Tην έχουμε και λοιπόν? Ποιος από εμάς γνωρίζει, τι ακριβώς περιέχει η βάση που χρησιμοποιεί?
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ FLAVOURARTΣτα τρόφιμα και τα ποτά, η γλυκερίνη χρησιμεύει ως μια ουσία, έναν διαλύτη και μια γλυκαντική ουσία, και μπορεί να βοηθήσει να συντηρήσει τα τρόφιμα. Χρησιμοποιείται επίσης ως υλικό πληρώσεως στα εμπορικά προετοιμασμένα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τρόφιμα (π.χ., μπισκότα), και ως πυκνώνοντας πράκτορας στα ηδύποτα. Η γλυκερίνη και το νερο χρησιμοποιούνται για να συντηρήσουν ορισμένους τύπους φύλλων. Σαν υποκατάστατο ζάχαρης, έχει περίπου 27 θερμίδες ανά κουταλάκι του γλυκού και είναι 60 τοις εκατό τόσο γλυκά όσο η σακχαρόζη. Αν και έχει τη σχεδόν ίδια ενέργεια τροφίμων όπως την επιτραπέζια ζάχαρη, δεν βελτιώνει τα επίπεδα ζάχαρης αίματος, ούτε ταΐζει τα βακτηρίδια που διαμορφώνουν τις πινακίδες και προκαλούν τις οδοντικές κοιλότητες.
Σαν πρόσθετη ουσία τροφίμων, η γλυκερίνη χαρακτηρίζεται ως αριθμό Ε E422. Η γλυκόλη προπυλενίου, που είναι γνωστή επίσης από το συστηματικό προπάνιο-1.2-diol ονόματος, και το PG είναι μια οργανική ένωση (ένα diol οινόπνευμα), συνήθως ένα ασθενώς γλυκό, και άχρωμο, σχεδόν αγευστο, σαφές, ιξώδες υγρό που είναι υγροσκοπικό και αναμίξιμο με το ύδωρ. Πωλείται σε δύο αρχικούς βαθμούς: βιομηχανικός και βαθμός USP. Η PG χρησιμοποιείται για ως διαλύτης σε πολλά φαρμακευτικά είδη, συμπεριλαμβανομένων των προφορικών, εκχύσιμων και επίκαιρων διατυπώσεων.
Σαν moisturizer στα φάρμακα, καλλυντικά, τρόφιμα, οδοντόπαστα, στόμα - πλύντε, και τα προϊόντα καπνού στα ηλεκτρονικά τσιγάρα για να παραδώσουν την ατμοποιημένη νικοτίνη ως πράκτορα μετατροπής σε μορφή γαλακτώματος σε Angostura και τα πορτοκαλιά μπίττερς ως διαλύτη για τα χρώματα τροφίμων και τις αρωματικές ουσίες ως πρόσθετη ουσία τροφίμων ουσίας, που χαρακτηρίζεται ως αριθμό E1520 USP Ε καθιερώνουν τα πρότυπα ντοκιμαντέρ και αναφοράς για να εξασφαλίσουν τα ποιοτικά φάρμακα, τα συστατικά τροφίμων, και άλλα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης. Αυτά τα αποδεικτικά πρότυπα και τα πρότυπα αναφοράς χρησιμοποιούνται από τις ρυθμιστικές αντιπροσωπείες και τους κατασκευαστές των φαρμακευτικών ειδών, πέρα από - αντίθετα φάρμακα, των διαιτητικών συμπληρωμάτων, και των συστατικών τροφίμων για να εξασφαλίσουν ότι αυτά τα προϊόντα είναι της κατάλληλων δύναμης, της ποιότητας, και της αγνότητας.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΟΑποκήρυξη:
Παράγουμε και πωλούμε τις ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ που συμμορφώνονται με τη νομοθεσία των ιταλικών και της ΕΕ και το reccomendation EFSA. Είναι ασφαλείς για τη χρήση ΤΡΟΦΙΜΩΝ δεδομένου ότι προορίζονται να εισαγάγουν το σώμα από το
χωνευτικό σύστημα, όχι από τους πνεύμονες. Η πέψη περιλαμβάνει την όξινη διακοπή, την ενζυμική επίθεση, και την επεξεργασία νεφρών και συκωτιού. Ο ατμός από τους πνεύμονες πηγαίνει άμεσα στο ρεύμα αίματος.
Ακόμα κι αν λόγω της απουσίας καύσης, μπορεί να συγκριθεί με τη μυρωδιά μυρωδιών σε υπαίθριο, η κατανάλωση γεύσεων τροφίμων με δεν έχει εξεταστεί συγκεκριμένα για την ασφάλεια. Η S.R.L. Flavourart δεν μπορεί αρμόδια για οποιαδήποτε αξίωση ή ζημία που προκύπτει με την χρήση της γεύσης τροφίμων τα μέσα των ηλεκτρονικών συσκευών ως ε-Vapers, τσιγάρα Ε και παρόμοιος.
