Εγω είμαι μάλλον απαισιόδοξος.
Νιώθουμε δυνατοι γιατί έχουμε ή πιστεύουμε πως έχουμε δίκιο, ενω στην πραγματικότητα το δίκιο μας είναι η αδυναμια μας, και αυτό γιατι αυτοι έχουν τη δυναμη, και όταν συγκρουεται το δίκιο με τη δυναμη νικά 95 φορες η δυναμη και 5 φορες το δικιο, και ακόμη και όταν νικήσει το δικιο, η νίκη του μετά απο λίγο θα "προσαρμοσθεί" κατάλληλα απο αυτους που έχουν τη δυναμη.
Φοβάμαι αρκετά το "απαγόρευση γεύσεων" (σας θυμίζει το δικό μας Γενικό Χημείο Κράτους? Είναι "συνεννοημενοι"?) και το "υπερφορολόγηση", και σε πρώτη ευκαιρία το "καντε το φαρμακευτικό προϊόν μόνο για διακοπή" (ισον πανακριβο και μη ελκυστικό γευστικά, αισθάνεσαι άρρωστος αφου το αγοράζεις απο φαρμακεία κτλ) ή απαγορεύστε το εντελώς γιατί στο πανεπιστήμιο των... Εσκιμώων έγινε έρευνα (την οποία και δεν παρουσιάζουμε λεπτομερώς φυσικά) που αποδεικνυει οτι στα ... 1650 Watt το ΗΤ αναφλέγεται και παράγει μαυρους καπνους που είναι επικίνδυνοι για την υγεία....
Επίσης με φοβίζει ιδιαίτερα η γνωστή καραμέλα για τα παιδιά, η οποία χρησιμοποιείται όταν έπεται παράλογη και υπερβολική απαγόρευση.
Κι είμαι απαισιόδοξος γιατί γνωρίζω πως ο πολιτης και το συμφέρον του ποτέ δεν δικαιώνονται όταν έρχεται σε συγκρουση με τόσο οργανωμενα και μεγαλα συμφέροντα, και βαρέθηκα να κινουμαι "κατω απο τα ραντάρ" ή να είμαι ημιπαράνομος για να μπορεσω να ελισσομαι ανάμεσα στις ανόητες νομικες συμπληγάδες...
Αυτή τη στιγμή επιχειρουν μια "καταδίκη μνήμης" στο άτμισμα, δηλ. μια διαγραφή του απο το χάρτη χωρίς καμμία επιστημονική αιτιολογία και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα ακόμη και απο την απαγόρευση παρουσίας των "ενοχλητικών" δημοσιογράφων. Πως επι Στάλιν όταν καποιος έπεφτε σε δυσμένεια διαγραφόταν απο φωτογραφίες, αναφορές, μνημονεύσεις, αρχεία κτλ και γινόταν σαν να μην υπήρξε ποτέ, κατι αντίστοιχο.
ΥΓ
Επίσης εντύπωση μου κανει το πως οι Αγγλοι δεν "υπέδειξαν" στις χωρες του απωανατολίτικου "τραστ" καπνου, να συμμαζέψουν πρωτα τις καπνοβιομηχανίες τους και μετά να κανουν υποδείξεις για το ητ οι οποίες μάλιστα δεν βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα.