vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

398 επισκέπτες, 3 χρήστες
zalaros, Πολυκράτης, Ribot

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

[Ψηφοφορία] Τι σας "χαλάει" στο Ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Αποσυνδεδεμένος Ωμέγα

• Vaping Yoda
  • 1115
  • Φύλο: Άντρας
  • Xsmokers.gr "Το δικό σου Eshop"
    • Xsmokers Your Vape Shop
Με χαλάει που το γουστάρω τόσο πολυ!

Αποσυνδεδεμένος Νικόλας

• **
  • 130
  • atmiste giati xanomaste
Με χαλαει που συνεχεια βγενουν καινουρια πραγματα και δεν εχω λεφτα να τα αγορασω ολλα :idiot1: ;D

Αστοχία υλικού, υλικά με μη σταθερή απόδοση, καθώς επίσης και οι ανεξέλεγκτες
καταστάσεις με τα υγρά συμπληρώματος καθώς και οι διαφορετικότητα στη γεύση
από παρτίδα σε παρτίδα.
Κάτι που είναι επίσης θέμα ότι δεν υπάρχουν προδιαγραφές των υλικών χρήσης και
κατασκευής-ποιοτικός έλεγχος :)

Αποσυνδεδεμένος DASP

• *
  • 61
θα συμφωνήσω Γιάννη, ειδικά στο τελευταίο περί υλικών χρήσης θα προσέθετα και την παράμετρο της υγείας.

Αποσυνδεδεμένος dreamymoments

• Έχω και μοντάκι, πάμε μια βόλτα;
  • **
  • 155
Αστοχία υλικού, υλικά με μη σταθερή απόδοση, καθώς επίσης και οι ανεξέλεγκτες
καταστάσεις με τα υγρά συμπληρώματος καθώς και οι διαφορετικότητα στη γεύση
από παρτίδα σε παρτίδα.
Κάτι που είναι επίσης θέμα ότι δεν υπάρχουν προδιαγραφές των υλικών χρήσης και
κατασκευής-ποιοτικός έλεγχος :)

Θα συμφωνήσω μαζί σου Γιάννη, όχι τόσο από προσωπική πείρα αλλά από τα τόσα γραφώμενα που το αποδεικνύουν και θα μου επιτρέψεις να προσθέσω η περίεργη έλλειψη, παρ' όλο που το "νέο" η.τ. κυκλοφορεί επίσημα από το 2003, μια παγκόσμιας αποδεκτής έρευνας με τις σφραγίδες της και τα όλα της για το τι εστί η.τ. είτε ως κάτι κακό είτε ως κάτι καλό είτε ώς κάτι ενδιάμεσο. Αυτή η τόσων χρόνων θολούρα στο τοπίο τον μόνο που εξυπηρετεί είναι αυτόν που έχει συμφέροντα σε όποια πλευρά και αν ανήκει. Όλοι όσοι ατμίζουν θεωρώ ότι ποιό πολύ πατάνε στις μαρτυρίες άλλων ατμιστών παρά οπουδήποτε αλλού..

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
  • H νεκροψία θα δείξει ....
Θα συμφωνήσω μαζί σου Γιάννη, όχι τόσο από προσωπική πείρα αλλά από τα τόσα γραφώμενα που το αποδεικνύουν και θα μου επιτρέψεις να προσθέσω η περίεργη έλλειψη, παρ' όλο που το "νέο" η.τ. κυκλοφορεί επίσημα από το 2003, μια παγκόσμιας αποδεκτής έρευνας με τις σφραγίδες της και τα όλα της για το τι εστί η.τ. είτε ως κάτι κακό είτε ως κάτι καλό είτε ώς κάτι ενδιάμεσο. Αυτή η τόσων χρόνων θολούρα στο τοπίο τον μόνο που εξυπηρετεί είναι αυτόν που έχει συμφέροντα σε όποια πλευρά και αν ανήκει. Όλοι όσοι ατμίζουν θεωρώ ότι ποιό πολύ πατάνε στις μαρτυρίες άλλων ατμιστών παρά οπουδήποτε αλλού..

Πρακτικά , πολύ φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο να γίνει . Δεν έχεις να κάνεις με ένα ΗΤ που το παράγει ένας κατασκευαστής με συγκεκριμένες προδιαγραφές και ούτε με ένα υγρό . Μόνο μεμονωμένες έρευνες είναι εφικτές

• **
  • 155
Πρακτικά , πολύ φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο να γίνει . Δεν έχεις να κάνεις με ένα ΗΤ που το παράγει ένας κατασκευαστής με συγκεκριμένες προδιαγραφές και ούτε με ένα υγρό . Μόνο μεμονωμένες έρευνες είναι εφικτές

Μα με το ίδιο σκεπτικό, έτσι δεν είναι και το τσιγάρο..; Πάρα πολλές εταιρείες, πάρα πολλά διαφορετικά είδη τσιγάρων αλλά κάποια στιγμή βγήκε ένας κοινός μπούσουλας που σου είπε ότι το τσιγάρο έτσι κι έτσι και κανείς δεν νομίζω ότι είπε ποτέ κάντε αυτή την μάρκα αλλά μην κάνετε εκείνη.. Όταν θέλει μια αρμόδια αρχή να βάλει όρους και να ελέγξει μία κατάσταση, όταν θέλει να θέσει κανόνες, προδιαγραφές και περιορισμούς θεωρώ ότι μπορεί να το κάνει. Το ότι δεν το κάνουν και το γιατί ελπίζω να το μάθουμε στην πορεία..