Για να μην κουραζεστε (οσοι θελετε το διαβαζετε ολο) η FA αποποιειται ευθυνη για τυχον προβληματα με την εισπνοη. Δεν ξερω αν εχει καποιος καποια μελετη-ερευνα για επιπτωσεις ατμισματος των προιοντων αυτων. Νομιζω οτι καπου ειδα οτι η FA κανει εργαστηριακο ελεγχο για τα υγρα της.Έχουμε την ευχαρίστηση να σας ενημερώσουμε για τις γεύσεις
φυσικές και οι τεχνητές γεύσεις καθορίζονται για τον καταναλωτή στον κώδικα των ομοσπονδιακών κανονισμών. Μια βασική γραμμή από αυτόν τον καθορισμό είναι η ακόλουθη: «μια φυσική γεύση είναι το ουσιαστικό πετρέλαιο, oleoresin, η ουσία ή εξαγωγικό, πρωτεϊνικό hydrolysate, το απόσταγμα, ή οποιοδήποτε προϊόν του ψησίματος, της θέρμανσης ή του enzymolysis, το οποίο περιέχει τα συστατικά αρωματικών ουσιών που προέρχονται από ένα καρύκευμα, φρούτα ή έναν χυμό φρούτων, έναν φυτικό ή φυτικό χυμό, μια εδώδιμη ζύμη, ένα χορτάρι, έναν φλοιό, έναν οφθαλμό, μια ρίζα, ένα φύλλο ή έναν παρόμοιο φυτικό ιστό, ένα κρέας, θαλασσινά, πουλερικά, τα αυγά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, ή τα προϊόντα ζύμωσης επ' αυτού, η των οποίων σημαντική λειτουργία στα τρόφιμα αρωματίζει παρά θρεπτικό.» Οι συνθετικές γεύσεις είναι εκείνες που γίνονται από τα συστατικά που δεν συναντούν αυτόν τον καθορισμό.
Η ερώτηση προσιτή, εντούτοις, εμφανίζεται να είναι λιγότερο ένα θέμα νομικού καθορισμού από τη «πραγματική» ή πρακτική διαφορά μεταξύ αυτών των δύο τύπων αρωματικών ουσιών. Υπάρχει λίγη ουσιαστική διαφορά στις χημικές συνθέσεις των φυσικών και τεχνητών αρωματικών ουσιών. Και οι δύο γίνονται σε ένα εργαστήριο από έναν εκπαιδευμένο επαγγελματία, «flavorist,» ποιος συνδυάζει τις κατάλληλες χημικές ουσίες μαζί στις σωστές αναλογίες. Flavorist χρησιμοποιεί τις «φυσικές» χημικές ουσίες για να κάνει τις φυσικές αρωματικές ουσίες και τις «συνθετικές» χημικές ουσίες για να κάνει τις συνθετικές αρωματικές ουσίες. Flavorist που δημιουργεί τη συνθετική αρωματική ουσία πρέπει να χρησιμοποιήσει τις ίδιες χημικές ουσίες στη διατύπωσή του όπως θα χρησιμοποιούταν για να κάνει μια φυσική αρωματική ουσία, εντούτοις. διαφορετικά, η αρωματική ουσία δεν θα έχει την επιθυμητή γεύση. Η διάκριση στις αρωματικές ουσίες--φυσικός εναντίον τεχνητός--προέρχεται από την πηγή αυτών των ίδιων χημικών ουσιών και μπορεί να παρομοιαστεί με το ρητό ότι ένα μήλο που πωλείται σε έναν σταθμό αερίου είναι τεχνητό και το ένα που πωλείται από μια στάση φρούτων είναι φυσικό.
Αυτό το ζήτημα είναι κάπως συγχέοντας στο μέσο καταναλωτή εν μέρει λόγω άλλων παραλλήλων στον κόσμο. Κάποιος μπορεί, παραδείγματος χάριν, να κάνει μια μπλε χρωστική ουσία από το βακκίνιο να εξαγάγει ή τις συνθετικές χρωστικές ουσίες. Αυτές οι χρωστικές ουσίες είναι πολύ διαφορετικές στη χημική σύνθεση ακόμα και η δύο παραγωγή ένα μπλε χρώμα. Ομοίως, ένα πουκάμισο που γίνονται εξετάστε από το μαλλί και άλλου από το νάυλον. Και τα δύο είναι πουκάμισα, αλλά έχουν τις πολύ διαφορετικές χημικές συνθέσεις. Αυτή η ποικιλομορφία των δομικών μονάδων δεν είναι δυνατή στις αρωματικές ουσίες--κάποιος κάνει μια δεδομένη γεύση μόνο με τη χρησιμοποίηση των συγκεκριμένων χημικών ουσιών. Κατά συνέπεια, εάν ένας καταναλωτής αγοράσει ένα ποτό μήλων που περιέχει μια τεχνητή γεύση, θα λάβει τις ίδιες αρχικές χημικές ουσίες που θα εκέρδιζε εάν είχε επιλέξει ένα φυσικά αρωματικό ποτό μήλων και τις ίδιες χημικές ουσίες ότι η φύση παρείχε κατά τη διάρκεια του μήλου την ωρίμανση.
