vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

199 επισκέπτες, 8 χρήστες
thanos1071, sv8swi, Napakos, Mimhsdr, dimitrisd, gfilip, Buliwyf, bloodlessz

Υγρα ECOCIG απο Vapeshop

Αποσυνδεδεμένος kjimk

• *
  • 47
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Υγρα ECOCIG απο Vapeshop
« Απάντηση #45 στις: Ιανουαρίου 04, 2012, 22:23 »
Καλησπέρα και από μένα παιδιά
Σήμερα πήρα κια εγώ 3 νέες γευσεις καπνικές
1.- HADES GATE  2.-  ANGEL FALLS  3.-HIDDEN DESIRE
Αυτη τη στιγμη ατμίζω την  HADES GATE
Πολύ καλές εντυπώσεις - θυμιζει κάτι από freedom  της Ηalo και πολύ καλό χτυπημα
Αν και ειμαι λιγάκι ανυπόμονος και δεν τα άφησα να ωριμάσουν - αυριο θα σας πώ για τα άλλα 2

Αποσυνδεδεμένος kjimk

• *
  • 47
« Απάντηση #46 στις: Ιανουαρίου 05, 2012, 22:00 »
Υγρών ECOCIG συνέχεια
HIDDEN DESIRE : πολύ καλό καπνικό με μια πολύ καλή αισθηση καφε στο τελείωμα όχι πολύ έντονη (δεν ξέρω τι θα γίνει αν ωριμάσει περισσότερο) πάντως πολύ καλή για το γούστο μου
ANGEL FALLS : καθαρά καπνική γεύση,  καλή γενικά - υποτίθεται ότι έχει και ένα τόνο βανίλιας το οποίο εγω προσωπικά δεν τον κατάλαβα - ατμίζεται άνετα

Κατι που δεν είπα χτες - είναι και τα 3 σε περιεκτικότητα 12mg νικοτίνης

Αποσυνδεδεμένος MACATTACK

• **
  • 206
  • DD BY GRAVEN - GP MOD - A2MT SS,CLASSIC SS
« Απάντηση #47 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 17:36 »
μετα απο γρηγορο περασμα σημερα στην ecocig δοκιμασα και εγω μερικα απο την σειρα taboo...ενταξει αυτο που λενε οτι αν ο ανθρωπος εχει μερακι τοτε βγαινει καλο αποτελεσμα ισχυει μεσα απο αυτη την σειρα.- εφυγα λοιπον με ενα forbidden apple.πρωτη εντυπωση...εθιστικη ουδετερη γευση με επιγευση απο ενα ωριμο μηλο.ανετα θα περαστει στα ολοημερα υγρα μου.μπραβο στον δημιουργο της σειρας.

Αποσυνδεδεμένος χαρης43

• *
  • 17
« Απάντηση #48 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 17:56 »
τα taboo εινε τελεια  :thumpup: ο τασος εκανε....  :respect:

Αποσυνδεδεμένος ioannis

• **
  • 104
« Απάντηση #49 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 23:37 »
ρε παιδια στη κατηγορια taboo δεν εχει τιποτα η τα σταματησε κιολας??δεν εχει ουτε ενα υγρο!!!!!!!!!!!η μηπως τα ξαφανισατε μεχρι να παρουμε εμεις χαμπαρι!!!!!!!!!!

• **
  • 206
« Απάντηση #50 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 23:40 »
Aκομα δεν εχουν αναρτηθει προς παραγγελια στο site φιλε μου.ειναι μονο για δοκιμη απο το καταστημα.αλλα απ οτι εμαθα θα ειναι διαθεσιμα συντομα

Αποσυνδεδεμένος ioannis

• **
  • 104
« Απάντηση #51 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 23:50 »
ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος punkfire

• *
  • 9
    • Old Modern Times
« Απάντηση #52 στις: Ιανουαρίου 16, 2012, 20:21 »
Κορυφαία υγρά από Ecogig. Τέλεια!! Κορυφαία Βανίλια - Low, Cuban Dream - Low, Chocolate Lovers - Medium (απλά τέλεια γεύση), Λεμόνι - XLow. Μόνο το Marlborough Blend - XLow και το Pirate Ship - Low δεν μου άρεσαν. Κανένα μα κανένα υγρό δεν με έχει πειράξει στον λαιμό. Όσο καιρό ήμουν με υγρά της FLV είχα συχνά πρόβλημα με τον λαιμό μου. Οπότε ψηφίζω με 1000 ecocig. Απλά!! Σύντομα θα κάνω δοκιμή RY4 και Mystical Harmony. 

