atmomageiras

• *
  • 60
  • Το ατμίζειν εστίν φιλοζωείν
« Απάντηση #76 στις: Ιανουαρίου 28, 2012, 05:04 »
2η φορά μέσα στην εβδομάδα σήμερα που επισκέφτηκα το μαγαζί (τη Δευτέρα ήταν η 1η). Άφησα ένα εύλογο χρονικό διάστημα να περάσει προκειμένου να ωριμάσουν τ'αρώματα, οι ατμοποιητές, οι μπαταρίες... όλα μαζί τεσπα προτού γράψω τις πρώτες μου εντυπώσεις. Παρότι νιούφης στο χώρο του e-cig, πήρα νωρίς την απόφαση να προσαρμοστώ σε zero-VG ("φλωρέξ") επίπεδα απ'τη 2η κιόλας εβδομάδα ατμίσματος. Επομένως έψαχνα να βρω έντονα αρώματα & γεμάτες γεύσεις για ν'αντισταθμίσω την απώλεια του throat hit. Σ'αυτή τη βάση δοκίμασα & τελικά αγόρασα τα παρακάτω:

RY4: Μεθυστική μέθεξις! Τα λόγια ωχριούν... στον ουρανό το έψαχνα, στη γη το βρήκα!

Capuccino-Caramel: Διακριτικό, ευχάριστο αν & αδύναμο γευστικά σε σχέση με το παραπάνω. Θα έχω την ευκαιρία να το τεστάρω όλο αυτό το διάστημα

Forbidden Apple: Σημερινή αγορά, οπότε βρίσκεται στο στάδιο ωρίμανσης προς το παρόν. Με μια μικρή δοκιμή στο μαγαζί & με βάση τις τζούρες που παίρνω απ'την μύτη για την ώρα ;D, διαισθάνομαι ότι πρόκειται για ένα άρωμα που θα γράψει ιστορία. Επιφυλάσσομαι για το ολοκληρωμένο μου σχόλιο Κυριακή βράδυ.*

Όσο για την εξυπηρέτηση των παιδιών στο μαγαζί... απλά συμφωνώ & επαυξάνω με τους προλαλήσαντες! Καλά να'μαστε, λίγα φραγκάκια να μας μένουν στην άκρη & προβλέπω να γίνεται το 2ο μας σπίτι  :tongue_smilie: :)

*edit Κυριακάτικο βραδινό για Forbidden Apple: Γευστικό ντελίριο άνευ προηγουμένου! Με βλέπω την επόμενη φορά να παραγγέλνω καμιά νταμιτζάνα απ'αυτό :)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 29, 2012, 22:48 από atmomageiras »

Αποσυνδεδεμένος gtsagas

• *
  • 48
« Απάντηση #77 στις: Ιανουαρίου 29, 2012, 00:31 »
πηρα και εγω το RY4...

πολυ εντονη γευση (δεν μου αρεσε , και μυριζε ασχημα στο χώρο) 

το εχω απο το απογευμα ανοιχτο μπας και στρωσει... αλλιως, πεταμα

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #78 στις: Ιανουαρίου 29, 2012, 01:00 »
Άστο ανοιχτό,χωρις το καπάκι για 24 με 48 ώρες...Μετα θα ειναι τέλειο!

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• 858
  • Η πραγματικότητα ξεπερνάει την ανθρώπινη φαντασία!
« Απάντηση #79 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 15:52 »
Άτμιζα μόκα και σήμερα έχει χάσει το άρωμά της και στο κάρτο αλλά και στο υπόλοιπο μισό μπουκαλάκι που έμεινε. Έχω ακολουθήσει όλες τις οδηγίες (48 ώρες ωρίμανση, φύλαξη σε θερμοκρασία δωματίου, σε σκοτεινό μέρος, άλλαξα και κάρτο), αλλά το άρωμα έχει πέσει στο 1/3. Σας έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο σ' αυτά τα υγρά?