Κατά παραγωγή μιας γεύσης, τη flavorist αρχίζει πάντα με τη μετάβαση στην επιστημονική λογοτεχνία και την έρευνα ποιου φύση χημικών ουσιών χρησιμοποιεί για να κάνει την επιθυμητή γεύση. Επιλέγει έπειτα από τον κατάλογο τμημάτων γεύσης που βρέθηκαν στα, για παράδειγμα, πραγματικά μήλα, απλοποιώντας γενικά τον κατάλογο φύσης για να αποβάλουν εκείνες τις χημικές ουσίες που έχουν λίγη συμβολή στην προτίμηση ή δεν επιτρέπονται εξ αιτίας της τοξικότητας. (Η φύση δεν έχει κανέναν περιορισμό στη χρησιμοποίηση των τοξικών χημικών ουσιών, ενώ flavorist.) flavorist έπειτα είτε επιλέγει τις χημικές ουσίες που είναι φυσικές (απομονωμένος από τη φύση όπως περιγράφεται ανωτέρω) ή συνθετικές χημικές ουσίες (που γίνονται από τους ανθρώπους) να κάνουν τη γεύση.
Έτσι υπάρχει αληθινά μια διαφορά μεταξύ των φυσικών και τεχνητών αρωματικών ουσιών; Ναι. Οι τεχνητές αρωματικές ουσίες είναι απλούστερες στη σύνθεση και ενδεχομένως ασφαλέστερες επειδή μόνο τα ασφάλεια-δοκιμασμένα συστατικά χρησιμοποιούνται. Μια άλλη διαφορά μεταξύ των φυσικών και τεχνητών αρωματικών ουσιών κοστίζεται. Η αναζήτηση των «φυσικών» πηγών χημικών ουσιών συχνά απαιτεί ότι ένας κατασκευαστής πηγαίνει στα μεγάλα μήκη να λάβει μια δεδομένη χημική ουσία. Οι φυσικές αρωματικές ουσίες καρύδων, παραδείγματος χάριν, εξαρτώνται από μια χημική αποκαλούμενη λακτόνη massoya. Η λακτόνη Massoya προέρχεται από το φλοιό του δέντρου Massoya, το οποίο αυξάνεται στη Μαλαισία. Η συλλογή αυτής της φυσικής χημικής ουσίας σκοτώνει το δέντρο επειδή οι θεριστικές μηχανές πρέπει να αφαιρέσουν το φλοιό και να τον εξαγάγουν για να λάβουν τη λακτόνη. Επιπλέον, η διαδικασία είναι δαπανηρή. Αυτή η καθαρή φυσική χημική ουσία είναι ίδια με την έκδοση που γίνεται σε ένα οργανικό εργαστήριο φαρμακοποιών, όμως είναι ακριβότερο από τη συνθετική εναλλακτική λύση. Οι καταναλωτές πληρώνουν πολύς για τις φυσικές αρωματικές ουσίες. Αλλά αυτοί είναι στην πραγματικότητα όχι καλύτεροι στην ποιότητα, ούτε είναι ασφαλέστεροι, από τα οικονομικώς αποδοτικά τεχνητά αντίστοιχά τους.
ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ:
Μεγάλος για οποιαδήποτε εφαρμογή.
Οι γεύσεις Ouf προσφέρονται ως υδροδιαλυτή και διαλυτή ουσία πετρελαίου.
Οι υδροδιαλυτές γεύσεις είναι βασισμένες στη φαρμακευτικά γλυκόλη και το ύδωρ προπυλενίου βαθμού. Η μέση θερμιδική αρίθμηση για τις υδροδιαλυτές γεύσεις είναι 200 θερμίδες για τη γεύση 100 γραμμαρίων. Οι διαλυτές γεύσεις πετρελαίου είναι βασισμένες στο ηλιέλαιο ή triacetin. Η μέση θερμιδική αρίθμηση είναι 700 θερμίδες για τη γεύση 100 γραμμαρίων.
Εξετάζοντας μια μέση χρήση των γεύσεών μας 0.3%, η συμβολή θερμίδων στα τρόφιμα από τις γεύσεις μας είναι μεταξύ 0.5 έως 2 θερμίδων για την εξυπηρέτηση 100 γραμμαρίων. Πέστε, η συμβολή θερμίδων από τις γεύσεις μας είναι αμελητέα.
Οι γεύσεις μας δεν περιέχουν τις ζάχαρες, τα πρωτεϊνικά, γενετικά τροποποιημένα συστατικά, τα ζωικά συστατικά οποιουδήποτε είδους, τα συντηρητικά, τις γλυκαντικές ουσίες και τα χρώματα. Είναι όλα η γλουτένη και το φυστίκι ελεύθερες. Μεγάλος για τους διαβητικούς, χορτοφάγος και vegans.