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
Δε θα είναι άδικο το αποτέλεσμα μιας μελέτης ενός  ΗΤ ή ενός υγρού με χαμηλής ποιότητας υλικά να τα ισοπεδώσει όλα ; Ή και το αντίστροφο

• **
  • 155
Δε θα είναι άδικο το αποτέλεσμα μιας μελέτης ενός  ΗΤ ή ενός υγρού με χαμηλής ποιότητας υλικά να τα ισοπεδώσει όλα ;

Δεν είμαι και πρωταθλητής στο η.τ. από άποψη εμπειρίας αλλά δεν είμαι και χαζός  ;) Απ' ότι καταλαβαίνω και διαβάζω υπάρχει μία κοινή συνιστώσα πάνω στην οποία στηρίζονται οι κατασκευές αν μη τι άλλο των εργοστασιακών μοντέλων και το ίδιο ισχύει και στα υγρά. Αυτά τα δεδομένα θα μπορούσε κάποιος να οριοθετήσει. Και οι δουλειά των αρμοδίων ελεγκτικών μηχανισμών αυτή είναι, να ελέγχουν αλλιώς ας γίνουν μανάβηδες. Δεν πιστεύω ότι δεν έχουν τρόπο να βρουν τι προδιαγραφές πρέπει να έχει ένα εργοστασιακό η.τ. και ένα υγρό ή μία βάση ή ένα άρωμα που κυκλοφορεί από κάποια εταιρία. Εδώ ελέγχουν και πιστοποιούν άλλα και άλλα και αυτό που εδώ και χρόνια έχει γίνει τόσος ντόρος, ..τίποτις;;  :confused1: :hmmm:

Tέλος πάντων, μεταξύ μας δεν θα βγάλουμε άκρη, με την έννοια ότι δυστυχώς δεν πρόκειται να αποδείξουμε τίποτα και απλά χαλάμε θερμίδες πληκρολογώντας..!!  :)

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
Μαζί σου είμαι . Έτσι θα ήθελα να είναι τα πράγματα . Απλά φοβάμαι ότι δε θα γίνουν ποτέ έτσι λόγο υψηλού κόστους .

Αποσυνδεδεμένος djjojo

• *
  • 24
Με χαλαει που παιρνω 15 υγρα για να καταληξω οτι μαρεσουν 1-2 απο αυτα και αν τα καπνισω για 2-3 μερες μετα δεν καταλαβαινω την γευση τους.Μονο σε μενα συμβαινει αυτο?

Αποσυνδεδεμένος Δερεκοπουλος νικολαος

• Γηρασκω αει διδασκομενος -Provari Elevator 2 Steam macine Dome Eviva Diver 2 3D Sofia Killer El Toro istick 50 Kayfun NautilousPoldiac OverOne Bod mecah Sofia Coblin Poldiac 69
  • 693
  • monta πρωην καπνιστης νυν ατμιστης και υγιης
Δεν με χαλαει τιποτα μονο που πολλες φορες μπορει και να παρασυρθεις και να κανεις αγορες που ενδεχομενως να μην σου χρειαζονται εκεινη την στιγμη και στην τελικη να σου μεινουν και να μην εχεις τι να τα κανεις τελικα :yes: :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος supernova

• **
  • 183
  • Δύναμις μου, ο Θεός.
    • ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Φίλε djjojo και εγώ χάνω την γεύση και είναι αρκετά ενοχλητικό, γι'αυτό έχω στα 2 elips διαφορετική γέυση μέσα, μια καπνική κ μια γλυκιά ωστε να καταλαβαίνω την διαφορά.

Αποσυνδεδεμένος papoys

• Ο μέτρ του οφ τόπιτς
  • 1068
Μου τη σπάει η διάρκεια ζωής των atomizer  :wall:

Δεν μπορούν οι κινέζοι να βρουν κάτι να κρατάει για πάντα. :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος t_vaso

• *
  • 54
  • Φύλο: Γυναίκα
Με χαλαει που συνεχεια βγενουν καινουρια πραγματα και δεν εχω λεφτα να τα αγορασω ολλα :idiot1: ;D

Κι εμένα!!!!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 145 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 286 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20336 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1106 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878209 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362810 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467580 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1910995 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520605 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1636 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376264 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702421 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