[justify]Δεν είναι ελληνικό το φαινόμενο, και ασφαλώς δεν πρέπει να μας εκπλήσσει ο πόλεμος κατά του ατμίσματος. Αποζημιώνουν τα επιλεγμένα τους φάρμακα διακοπής καπνίσματος και δεν πριμοδοτούν τη λύση. Αναμενόμενο.[/justify]
[justify]Προσωπικά, συνεχίζω να χαίρομαι για πολλούς λόγους. Για άλλη μια φορά θα εκτεθούμε, και ως κράτος αλλά και ως σύστημα υγείας. Για άλλη μία φορά ο ιατρικός κόσμος είναι φτηνός κομπάρσος και δέσμιος Α.Ε.[/justify]
[justify]Φταίμε κι εμείς. Προσπαθούμε να ξαναβαφτίσουμε το άτμισμα και εξακολουθούμε να χώνουμε το κεφάλι στο χώμα. Χωρίς νομικό πλαίσιο δεν πάμε πουθενά. Δεν θέλω τον ανήλικο στο άτμισμα, δεν θέλω τον επικίνδυνο βλάκα στο άτμισμα, δεν θέλω τους πατέρες-νονούς (πνευματικούς και μη).[/justify]
[justify]Το ίδιο όμως παράπονο έχω κι εγώ με τον αγαπητό SEB. Αξιόλογα μέλη υπάρχουν κάθε χρονική στιγμή, πέρα από τίτλους παλαιότητας. Δυστυχώς, πολλοί με τη στάση τους διώχνουν τον κόσμο, όχι μόνο τα παλαιότερα μέλη. Όλα τα υπόλοιπα (μπράβο, υποκλίνομαι κ.λπ. χαριτωμένα) είναι για εσωτερική κατανάλωση. [/justify]
Το άτμισμα είναι λύση και το ξέρουμε καλά σαν ατμιστές. Θα έρθει σύντομα η στιγμή όπου ο αγαπητός γιατρός θα δικαιωθεί. Ας γίνει κι έτσι, με το να τσουβαλιάσουν καπνιστή και ατμιστή. Δεν γίνεται ν' αποφεύγεις για πάντα την αλήθεια.