Από τις 12:30 σήμερα έχω στα χέρια μου ένα nobacco hybrid αγορασμένο . Του έβαλα ακριβώς 3ml. Μετά τις πρώτες 20-30 τζούρες άρχισε να αποδίδει καλύτερα σε σχέση με την αρχή. Χρησιμοποίησα 18mg Latakia από flavourart. Το μέγιστο πιστεύω της απόδοσης του το έβγαλε στις 20:30 . Η τζούρα του είναι πολύ εύκολη αλλά δεν μου αρέσει γιατί τραβάω πολύ αέρα , ίσως για αυτό να φταίνε οι τέσσερις οπές που έχει . Για λίγο δοκίμασα να κλείσω την μια με μονωτική ταινία , η τζούρα έγινε λίγο πιο σφικτή και καλή αλλά διαμαρτυρήθηκε η μπαταρία η οποία δεν ξέρω για ποιο λόγο σταματούσε και όταν έβγαζα την μονωτική και την ξεβίδωνα επαναλειτουργούσε. Μου θυμίζει έντονα τόσο σε γεύση όσο και σε αίσθηση ένα 510 lr carto που είχα δοκιμάσει για τρεις μέρες, Η γεύση που δίνει δεν έχει καμιά σχέση με το υγρό είναι ελαφρώς γλυκιά και απροσδιόριστη. Το δοκίμασα παράλληλα με ego b απλό , ego b lr με το ίδιο υγρό , τα οποία ήταν σαφώς ανώτερα σε γεύση και , αίσθηση ατμού. Έχοντας δοκιμάσει intelcig evo, ego t A , ego t b lr , ego t lr, 510 , 510LR. Η σειρά κατάταξης θα ήταν οι παρακάτω
1. ego t Β lr
2 ego t Α lr
3-4 ισοβαθμία nobacco hybrid, 510LR
5. ego t A
6 510
7 intelcig evo
Και επαναλαμβάνω την αφιέρωση που είχα κάνει στον ego t b lr
Θα επιχειρήσω μια παράλληλη κριτική με του Μάνου, μεθάυριο ίσως κάνω μια πιο πλήρη. Αλλα γράφω πρώτα αυτή γιατί α) μου άρεσε η σταράτη κριτική του Μάνου β) θέλω να τονίσω κάποιες διαφορές
3 μέρες έχω στα χέρια μου 2 nobacco hybrid δωρισμένα . Τους έβαλα ακριβώς 3ml παρά κάτι ψιλά. Μετά τις πρώτες 20-30 τζούρες άρχισε να αποδίδει καλύτερα σε σχέση με την αρχή. Χρησιμοποίησα 10mg Perique (μοιάζει πολύ με Latakia) από flavourart. Το μέγιστο πιστεύω της απόδοσης του το έβγαλε μετά απο αρκετές ώρες . Η τζούρα του είναι πολύ εύκολη αλλά δεν μου αρέσει γιατί τραβάω πολύ αέρα , ίσως για αυτό να φταίνε οι τέσσερις οπές που έχει . Για λίγο δοκίμασα να κλείσω την μια με το χέρι , το αποτέλεσμα ήταν πιο σφικτή τζούρα αλλά προβληματικός ατμός, η λύση ήρθε όταν αποφάσισα να τραβάω πολύ αργές τζούρες αλλά η πραγματική ευχαρίστηση έρχεται πάντα μετά απο 2-3 βαθιές ρουφιξιές. Δεν μου θυμίζει τίποτα που άτμισα ως τώρα , Η γεύση που δίνει δεν έχει καμιά σχέση με το υγρό είναι ελαφρώς γλυκόπικρη και απροσδιόριστη , φέρνει λίγο προς πραγματικό τσιγάρο. Το δοκίμασα παράλληλα με 510lr , 910lr, fog, τα οποία ήταν ανώτερα αλλά Έχοντας δοκιμάσει intelcig evo, ego t A , σχεδόν όλα τα carto, GG avs, fog, esmoke 401, 510, 910 lr και νορμαλ, 801, 306, e-pipe, A1,A2, άτμισμα σε πολλά volt με mods δικά μου ή φίλων. Η σειρά κατάταξης θα ήταν η παρακάτω......
πωπω , πολύ δύσκολο! θα το μελετήσω κι άλλο και θα επανέλθω
Το σίγουρο είναι ότι είναι το ένα και μόνο carto που με κέρδισε!
* το 2ο hybrid μετά απο μερικές ώρες άρχισε να συμπεριφέρεται όπως το 1ο
* μερικοί φίλοι μου έστειλαν pm για να τους πω τη γνώμη μου για το hybrid, έχω να προσθέσω ότι η γνώμη μου βελτιώνεται όσο το χρησιμοποιώ. Το HT αυτό έχει προβλήματα, αλλά δίνει αυτά που υπόσχεται. Ποό είναι το μείον του ? Σίγουρα το ελαφρύ χτύπημα που θα το αγαπήσουν οι light ατμιστές.
* Το Hybrid όντως παίρνει πολύ αέρα, το συμπέρασμα είναι ότι δεν έχει ανάγκη απο δυνατή τζούρα, όσο τραβάς με μανία τόσο σε φτύνει, όσο πιο αργά τραβάς , τόσο γίνεσαι φίλος του!