edit:
Η εταιρία επικοινώνησε άμεσα μαζί μου και αφού με ενημέρωσε οτι δεν έχει παρατηρηθεί αντίστοιχο φαινόμενο, έδωσε την καλύτερη δυνατή λύση, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τον επαγγελματισμό που την διακρίνει. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και θα συνεχίσω να είμαι πελάτης μια και τα ατμιστικά υγρά της είναι υψηλού επιπέδου και σε εξαιρετικές τιμές.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 01, 2012, 23:38 από sensk3 »

Αποσυνδεδεμένος John015

• *
  • 29
Υγρα ECOCIG απο Vapeshop
« Απάντηση #80 στις: Φεβρουαρίου 05, 2012, 00:45 »
Δοκίμαζω εδώ και 2ημερες  2 απο τα υγρα της σειράς taboo, forbidden apple και fallen angels. Και τα δυο πολυ καλα για τα γούστα μου . Το forbidden apple μου δίνει την αίσθηση ότι τρώω πραγματικα μήλο και είναι απολαυστικό μετα το φαγητό . Το fallen angels , καπνικο , δεν σε μπουχτιζει , εμένα μου δίνει την αίσθηση φουντουκιου στην εκπνοή. ελπίζω σύντομα να μπουν και στο site τους ώστε να μπορούμε να τα παραγγειλουμε .

Αποσυνδεδεμένος Chriss

• *
  • 57
« Απάντηση #81 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 01:16 »
Πηρα την Παρασκευη 4 υγρα απο το συγκεκριμενο καταστημα και αφου πλεον εχω σχηματισει αποψη λεω να γραψω δυο λεξεις.
Πηρα Μπανανα, Σοκολατα-μπανανα, σοκολατα-φραουλα και το forbidden apple. Ολα 50-50 pg/vg 10αρια
Απο θεμα γευσης.
Η μπανανα δεν εχει αυτη τη πλαστικιλα που εχουν αυτες των decadence και flavorart. Την ατμιζω χαλαρα ολη μερα, βγαζει μια φρεσκαδα κ δεν κουραζει.
Στη μπανανα σοκολατα θα ελεγα οτι η σοκολατα υπερισχυει της μπανανας ενω στο σοκοφραουλα ειναι μοιρασμενη η γευση. Αυτο που μου αρεσε ειναι πως ειναι η μονη σοκολατα που ειχε οντως γευση σοκολατας και οχι το ξεπλυμα αλλων μεγαλων εταιρειων (μια κουταλια κακαο αραιωμενη σε 1 κουβα νερο). Απο αυτα λοιπον εμεινα ευχαριστημενος απο γευση μιας και ανταποκρινονταν σε αυτο που δηλωνε το ονομα τους ως οφειλαν.
To forbidden apple  μοιαζει παρα πολυ με το midnight apple της Halo. Μου δινει τη γευση του torque μαζι με πρασινο μηλο. Απλα ειναι λιγο πιο ελαφρυ απο το midnight apple πραγμα που το κανει πιο ευκολοατμιστο για περισσοτερη ωρα. Σε οποιον αρεσει λοιπον το mignight apple προτεινω να το δοκιμασει. Στην επομενη αγορα θα ζητησω αν υπαρχει υγρο με το ιδιο αρωμα χωρις το μηλο, μιας και ειναι πραγματικα καπνικο οπως το torque.

Να συμπληρωσω οτι τα υγρα τα φτιαχνουν εκεινη την ωρα και δε τα εχουν ετοιμα προκατασκευασμενα. Τα δινουν σε σκουροχρωμα μπουκαλακια απο γυαλι και μαζι μερικους δοσομετρητες. Τους ανεφερα το φορουμ στην αρχη και μου εκαναν απο μονοι τους την εκπτωση στο τελος οταν κοψαν την αποδειξη χωρις να τους πω εγω κατι... αλλοι κανουν τους κινεζους οπως θα εχετε διαπιστωσει. Τις τιμες τους μπορειτε να τις δειτε κ μονοι σας - τις τιμες της πιατσας επισης τις ξερετε..  Γιατι τα λεω αυτα.. γιατι να πω την αληθεια δεν περιμενα τοσο καλο προϊον απο Ελλαδα. Δεν πουλαν υγρα, απλα. Φτιαχνουν γευσεις κ συνταγες δικες τους, δυνατες.