« Απάντηση #53 στις: Ιανουαρίου 19, 2012, 10:12 »
σήμερα παρέλαβα
1)hellenic blend
2) surpreme blend
3)forbidden apple
4)angel falls

όλα standard και medium περιεκτικότητα.

θα τα δοκιμάσω και θα σας πω γτ ακόμα δεν ξέρω πως χρησιμοποιώ τον 510!

Αποσυνδεδεμένος bluegreen

• *
  • 33
« Απάντηση #54 στις: Ιανουαρίου 21, 2012, 21:30 »
Παιδιά γεία σας και από εμένα,
Είμαι σχετικά νέος ατμιστής και με ενδιαφέρουν τα υγρά της vapeshop θα ήθελα να μου πείτε εντυπώσεις και ίσως να μου προτείνεται κάποιο απο αυτά.  Τα υγρα που μου αρέσουν εμένα είναι: (Decadent Vapours Hellas Blend), (HaloTribeca) και (Halo Freedom).

• **
  • 206
« Απάντηση #55 στις: Ιανουαρίου 21, 2012, 21:51 »
φιλε μου καλως ηρθες.η καλυτερη λυση ειναι να πας απο εκει και πιστεψε με τα παιδια εκει θα σε βοηθησουν τοσο και θα δοκιμασεις οτι θελεις που να πλησιαζει στα γουστα σου.οτι και να σου ππουμε ειναι καθαρα υποκειμενικο το θεμα γευση-αρωμα.

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #56 στις: Ιανουαρίου 21, 2012, 21:59 »
Ειναι ΠΟΛΥ καλά σε διαβεβαιωνω και σε ποιοτητα και σε τιμή!
Εδω και 2-3 μηνες ατμιζω σχεδον αποκλειστικα τα υγρά της Ecocig.
Το αν αρεσει η καθε γεύση ειναι θεμα υποκειμενικο. Μια γευση που αρεσει σε εμενα μπορει σε καποιον άλλο να μην αρέσει, αρα εδω αναφερομαστε κυρίως στην ποιότητα των υγρών. Βρισκω παρ'ολα αυτα πολυ απιθανο να μην αρεσει σε καποιον το RY4, το Bermuda Triangle, το Fire and ice,το Forbidden apple ή το Marlborough της Ecocig! Απο εκεί και πέρα, μπορεις σε συνεννοήση με τον Τάσσο ή με καποιο απο τα παιδια του μαγαζιου να παραμετροποιήσεις το υγρό της αρεσκειας σου οπως σου αρέσει ως προε το χτυπημα, την περιεκτικοτητα σε νικοτινη και την αναλογία VG/PG...

• *
  • 33
« Απάντηση #57 στις: Ιανουαρίου 21, 2012, 22:08 »
Το ξέρω  ότι οι γεύσεις είναι υποκειμενικές, για αυτό έδωσα κάποιο δείγμα από τις γεύσεις που μου αρέσουν. Με τα παιδία που μίλησα στο τηλ. Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι πολύ ευγενικοί και σωστοί επαγγελματίες. Το θέμα είναι πρώτον ότι πρέπει να μου κάτσει κάποια δουλειά προς Πειραιά μεριά για να πάω και δεύτερον αν δεν έχεις κάποιο μπούσουλα πηγαίνοντας εκεί θα δοκιμάσεις καμιά δεκαριά υγρά και θα χάσεις την μπάλα.

• **
  • 206
« Απάντηση #58 στις: Ιανουαρίου 21, 2012, 22:10 »
forbidden apple-lemon cream-cuban dream-hades gates-malboro =  :thumpup: και απο σχεση ποιοτητας-τιμης  :respect:

• *
  • 33
« Απάντηση #59 στις: Ιανουαρίου 21, 2012, 22:17 »
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας οι τιμές πραγματικά είναι πάρα πολύ καλές αν και η ποιότητα είναι καλή …. :thumpup: :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351461 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104335 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96378 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321563 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602360 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11635 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3126 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609893 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155017 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162049 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4389 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17762 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias