vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Υγρα ECOCIG απο Vapeshop

Αποσυνδεδεμένος bluegreen

• *
  • 33
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Υγρα ECOCIG απο Vapeshop
« Απάντηση #60 στις: Ιανουαρίου 23, 2012, 21:44 »
Καλησπέρα παιδιά,
Σήμερα έκανα την υπέρβαση και πήρα τον ατμο μου και τα τανκακια μου και επισκέφτηκα τα παιδιά στο vapeshop. Πρώτη εντύπωση τα παιδιά με υποδέχτηκαν με ευγένεια και με διάθεση να με εξυπηρετήσουν και μπράβο τους.

Λοιπόν δοκίμασα διάφορα μέχρι που μπάφιασα σας παραθέτω τι γνώμη μου σύμφωνα με τα δικά μου γούστα :

1.   HADES GATE  (Taboo )
Ατμιστική Βάση: Standard
Περιεκτικότητα: Low
Καπνικό άρωμα, διακριτικό ιδανικό για όλη μέρα χωρίς να κουράζει με καλό χτύπημα και αρκετό ατμό.

2.   Supreme blend (Ecocig)
Καπνικό άρωμα, μίξη πολλών αρωματικών καπνών  θυμίζοντας αρωματικό καπνό πίπας, αν δεν κάνω λάθος μου θύμισε έντονα ένα υγρό της halo το Captain Jack. Καλό χτύπημα και αρκετό ατμό.   

3.   Hellenic blend (Ecocig)
Καπνικό άρωμα, διακριτικό ιδανικό για όλη μέρα στο τέλος αφήνει μία διακριτική νότα μήλου  χωρίς να κουράζει με καλό χτύπημα και αρκετό ατμό.

4.   Forbidden Apple (Taboo )
Με εξέπληξε ευχάριστα καθότι ασυνήθιστος σε φρουτένιες γεύσεις, με βάση γεύση ποικιλίας καπνών  αφήνει στο τέλος  πολύ έντονα και ευχάριστα γεύσεις διάφορων μήλων.

5.    Angel Falls (Taboo )
Καπνικό άρωμα, ιδιαίτερο  για ορισμένες στιγμές (π.χ. αραχτός μπροστά στο τζάκι πίνοντας ένα ωραίο κονιάκ. Τώρα μένει να πάρω το τζάκι…) αφήνοντας στο τέλος μία γεύση σαν λικέρ amaretto  με καλό χτύπημα και αρκετό ατμό.

Τελικά διάλεξα με μεγάλη δυσκολία Supreme blend Ατμιστική Βάση: Standard
Περιεκτικότητα: X Low για όλη τη μέρα και Angel Falls (Taboo )
Ατμιστική Βάση: Standard Περιεκτικότητα: Low για ιδιαίτερες στιγμές όπως είπα. Το επόμενο σίγουρα θα είναι το Hellenic blend (Ecocig).
Επίσης μου έκανε εντύπωση η ποιότητα των μπουκαλιών με τον δοσομετρητή και βέβαια η τιμή.

Αποσυνδεδεμένος BigRed

• 1223
  • Im back and vaping again.!!!
« Απάντηση #61 στις: Ιανουαρίου 24, 2012, 19:18 »
Τελικά διάλεξα................................................... Angel Falls (Taboo )

Ξεκίνησαν να πουλάνε υγρά Taboo??? :hmmm:

• *
  • 33
« Απάντηση #62 στις: Ιανουαρίου 24, 2012, 19:26 »
Αν πας στο μαγαζί τους θα πάρεις όποιο θέλεις στην ίδια τιμή με τα ecocig ( 5,4ευρώ τα 15ml με την έκπτωση του φόρουμ) , μάλιστα μου είπαν τα παιδιά ότι θα βγάλουν σε 30ml στα 8 με 9 ευρώ αν κατάλαβα καλά.

Αποσυνδεδεμένος BigRed

• 1223
  • Im back and vaping again.!!!
« Απάντηση #63 στις: Ιανουαρίου 24, 2012, 19:38 »
Τα  :respect: :respect: :respect: φίλε μου.... :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος 43

• *
  • 88
« Απάντηση #64 στις: Ιανουαρίου 24, 2012, 21:07 »
Έχω πάρει 2 υγρά ECOCIG. Από γεύση και τιμή κανόνι...  :thumpup:

Έχουν όμως όταν τα ανοίγεις μία πολύ έντονη μυρωδιά και αφού τα αφήσεις αρκετές ώρες φεύγει και μένει η μυρωδιά του αρώματος.

Δεν έχω δοκιμάσει τα πάντα από υγρά, αλλά σε άλλες μάρκες είτε δεν υπάρχει αυτή η μυρωδιά είτε είναι ελάχιστη και σε πολύ λίγο χρόνο εξαφανίζεται.

Από τι προκαλείται? Είναι κάποιο συστατικό?

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #65 στις: Ιανουαρίου 24, 2012, 21:42 »
Έχει αναφερθεί ξανά, τα συγκεκριμένα υγρά, χρειάζεται να ωριμάσουν, να μείνουν ανοιχτά, για να φύγει το "συντηρητικό".

Αποσυνδεδεμένος 43

• *
  • 88
« Απάντηση #66 στις: Ιανουαρίου 24, 2012, 21:53 »
Ναι, το ξέρω, αλλά μιας και τα βάζω στα πνευμόνια μου, είπα να ξέρω περί τίνος πρόκειται...  :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος lefterisGR

• *
  • 60
« Απάντηση #67 στις: Ιανουαρίου 24, 2012, 22:05 »
αλλα e-liquid γιατι "δεν"το εχουν αυτο το "συντηρητικό"? ποιος ο ρολος του?(με την λογική ότι μυρίζουν από το άνοιγμα τους ίδια και δεν αλλάζει η μυρωδιά τους μέχρι τέλους)

Αποσυνδεδεμένος 43

• *
  • 88
« Απάντηση #68 στις: Ιανουαρίου 24, 2012, 22:52 »
Πιθανότατα υπάρχει και σε άλλα, υπάρχουν 10άδες μάρκες, εγώ έχω δοκιμάσει μόνο 4-5 οπότε δεν έχω και ιδιαίτερο δείγμα...

• *
  • 33
« Απάντηση #69 στις: Ιανουαρίου 25, 2012, 13:15 »
Γεια χαρά παιδιά,
Τελικά αναθεωρώ την άποψη μου  για το Supreme Blend μετά από δύο μέρες που άφησα το υγρό να ‘’ωριμάσει’’ δεν μου πολύ αρέσει κάτι με χαλάει σαν να βγάζει λίγο καμένο προς το τέλος δεν ξέρω το πιθανότερο είναι όταν το δοκίμασα στο μαγαζί να μην είχα πολύ καθαρή γεύση με όλα αυτά που δοκίμασα. Δεν ξέρω ψιλοαπογοητεύτηκα , αντιθέτως το Angel Falls  μετά την ‘’ωρίμανση’’ είναι όπως το είχα περιγράψει και ίσως λίγο καλύτερο ποιο ευχάριστο στο ατμισμά του.  Ελπίζω να μην πήρα κανένα στον λαιμό μου…

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #70 στις: Ιανουαρίου 25, 2012, 13:23 »
Απο τα καινούρια, την σειρα taboo δηλαδη εμενα μου άρεσαν ΠΟΛΥ τα εξης:

Bermuda triangle
Forbidden Apple
Fire and ice.

Πάντα αγοράζω τα υγρά μου με VG βάση μόνο. Θεωρω οτι στα έντονα αρωματικά υγρά όπως τα taboo της Ecocig η PG "χαλάει" το άρωμα και την γεύση...

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• 1670
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
« Απάντηση #71 στις: Ιανουαρίου 25, 2012, 13:41 »
οσοι εχουν τυχει να παρακολουθησουν τα ποστ μου θα εχουν παρατηρησει οτι για τα ελληνικα μαγαζια δεν εχω καλη γνωμη και συνεχιζω να μην εχω........
το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι η εξαιρεση του κανονα..αξιζει και να το δοκιμασετε , μα ποιο πολυ αξιζει να πατε απο κοντα να δειτε την εξυπηρετηση,το καλο κλιμα.
καλο θα ηταν και αλλοι με μαγαζια να το επισκεπτουν να δουν πως πρεπει να συμπεριφερονται στους πελατες.

• *
  • 33
« Απάντηση #72 στις: Ιανουαρίου 25, 2012, 13:43 »
οσοι εχουν τυχει να παρακολουθησουν τα ποστ μου θα εχουν παρατηρησει οτι για τα ελληνικα μαγαζια δεν εχω καλη γνωμη και συνεχιζω να μην εχω........
το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι η εξαιρεση του κανονα..αξιζει και να το δοκιμασετε , μα ποιο πολυ αξιζει να πατε απο κοντα να δειτε την εξυπηρετηση,το καλο κλιμα.
καλο θα ηταν και αλλοι με μαγαζια να το επισκεπτουν να δουν πως πρεπει να συμπεριφερονται στους πελατες.
:thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος 43

• *
  • 88
« Απάντηση #73 στις: Ιανουαρίου 25, 2012, 13:49 »
Όντως η εξυπηρέτηση όσες φορές επικοινώνησα τηλεφωνικά ή πήγα από εκεί ήταν άψογη.

Αποσυνδεδεμένος 43

• *
  • 88
« Απάντηση #74 στις: Ιανουαρίου 25, 2012, 20:38 »
Έχω πάρει 2 υγρά ECOCIG. Από γεύση και τιμή κανόνι...  :thumpup:
Έχουν όμως όταν τα ανοίγεις μία πολύ έντονη μυρωδιά και αφού τα αφήσεις αρκετές ώρες φεύγει και μένει η μυρωδιά του αρώματος.
Δεν έχω δοκιμάσει τα πάντα από υγρά, αλλά σε άλλες μάρκες είτε δεν υπάρχει αυτή η μυρωδιά είτε είναι ελάχιστη και σε πολύ λίγο χρόνο εξαφανίζεται.
Από τι προκαλείται? Είναι κάποιο συστατικό?
Οι άνθρωποι της EcoCig μου απάντησαν το παρακάτω:

Αγαπητέ Κύριε,
Μετά απο ανάγνωση του ποστ σας και καθώς είναι εκτως πίνακα μας το θρεντ σας απαντάμε με ΠΜ
Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για την μυρωδιά των υγρών μας.
Σε άλλες εταιρείες λέγεται MTS, sharp taste κλπ, ο κάθε κατασκευαστής το συνδυάζει με κάποιο συγκεκριμένο "άρωμα".
Σε κάθε περίπτωση όμως μπορείτε να ζητήσετε και χωρίς αυτό.
Εχει λοιπόν κυρίως να κάνει με το πόσο καιρό μπορεί να είναι σφραγισμένο ενα μπουκάλι υγρού αναπλήρωσης.   
Θα χαρούμε να σας λύσουμε τις απορίες και να συζητήσουμε οτι μπορεί να σας απασχολεί  είτε τηλεφωνικά είτε απο τον χώρο μας.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359882 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114238 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450074 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110716 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374785 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328165 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1070 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99927 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F