vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

685 επισκέπτες, 4 χρήστες
Milarepa, Methodios, maprix, manoslykos

Μοντέλα τύπου Nobacco Hybrid, Echo, VGO κτλ. με αυτόματη μπαταρία.

Αποσυνδεδεμένος MANOSF

• 503
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Μοντέλα τύπου Nobacco Hybrid, Echo, VGO κτλ. με αυτόματη μπαταρία.
« Απάντηση #60 στις: Ιουνίου 13, 2011, 17:41 »
Ρε παιδιά  τι γίνεται αν το έχουμε γεμίσει  το πρωί  και θέλουμε  να αλλάξουμε  υγρό?  Το  πλένουμε  με οινόπνευμα ή προσθέτουμε απλά  το  άλλο υγρό, αν απλά  προσθέσουμε άλλο θα γίνει σούπα  . Από   το πρωί  το γέμισα  και ακόμα  να τελειώσει. :angry_orange: :angry_orange: :wall: :wall:

Αποσυνδεδεμένος spiros

• **
  • 341
« Απάντηση #61 στις: Ιουνίου 13, 2011, 18:04 »
Επειδή από ό,τι φαίνεται το θέμα τελικά θα φιλοξενήσει τις απόψεις για όλα τα μοντέλα του στιλ Nobacco Hybrid (ήδη εμφανίστηκε το Echo και ίσως εμφανιστούν κι άλλα)
ποιο ειναι το echo?

Αποσυνδεδεμένος MANOSF

• 503
« Απάντηση #62 στις: Ιουνίου 13, 2011, 18:11 »
ποιο ειναι το echo?

το ίδιο  με το hybrid

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #63 στις: Ιουνίου 14, 2011, 00:46 »
Ρε παιδιά  τι γίνεται αν το έχουμε γεμίσει  το πρωί  και θέλουμε  να αλλάξουμε  υγρό?  Το  πλένουμε  με οινόπνευμα ή προσθέτουμε απλά  το  άλλο υγρό, αν απλά  προσθέσουμε άλλο θα γίνει σούπα  . Από   το πρωί  το γέμισα  και ακόμα  να τελειώσει. :angry_orange: :angry_orange: :wall: :wall:

...και νόμιζα ότι δε θα ρώταγε κανείς :laugh1:
Όντως είναι πολύ οικονομικό. Προσωπικά δοκίμασα απ'ευθείας πλήρωση με νέο υγρό. Αν δεν είναι ακριβώς ίδιο με το αρχικό, δεν το συνιστώ κι αυτό γιατί η "νέα" γεύση έρχεται αρκετά έντονη στην αρχή κι εξασθενεί  γρήγορα στη συνέχεια, για να ανακατευτεί με την (υπόλοιπη) προηγούμενη...
Δε σου κρύβω ότι ψιλοανακατεύτηκα κάποια στιγμή...Από εδώ και μπρός , αν θέλω άσχετη γεύση από αυτή που ατμίζω , θα έχω stand-by το δεύτερο καρτο.
Τώρα αν θέλεις να βάλεις κάποια άλλη γεύση στον υπάρχοντα καρτο, να τι έκανα εγώ:
απλά τον "έπλυνα" με οξυζενέ και τον φύσηξα-στέγνωσα στη χαρτοπετσέτα να πετάξει όλα τ'απομεινάρια.
Βέβαια, ακόμη και μετά από αυτή τη διαδικασία, εξακολουθούσε και ...ψιλοάτμιζε!!!  :o
(δοκίμασα να του κάνω dry burning)
Τέλος πάντων, μετά το καθάρισμα, όλα καλά  ;)

Αποσυνδεδεμένος docma

« Απάντηση #64 στις: Ιουνίου 15, 2011, 16:52 »
Εχω και εγώ κάποιες ώρες ένα Hybrid  στα χέρια μου..Οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές .Αυτό που φοβάμαι είναι Hybrid και παραλία..Είναι ευαίσθητη η μπαταρία και σε απαλό φύσημα προς την τρύπα στο led..

Αποσυνδεδεμένος xristosxat

• *
  • 84
  • Οτι του φανει του λολοστεφανη....
« Απάντηση #65 στις: Ιουνίου 16, 2011, 00:48 »
Καλησπερα. Αυτο το echo υπαρχει κανα σοβαρο shop να το πουλαει; και τα ανταλακτικα του και τα σχετικα;

