Πες μας αν συνεχιστει η καλη αποδοση, γιατι εμενα οταν τον επλυνα ενθουσιαστικα με τις πρωτες 5-6 τζουρες αλλα μετα 
Το καθάρισα χθές γιατί από μηλο που του είχα ήθελα να βάλω RY4. Από χθές το απόγευμα μέχρι και τώρα είναι μια χαρά, ακούω και πιο έντονα τα σκασίματα που πρίν τον καθαρισμό ειχαν μειωθεί, "ΙΣΩΣ" να του χρειάζεται ενα πλύσιμο με οινόπνευμα μετά από 5-6 γεμίσματα, δεν το λέω με σιγουριά, δεν ξέρω μπορεί να έτυχε...!! Θα το δοκιμάσω και σε έναν ακόμα carto που έχει σφύξει αρκετά η τζούρα και θα επανέλθω!
Απορώ πώς με τόσα λειτουργικά προβλήματα ισχυρίζεσθε μερικοί ότι είναι ιδανικό πακέτο για να εκκινήσει κάποιος...εκτός εάν σε τέτοια εποχή κρίσεως τα 90 € μαζί με μεταφορικά και αντικαταβολές φαίνονται σε κάποιους ευτελές ποσόν...
Μιας και τυγχάνει να είναι το πρώτο ΗΤ που παίρνω είμαι αρκετά ικανοποιημένος, αν εξαιρέσεις την ατυχία που είχα με την μπαταρία-ατμοποιητή,τα οποία αλλάχθηκαν την άλλη μερα δίχως κόστος από την εταιρεία θα έλεγα ότι είναι ένα πακέτο που έχει όσα ακριβώς χρειαζόμουν... 2 μπαταρίες 900αρες όπου, η μια, για τα δικά μου ατμίσματα, με βγάζει μια μέρα οπότε αν ξεμείνω αλλάζω απλά μπαταρία , εχει 3 ατμοποιητές που σου κρατάνε 1 με 1,5 μήνα απ'ότι λένε... μενει να εξακριβωθεί. Φορτιστή, usb, πιπάκια, θήκη. Αν τα βάλεις κάτω βγάινει κανά 95άρι και πωλείται 86 , γιατί να μην αξίζει? Ετσι κι αλλιώς κάποια έξοδα δεν τα γλιτώνεις, γιατί να μην τα πάρεις όλα μαζί σε μια καλύτερη τιμή?