vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

E-liquid Mystique Nobacco

Αποσυνδεδεμένος sothoms

• **
  • 234
  • Φύλο: Άντρας
Απ: E-liquid Mystique Nobacco
« Απάντηση #105 στις: Δεκ 17, 2011, 17:06 »
Κι εμενα την σειρα mystique δεν την ανανεωνει συχνα το μαγαζι της γειτονιας μου.
Μου λεει οτι ζηταει αλλα δεν εχει η Nobacco να του στειλει.
Παρηγγειλα απο το site της nobacco 5 golden margy εβαλα και την εκπτωση 20% και ξενοιασα με τους παπατζηδες που εχουμε μπλεξει.

« Απάντηση #106 στις: Δεκ 17, 2011, 17:50 »
ακριβως  μια   απ  τα  ιδια  αδελφε  ..........τα  πηρα  απο  nobacco  και  .......καλα  ατμισματα
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 17, 2011, 23:02 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος camelot

• Ολα τα μωρα στην πιστα :))
  • **
  • 100
  • Provari-Lava-Α2/A2TM
« Απάντηση #107 στις: Δεκ 17, 2011, 22:56 »
Το golden margy μου φερνει ενα ελαφρυ πονοκεφαλο οταν ατμιζω συνεχομενα για λιγη ωρα  :o
Το εχει παθει καποιος αλλος φιλος ? Μου κανει εντυπωση γιατι εχω και 12αρι απο 18αρια Halo που εκανα πριν και δεν ειχα θεμα  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος mouko

• 514
  • Φύλο: Γυναίκα
  • σήματα... ατμού!!!
« Απάντηση #108 στις: Δεκ 22, 2011, 00:00 »
Δοκιμασα σημερα τον valuto 0mg απο την κοπελα σε ενα καταστημα με υγρα που πηγα σημερα!!(να τονισω οτι ολη μερα δεν ειχα κανει ουτε μια τζουρα καπνικο γιατι δεν ειχα και ημουν με φρουτακια ολη μερα!!!) το δοκιμασα σε ενα ολοκαινουριο carto m&m και πειραματατιστηκα μαζι του για λιγο... με κουρασε στο 5αλεπτο!! Γενικα δεν μου αρεσε...μου θυμιζε κατι σαν σιροπι ντεπον για παιδια..αυτο που υποτιθεται εχει μεσα κερασι,αλλα ειναι μια αηδια!!(εδω να πω οτι το συγκεκριμενο σιροπι που πιναμε ολοι μας οτα ειχαμε πυρετο,σε αλλους αρεσε σε αλλους οχι!!προσωπικα προτιμουσα να μεινω με 40 πυρετο παρα να πιω αυτο το πραγμα!!! )
μετα απο μερικες ωρες με τον virginia ειπα να δοκιμασω το καρτο με τον valuto!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!!! Σκοτωστε με!!!! Δεν ειναι δυνατον!!! Η "ντεπονιλα" στο καρτο μου!!! Και τωρα δεν ξερω πως να το καθαρισω!!(καμια ιδεα???? Μιλαω σοβαρα!!!!)

Sent from my Liquid using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος r1der46

• *
  • 26
« Απάντηση #109 στις: Δεκ 22, 2011, 00:12 »
χααχχαχαχχαχααχ 

εμενα το αντιθετο, και το σιροπι μικρος μ αρεσε (για την ακριβεια αμα το βρισκα σε κανα ντουλαπι θα το χα κανει σφηνακι :)) ) και το valuto μου αρεσε σχετικα...
και δε με κουρασε δλδ το τελειωσα ανετα. Θα ξαναπαρω καποια στιγμη. Του βαζω 8/10
Το golden margy που πηρα επισης μου αρεσε αλλα δεν ειναι για χορταση. Ειναι γενικα δυσκολο υγρο με εντονη γευση.Προτεινεται νομιζω για ατομα που καναν αρωματικο καπνο. 8/10 και γι αυτο  8)

Αποσυνδεδεμένος Teodor

• το mod ΔΕΝ ειναι προεκταση του ...
  • **
  • 397
  • Ατμιζω απο τις 10 Δεκεμβριου 2011
« Απάντηση #110 στις: Δεκ 22, 2011, 00:18 »
Εχουν δικιο οι πιο "παλιοι" που λενε να μην ειμαστε απολυτοι για αυτα που προτεινουμε στους αρχαριους. Οι διαφορες γουστων ειναι εντυπωσιακες. Ο mouko προφανως αηδιασε με το valuto και εγω, στα 18 mg, εχω δοκιμασει 4 καπνικα υγρα κ ολο στο Valuto ξαναγυρναω.....εχω αρχισει να το ερωτευομαι!  :)) :)) :)) :)) :))

Σαν γευση θα πω οτι μου αφηνει μια "γλυκιλα" με υπονοια μιγματος καφε-σοκολατας.

......καλα φευγω, μη βαρατε! :)) :)) :)) :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος mouko

• 514
  • Φύλο: Γυναίκα
  • σήματα... ατμού!!!
« Απάντηση #111 στις: Δεκ 22, 2011, 16:09 »
Μα εννοείται ότι είναι θέμα γούστου!!!! (δεν βαράμε Teodor!!!!!  :tongue_smilie: )

Αλλά δεν περίμενα να διαπιστώσω τόσο μεγάλη διαφορά στη γεύση.. θα μου πείτε λογικό να το άτμισες ακόμα και ας μην σου άρεσε γιατί αφενός είχες τρελαθεί στα φρουτάκια όλη  μέρα κοπέλα μου και αφετέρου γιατί ήθελες να δεις μήπως και σου αλλάξει η γεύση μετά από λίγη ώρα...!!!

Πάντως εγώ old holborn λευκό έκανα.. και από 'βιομηχανικά' davidoff το gold...(αν πήγαινα κάπου και έπρεπε να έχω πακέτο..) Δεν έχω δοκιμάσει γεύσεις για να είμαι ειλικρινής αλλά το virginia μου φαίνεται καλό... δε ξέρω!!!

πάντως πρέπει η Nabacco να βάλει τέστερ... δεν γίνεται να μην υπάρχει δοκιμαστικό!!! Θα μπορούσε να δίνει μπουκαλάκια των 2 ml ως δείγματα!!! για να ξέρει και ο άλλος τι να πάρει..!!!! 

Αποσυνδεδεμένος pkiriakos

• **
  • 185
« Απάντηση #112 στις: Δεκ 24, 2011, 14:22 »
Οτι δοκίμασα της nobaco εγώ αλλά και φίλος δεν μας άρεσε.Επιπλέον μας έφερναν βήχα.Βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Αποσυνδεδεμένος stavrele

• **
  • 156
  • Η αξία του νικημένου δίνει αξία στο νικητή.
« Απάντηση #113 στις: Δεκ 24, 2011, 15:15 »
Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά αγόρασα ένα golden margy το  οποίο
είναι σε πλαστικό μπουκάλι των 15 μλ και δεν έχει καμιά σχέση με το παλιό στο γυάλινο.

Αποσυνδεδεμένος sothoms

• **
  • 234
« Απάντηση #114 στις: Δεκ 24, 2011, 18:50 »
Μαλλον η ιδεα σου ειναι.
Γιατι κι εγω το αγορασα και το ατμιζω οπως και τα παλια.
Μανιωδως !!! ;)

Αποσυνδεδεμένος Basstar5

• **
  • 107
« Απάντηση #115 στις: Δεκ 25, 2011, 00:28 »
Η nobacco έχει βάλει στη σελίδα της τα mystic σε μπουκαλακια των 15ml στα 7,95€.άρα μάλλον επεσες σε παλιά φουρνιά!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος trackler

• *
  • 65
« Απάντηση #116 στις: Δεκ 25, 2011, 00:58 »
είναι σε πλαστικό μπουκάλι των 15 μλ και δεν έχει καμιά σχέση με το παλιό στο γυάλινο.

ακριβως το ιδιο πραγμα,αλλα δεν το εγραφα γιατι νομιζα οτι ειναι ιδεα μου.

Αποσυνδεδεμένος crypton

• 988
« Απάντηση #117 στις: Δεκ 25, 2011, 00:58 »
εγω παντως ειναι η μονη σειρα που δεν μπορεσα να ατμισω ποτε, με το golden margy μου εκλεισε ο λαιμος και το tobacco echo το πεταξα, γουστα ειναι αυτα.

Αποσυνδεδεμένος Bill_tsiminieras

• Πάγωσε η Τσιμινιέρα ...
  • **
  • 109
  • Μπούχτισα το στριφτό και το γύρισα στον ατμό!
« Απάντηση #118 στις: Δεκ 25, 2011, 01:21 »
Καλησπέρα και Καλά Χριστούγεννα! Preggio έχει κάνει κανένας; Ρωτάω γιατί μέχρι στιγμής η μόνη γεύση-άρωμα που μου έρχεται στο μυαλό ότι μοιάζει είναι γεύση μανό (όζα για τους Μακεδόνες) δηλαδή μυρωδιά από ασετόν!

Αποσυνδεδεμένος Teodor

• το mod ΔΕΝ ειναι προεκταση του ...
  • **
  • 397
  • Ατμιζω απο τις 10 Δεκεμβριου 2011
« Απάντηση #119 στις: Δεκ 25, 2011, 02:47 »

??? Εγω οσα εχω παρει ειναι σε γυαλινο των 20ml και τωρα στο επισημο site της Nobacco τα περιγραφει ως 15ml αλλα παλι γυαλινα. Που βρεθηκε αυτο σε πλαστικο;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 192 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 318 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20381 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1157 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878616 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 363097 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 468119 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1913159 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 521887 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1651 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376721 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 703210 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