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #66 στις: Ιουνίου 16, 2011, 05:00 »
εχω το Hybrid(nobacco) 2μερες κ θα μπορουσα να πω πως ειμαι πολυ ευχαριστημενος(βλ. επισημο review).Τη παρασκευη θα συναντηθω με ενα φιλαρακι που εχει το echo hybrid που πειρε απο εξωτερικο,οποτε θα κανω κ μια συγκριση να χω κ πιο αντικειμενικη αποψη.Παντως,η μπαταρια των 1100mah ειναι κτηνος σε διαρκεια...!Οσο για αποριες που ειχαμε ως προς την αλλαγη γευσης στο ιδιο καρτο τελικως εμενα προσωπικα λυθηκαν: οταν αρχησε να μην παραγεται επαρκης γευση του υγρου απλως επαναφορτησα το καρτο με τη νεα γευση υγρου που ηθελα κ στην 4η-5η εισπνοη εβγαινε εντελως καθαρη η γευση του 2ου υγρου.Δηλ. αν η 1η γευση υγρου ειναι στα τελειωματα απλως βαζουμε απο το υγρο αλλης γευσης που επιθυμουμε κ μετα απο λιγες εισπνοες "ξερναει" την 1η κ ερχεται καθαρα η 2η.
Οσο για αποριες για το που μπορει καποιος να προμηθευτει το αντιστιχο της echo ebay ή απο ξενο site απ οτι εψαξα echo δεν ειπαρχει αντιπροσωπος στην ελλαδα.Κ δεν ξερω αν η εταιρεια echo κ nobacco εχουν καποια σχεση μεταξυ τους γιατι οι ονομασιες των μοντελων σε ολα τους τα ειδη κ εξαρτηματα παρατηρησα πως ειναι ιδιες ακριβως σε αντιθεση με ολες τις αλλες που αλλαζουν κατι οπως πχ το mega tank atomizer της nobacco λεγεται ego-t B στην joytech κ.α.

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
« Απάντηση #67 στις: Ιουνίου 20, 2011, 02:47 »
Τελος το ego-t oριστικα!Hybrid κ ξερο ψωμι!Εκλεισα 10 μερες με τουτο το μαραφετι κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος πλεον,ουτε διαρροες,εχω ξεχασει τι θα πει ξεμενεις απο μπαταρια μιας κ η καθε μια με κραταει τουλαχιστον για 24ωρες,ατμος πλουσιος κ ουτε η παραμικρη υπονοια καμμενου,ξεχασα τι θα πει επαναγεμισμα υγρου μιας κ τα 3ml χωρετικοτητας αρκουν για 1,5 μερα(για μενα τουλαχιστον)!Δοκιμασα το ιδιο προ'ι'ον της echo κ δεν ειχαν διαφορες παρα μονο στη μπαταρια που ηταν 900mah,τιποτε αλλο ομως,ουσιωδης διαφορες καμια!

Υ.Γ.>θελω ομως παρα πολυ να μαθω για το alpha ultramax κ τα παρελκομενα του(ασχετο :P )

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #68 στις: Ιουνίου 22, 2011, 23:43 »
Για να μην λέμε ότι είναι τα πάντα αγγελικά πλασμένα, σας παραθέτω κάποια προβληματάκια που παρουσιάστηκαν σε φίλους που έσπευσαν και αγόρασαν το Hybrid.(Όλοι μας καινούργιοι χρήστες η.τ.)
Δεν τα γράφω στο θρεντ "Hybrid, Επίσημο review" γιατί απλά δεν έτυχαν στο δικό μου πακέτο.(Το μοναδικό πρόβλημα που είχα ήταν με τη μία μπαταρία που έγραψα εδώ)
Από έξι πακέτα Hybrid λοιπόν (10 μπαταρίες 1100mAh, 2 των 650mAh, 12 καρτομάιζερ, 6 φορτιστές), είχαμε συνολικές δυσλειτουργίες:

2 καρτομάιζερ που έσφιξε πολύ η τζούρα
1 καρτομάιζερ με "υποτονικό" ατμό και γεύση-απόδοση
1 μπαταρία 1100mAh που δεν φόρτιζε
1 μπαταρία 650mAh (η δική μου) που αρχικά κόλλαγε μέχρι να μπεί το cut-off των 6" και, τελικά, έπαψε να λειτουργεί.
(Όλα τα παραπάνω αντικαταστάθηκαν στην εγγύηση από την Nobacco άμεσα κι αβίαστα, χωρίς "μα-μου-σου-του", είτε στο κατάστημά τους, είτε μέσω κούριερ και μάλιστα χωρίς συμμετοχή του πελάτη στα μεταφορικά.)

Ακόμη και στην περίπτωση που θα παρέλθει η εγγύηση, το θεωρώ λογικό το πιθανό έξοδο των περίπου 30 € για αντικατάσταση μπαταρίας ή/και  καρτομάιζερ (ανάλογα τι θα αστοχήσει) στον ενάμιση μήνα που αντιστοιχεί η χρήση των παραπάνω πακέτων. (από NoBacco, όχι internet που πέφτει ακόμη περισσότερο το κόστος)

Περιττό να αναφέρω ότι είναι πλέον η κύρια συσκευή ατμίσματος που χρησιμοποιώ, ιδιαίτερα στις εξόδους μου.

Αποσυνδεδεμένος pontmarley

• **
  • 197
« Απάντηση #69 στις: Ιουνίου 22, 2011, 23:58 »
Εγώ κρατάω αυτό:
Ολα τα παραπάνω αντικαταστάθηκαν στην εγγύηση από την Nobacco άμεσα κι αβίαστα, χωρίς "μα-μου-σου-του", είτε στο κατάστημά τους, είτε μέσω κούριερ και μάλιστα χωρίς συμμετοχή του πελάτη στα μεταφορικά.
γιατί τελευταία ακούγονται πολλά παράπονα (όχι για Νοbacco) και έστω και για τον ανταγωνισμό, θα πρεπε, κατά τη γνώμη μου, να δρουν αναλόγως και οι άλλοι. ;) Να σαι καλά Βάγγο πάντως που τα ανέφερες και τα προβληματάκια! :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #70 στις: Ιουνίου 23, 2011, 00:04 »
...

Να σαι καλά Βάγγο πάντως που τα ανέφερες και τα προβληματάκια! :thumpup:
Αλίμονο, review είπαμε ότι κάνουμε, όχι διαφήμιση.
(Αν και το συγκεκριμένο προϊόν δείχνει ότι μάλλον δεν το έχει ανάγκη, πόσο μάλλον η εταιρία που στέκεται στο ύψος της) 

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
« Απάντηση #71 στις: Ιουνίου 23, 2011, 00:11 »
Εννοειται πως δεν ειμαστε σε κοσμο αγγελικα πλασμενο αλλα η λεπτομερια κανει τη διαφορα :) Δηλ. αν ειχατε εγγυηση D.O.A. θα ατμιζατε τα χαλασμενα την επομενη :P Ανταγωνισμος στην ελλαδα δεν υπαρχει,κατα τη γνωμη μου,διοτι οταν υπαρχουν ενδοχωρια 2 εταιριες το μεγιστο κ δεινουν απλως τα προ'ι'οντα τους σε αντιπροσωπους αυτο για μενα σημαινει μονοπολειο οσο κ να χτυπουν τον πισινο τους κατω :P :P
Oσο για το Hybrid,για να μην λειτουργω εκτος θεματος,ειναι πολυ ικανοποιητικο η/τ.Κ πιστευω πως απ τη ποσοτητα που διαβασα παραπανω αυτα τα προβληματακια μπορει να ετυχαν κ λογο παρτιδας.

Υ.Γ.>Ρε βαγγο πηρατε ολες τις μπαταριες των 1100 κ τωρα πως θα ατμιζω?! χαχαχα (αν δεις ειναι out of stock)

Αποσυνδεδεμένος pontmarley

• **
  • 197
« Απάντηση #72 στις: Ιουνίου 23, 2011, 00:17 »
Αλίμονο, review είπαμε ότι κάνουμε, όχι διαφήμιση.
(Αν και το συγκεκριμένο προϊόν δείχνει ότι μάλλον δεν το έχει ανάγκη, πόσο μάλλον η εταιρία που στέκεται στο ύψος της)
Μόνο καλά λόγια έχω ακούσει για Νοbacco όλο αυτο το καιρό και γω απ την εμπειρία μου απο Nobacco μόνο καλά λόγια μπορώ να πω. :) Ωστόσο, έχω να ψωνίσω από εκέι από Δεκέμβρη...κρίμα που δε με καλύπτει σ' αυτά που χρειάζομαι πλέον. :( Πάντως σύντομα θα κάνω ένα διάλειμμα απ' το να φτιάχνω δικά μου υγρά και θα πάρω κάποια έτοιμα, από NOBACCO, που τα έχω βάλει στο μάτι. Άσε που θέλω να πάρω και τον Hybrid που είναι συμβατός με μπαταρίες eGo. ;)

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #73 στις: Ιουνίου 23, 2011, 00:48 »
...
Υ.Γ.>Ρε βαγγο πηρατε ολες τις μπαταριες των 1100 κ τωρα πως θα ατμιζω?! χαχαχα (αν δεις ειναι out of stock)
...όχι εγώ, οι άλλοι... :laugh1: (εγώ μόνο 650 :( )
...
 Άσε που θέλω να πάρω και τον Hybrid που είναι συμβατός με μπαταρίες eGo. ;)

...κι εγώ επίσης, έχω περιέργεια αν έχει διαφορές στο άτμισμα.
Επίσης ενδιαφέρον έχει αν θα βγεί σε LR, το συζητάγαμε και με τον Tem...

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
« Απάντηση #74 στις: Ιουνίου 23, 2011, 01:39 »
εχω απορια για πιο λογο βγηκε κ για μπαταρια ego-t?Η δικη του(αυτοματη) δεν ειναι καλητερη?Γενικα που χρησιμευει το hybrid-e μονο αν καποιος εχει μπαταριες τετοιου ειδους σε αποθεμα?Αφου αυτες του ego-t κρατουν το πολυ 1,5μηνα μεγιστο σε αντιθεση με τις 1100mah auto που κρατουν 3 to λιγοτερο!
Παντως αν καποιος το παρει κ το δοκιμασει ας μας πει διαφορες γιατι εγω βρησκω μονο μειον σε αυτο,κ 1ας ακομη λογος ειναι πως χωραει μολις 0,3ml περισσοτερο απ το κλασσικο ego-t(mega ή τυπου 2)!Αλλιως η μονη εξηγηση που δεινω ειναι πως οι οπαδοι του καρτο+χειροκινητης μπαταριας βρηκαν συμμαχο :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114104 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359683 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449941 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110590 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374648 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327949 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1038 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99834 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F