[justify]Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους φίλους που μπήκαν στον κόπο για συζήτηση.[/justify]
[justify]Εδώ πρέπει να μιλάμε ασφαλώς για συνθετικό καουτσούκ. Πολύ όμορφη και σταθερή η αίσθηση στο χέρι, είναι ίδια αίσθηση όπως όταν πιάνεις μία λαβή από ένα εργαλείο, με σκληρή/ματ επένδυση από λάστιχο, (π.χ. ένα μεγάλο κατσαβίδι).[/justify]
[justify]Σήμερα το ταλαιπώρησα αρκετά. Επίτηδες το πήρα σε εξωτερικές εργασίες: χύμα τοποθέτηση σε σακίδιο, τοποθέτηση σε κωλότσεπη, απρόσεχτη τοποθέτηση σε τραπέζια και σκληρές επιφάνειες. Ακόμα δεν έχει σημάδια. Έχω την εντύπωση πως θα κρατήσει αρκετά, όμως ακόμα δεν λέω κάτι σίγουρα. Αυτό που βλέπω για την ώρα: δεν θα ξεφλουδίσει, δεν είναι τέτοιο το υλικό. Δεν μιλάμε για βαφή, μιλάμε για σκληρή/ματ ελαστική επίστρωση. Βλέπω πως η φθορά θα έρθει σαν σημάδια χτυπήματος, θα υπάρχει φθορά σαν “λιώσιμο” υλικού, όχι όμως ξεθώριασμα, ξεφλούδισμα ή παρόμοιας φθοράς ενός χρώματος. / Το παράδειγμα με γκριπ που ανέφερα στην αρχή του νήματος, ήταν αναφορά για φυσικό καουτσούκ σε μεγάλο ποσοστό. Εκεί η αίσθηση είναι απόλυτη. Τρελό κράτημα και μοναδική ακρίβεια στα δάχτυλα. Η φθορά όμως έρχεται με συνοπτικές διαδικασίες. Εκεί δεν φεύγει το υλικό, δεν κόβεται. Αλλοιώνεται το αρχικό σχήμα και “μαζεύει”, μαλακώνει αισθητά και γίνεται σαν πλαστελίνη, σαν παχύρρευστη κόλλα.[/justify]
[justify]@nikonian, καλησπέρα. Συμφωνώ μαζί σου, αξίζει να το προσέξει κάποιος το συγκεκριμένο μοντ με αυτά που προσφέρει. Σημαντικότατη η παρατήρησή σου, το πρόσεξα κι εγώ, πως η τοποθέτηση τού 510 είναι στη σωστή πλευρά. Πέρα από σχεδιαστική αρμονία, έχει και αποφυγή κακών αποτελεσμάτων στη χρήση (π.χ. σε διαρροές υγρών, βραχυκυκλώματα κ.λπ.). [/justify]
[justify]@makis206, καλησπέρα. Χαχαχα, πες το ψέματα. Θα του πιω το αίμα και δεν θα του χαριστώ σε τίποτα. [/justify]
[justify]@mandraxio, καλησπέρα. Συμφωνώ μαζί σου. Πλακετάρα, όμορφος λιτός σχεδιασμός και καλά υλικά. Ο χρόνος θα μας πει περισσότερα αλλά και την αλήθεια.[/justify]
[justify]@andreasd, καλησπέρα κι ευχαριστώ πολύ για όλα, και για τις πληροφορίες.[/justify]
[justify]@Δερεκοπουλος νικολαος, καλησπέρα. Δεν ξέρω ακόμα κάτι παραπάνω για την αντοχή του, οτιδήποτε δω θα το πω κι εγώ, όμως το εξωτερικό υλικό δεν είναι τέτοιο που αναφέρεις, πιστεύω πως όταν έρθει η φθορά του θα είναι σημάδια + λιώσιμο συχνής επαφής. Θα δούμε. [/justify]
[justify]@efarmostis, καλησπέρα. Ευχαριστώ που εμπιστεύτηκες και τα δικά μου λόγια. Χαίρομαι αφάνταστα που ανταλλάσσουμε πληροφορίες, μικρές ή μεγάλες. [/justify]
[justify]@Varaderum, καλησπέρα. Ειλικρινά, ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα. [/justify]
[justify]@metmat, καλησπέρα. Δυστυχώς, δεν έχω 25άρη ατμοποιητή για να δείξω εικόνα, θα προσπαθήσω αργότερα να δείξω και με παχύμετρο τα όριά του. Πάντως αυτό που είπα είναι αλήθεια, το είδα και με 25άρη. Μάλιστα σαν πρώτη γεύση μπορείς να δεις πολλές εικόνες από άλλους χρήστες. Θα επανέλθω στο θέμα αυτό. [/justify]
[justify]@gigelis78, καλησπέρα. Συμφωνώ κι εγώ. Μέχρι στιγμής φαίνεται καταπληκτική επιλογή. Όσο αφορά την τιμή, πιστεύω πως είναι στα θετικά του. Είδα κι εγώ τις επιλογές από ft και gb. Η δική μου αγορά έγινε από Ελλάδα στα 130 ευρώ. [/justify]
[justify]@Deimos, καλησπέρα. Αν ξεβάψει θα το πω άμεσα, δεν θα του χαριστώ (κι επειδή έχω μαύρα μεσάνυχτα από dna75 θα είμαι αμείλικτος στο φινίρισμα...). [/justify]