• 2681
« Απάντηση #82 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 01:22 »
haitian prophecy και bermuda triangle αδερφε... :yes: :yes:
θα με θυμηθεις....

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• 1670
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
« Απάντηση #83 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 01:27 »
ειναι απο τα ''αθορυβα'' μαγαζια.
ειχα ψωνισει και εγω στην αρχη που ξεκινησα απο εκει.
ειναι το μοναδικο μαγαζι που θα συστηνα σε καποιον που θα ηθελε να ψωνιζει απο ελλαδα.
πραγμα που το εχω κανει βεβαια πολλες φορες.

• 2681
« Απάντηση #84 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 01:31 »
 :o :o φαντασου για τι επιπεδο μιλάμε που ο KINGGREECE λέει καλό λόγο για ελληνικό μαγαζί!!!!  :))
Χωρις πλακα θα συμφωνησω KING...Τα παιδια ειναι και επαγγελματιες,και γνώστες και πολυ εξυπηρετικοι και με πολυ καλες τιμές!
Το οτι η εταιρεια κραταει "χαμηλο προφιλ" το κατατασσω στα θετικά της.... :yes:

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• 1670
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
« Απάντηση #85 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 02:00 »
η αληθεια πρεπει να λεγεται.....
τα παιδια δουλευουν αθορυβα...δεν εταξαν ποτε λαγους με πετραχειλια..κανουν ανακοινωσεις σεμνες και οταν πρεπει.
εχω ψωνισει μια φορα ενα ατμοποιητη , και μια φορα υγρο .
εμεινα ευχαριστημενος απο ολη την διαδικασια και δεν ακουσα κουβεντα για κανενα συναδελφο τους γιατι ετυχε να μιλησουμε αρκετα.
εαν ξαναχρειαστει να ψωνισω απο ελλαδα θα παω εκει με κλειστα ματια.

• 2681
« Απάντηση #86 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 02:02 »
 :yes: :yes: :yes:
+1000
 :yes: :yes: :yes:

« Απάντηση #87 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 18:19 »
έχει πάρει κανείς το red bull τους; εγώ το πήρα, το άφησα να ωριμάσει, το έβαλα σε καινούργιο ατμοποιητή και δεν θυμίζει με τπτ red bull. άφησα τα μπουκαλάκια τουλάχιστον 5 μέρες ανοιχτά. λέτε να εξατμίστηκαν τα αρώματα τους;
πήρα 50/50 vg/pg και 18αρα περιεκτικότητα νικοτίνης

Αποσυνδεδεμένος John015

• *
  • 29
Re: Υγρα ECOCIG απο Vapeshop
« Απάντηση #88 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 15:14 »
Επανέρχομαι μετά από μια πιο εντατική χρήση των υγρών.Τελικά το fallen angels, εμένα προσωπικά δεν με ικανοποίησε αρκετά ώστε να το ξαναπάρω.επίσης η μπανάνα νομίζω ότι δεν έχει αρκετή γεύση.ίσως να φτάσει η μεγάλη περιεκτικότητα σε νικοτίνη.Το forbidden apple, τελικά είναι τρομερό και όσο περισσότερο περνάει o καιρός γίνεται καλύτερο.επίσης σήμερα δοκίμασα και το fruit intense.ΆΨΟΓΟ.Δεν μου δίνει κάποια συγκεκριμένη γεύση, αλλά απολαμβάνω την άτμιση του στο έπακρο.χτύπημα πολύ καλό ατμός καλός, θα το ξαναπάρω.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος gihal

• **
  • 217
« Απάντηση #89 στις: Φεβρουαρίου 14, 2012, 17:27 »
Να πω και εγώ μπράβο στα παιδιά για την πολύ καλή δουλειά τους, άψογη εξυπηρέτηση και επικοινωνία και απο γεύσεις δοκίμασα RY4, Marlborough, Desert ship και έχω να πω οτι στην επόμενη παραγγελία είναι σίγουρα μέσα το RY4 και το Desert Ship και περιμένουμε πως και πως να βάλετε τα taboo στο site για να παραγγείλουμε και εμείς!!!!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351491 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104409 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96401 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321613 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602401 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11648 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3137 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609921 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155035 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162070 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4412 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17778 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias