VapeDroid C1D2 – DNA75
[justify]Ένα ακόμα ηλεκτρονικό μοντ, και ποιος θα το περίμενε πως θα τελειώναμε τη φράση μας με: “ένα ακόμα ηλεκτρονικό μοντ με DNA75”. Πώς έρχεται ο καιρός, είναι εντυπωσιακό. Λοιπόν, εδώ κι αν θα 'μαι σύντομος. Αστραπή σκέτη. Έχουμε και λέμε:
VapeDroid και
S-Body, αλλά και,
Evolv DNA75! Σχεδιασμό ο πρώτος, εκτέλεση κατασκευής ο δεύτερος, κι όλα τα λεφτά ο τρίτος.[/justify]
[justify]Θα ξεκινήσω με το πιο εύκολο: την πλακέτα. Διάσημη, απλησίαστη ως Σταρ. DNA75 και αμέτρητες επιλογές στον ανυποψίαστο ατμιστή, (είμαι ο Joe και είμαι καλά...). Σήμερα που μιλάμε, μέχρι και το τελευταίο ατμιστικό σπιτικό έχει ή θα έχει σύντομα μία τέτοια ντίβα. Ασφαλώς και δεν το λέω ως αστείο, ούτε ως κάτι κακό. Αντίθετα. Είναι καταπληκτικό σαν ατμιστικό γεγονός, να έχω πρόσβαση σε κάτι τέτοιο. Παρ' όλα αυτά, προσωπικά, μέχρι τώρα δεν ήθελα να πλησιάσω την Evolv, -ακόμα και τώρα, δεν τρελαίνομαι. Ο λόγος απλούστατος. Δεν είμαι έτοιμος, δεν έχω ξεκολλήσει ούτε και απ' τα στοιχειώδη τού ατμίσματος, ακόμα λατρεύω το kanthal, ακόμα δεν με συγκινεί ο χρωματισμός ελέγχου θερμοκρασίας. Να το πω και πιο λιανά; όσα δεν φτάνει η αλεπού...[/justify]
[justify]
Πρώτες εντυπώσεις:[/justify]
[justify]
1. Εργονομία. Πολύ καλή, όχι άριστη. Στο χέρι εφαρμόζει μια χαρά, το βάρος (μαζί με την μπαταρία) είναι σχετικά βαρύ, όχι όμως κάτι υπερβολικό, και η επίστρωση καουτσούκ (σε μαύρο ματ) είναι ιδανικό στοιχείο επιτυχίας. Ένα αρνητικό του, τα λιπαρά χέρια που αφήνουν τα ίχνη τους, όμως με ένα απαλό σκούπισμα εξαφανίζονται άμεσα.[/justify]
[justify]
2. Ποιότητα υλικών-κατασκευής. Εδώ σαν πρώτη ανιχνευτική ματιά, φαίνεται ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα, (Zinc Alloy, ss). Παρ' όλα αυτά, κι εδώ κρατάω μικρό καλάθι για να μην πάθω ό,τι δεν θέλω, (λίγο άσχετο σαν παράδειγμα, γκριπ μοτοσικλέτας με σεβαστό ποσοστό σε καουτσούκ, μου κρατάνε για 90 ημέρες). Βέβαια, θα πει κάποιος: βρε, μιλάμε και για φυσιολογικές φθορές συχνής επαφής, όλα τα πράγματα έχουν φθορά. Σωστό κι αυτό. Επίσης, κουμπιά και 510 από ss, και με καταπληκτικό πάτημα και βίδωμα αντίστοιχα. Το καπάκι της μπαταρίας, κι αυτό μεταλλικό με τη σχετική επίστρωση καουτσούκ, κλείσιμο αυτού με μαγνήτες, (που όσο είδα μέχρι τώρα, εφαρμόζουν όλα σωστά, χωρίς κενά, κουνήματα).[/justify]
[justify]
3.Οθόνη. Απλώς υπέροχη (OLED). Άριστη φωτεινότητα-ευκρίνεια, αν και σχετικά μικρή.[/justify]
[justify]
4. Τροφοδοσία. 2 επιλογές, για μία μπαταρία 26650 ή για μία 18650 (με τη δεύτερη, περιλαμβάνεται στη συσκευασία και ο σχετικός πλαστικός αντάπτορας, που κουμπώνει κι αυτός με μαγνήτη).[/justify]
[justify]
5. Εφαρμογή ατμοποιητών. Εφαρμόζουν και οι μεγάλοι (άνω των 22mm) χωρίς να εξέχουν τού μοντ, τουλάχιστον μέχρι τα 25mm που πρόλαβα να δω.[/justify]
[justify]
Διαβάζουμε:[/justify]
[justify]
In autumn 2014, something unique came to the market in the form of the original C1D2. Sporting a DNA40 chip, and a fresh design configuration and enclosure system, the C1D2 quickly became a fan favourite and went on to inspire multitudes of products on the market. Now, in the summer of 2016, I'm proud to present the third generation of C1D2, with an even more compact and ergonomic form factor as well as the latest advanced DNA75 chipset.[/justify]
[justify]
Specifications: Full metal body, Evolv DNA75W TC Chipset, Uses a single 26650 battery (or 18650 w/included adapter), Stainless Steel buttons and 510, Dimensions: 29 x 44 x 86 mm.[/justify]
[justify]
Included: 1 x Instruction Manual, 1 x C1D2 by VapeDroid, 1 x 18650 battery adapter, 1 x USB data cable.[/justify]
[justify]
Πρώτα συμπεράσματα: Όμορφος σχεδιασμός και ποιοτικά υλικά. Κορυφαία-διάσημη πλακέτα με σωστή τιμή, για ακόμα περισσότερους ευτυχισμένους χρήστες. Μία ιδανική ευκαιρία για παραπάνω γνώση, μία ιδανική ευκαιρία για ν' αγαπήσεις ακόμα περισσότερο το άτμισμα.[/justify]
[justify]
Θετικά: DNA75, όμορφο μοντ, καλή ποιότητα υλικών-συναρμογής, τιμή.[/justify]
[justify]
Αρνητικά: Πολύ όμορφο μοντ, όμως φοβάμαι πλέον όλα τα φινιρίσματα. Και μην λέμε ψέματα. Αν κάτι δεν σου αρέσει, ποτέ δεν θα είναι μία καλή αγορά. Κάνω λάθος;[/justify]
[justify]Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε (και λυπάμαι που δεν γνωρίζω ακόμα την πλακέτα, ώστε να πω κάτι παραπάνω, και με ουσία).[/justify]