vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

679 επισκέπτες, 3 χρήστες
camber, manoslykos, lounik

UPDATE 2 και 3 : Και μετά την επιστολή, μια Συνέντευξη Τύπου

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
Απ: UPDATE 2 και 3 : Και μετά την επιστολή, μια Συνέντευξη Τύπου
« Απάντηση #105 στις: Ιουλίου 02, 2016, 14:10 »
Atoner, ξέχασες τον Νίκο τον Πεταλούδα. Μεγάλο λαμόγιο, φρόντισε να ξεπλύνει ναρκωδολάρια και μας έδωσε το κατιτίς μας. 
Παρατηρώ εδώ και καιρό κάποια άτομα, που μπαίνουν να γράψουν μόνο για να ξεράσουν χολή. Συνήθως τα ποστ τους είναι της μιας αράδας και είναι σκέτη νιτρογλυκερίνη κοντά στο σημείο έκρηξης. Από πολλούς περνούν απαρατήρητοι, διότι η χολή συνήθως μασκαρεύεται σε έγνοια για τα δικαιώματα και την τσέπη των ατμιστών. Καιρός είναι να αντιληφθούν όλοι ότι η χολή είναι χολή και πηγάζει από εσωτερική ανάγκη. Ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο ατμιστή δεν υπάρχει....
Καλέ μου viper, συγνώμη... vaper.... και να υπήρχε χορηγός σ΄αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, εσύ τι φαντάζεσαι; Οτι θα έδινε πέντε παράδες για το ξενοδοχείο κι άλλους 5 σε μας;;; Δηλαδή από όλο αυτό το εγχείρημα, εσύ αυτό βρήκες να καταλάβεις; Αν σου κάνει δώρο η γυναίκα σου, αντί να την ευχαριστήσεις και να χαρείς το δώρο σου, θα τη ρωτήσεις αν έκλεψε από ποιον έκλεψε; 
Ειλικρινά, έχω πολύ πολύ άγχος... έχουμε μια ευκαιρία. Μόνο μια. Και μπορούν πολλά πράγματα να πάνε στραβά. Η ευθύνη είναι μεγάλη. 

Αποσυνδεδεμένος vaper

• **
  • 108
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #106 στις: Ιουλίου 02, 2016, 14:26 »
Να σου πω την αλήθεια, δεν με ενδιαφέρει και πολύ, κάντε όσες συνεντευξεις θέλετε ρε παιδιά. Και στο Caravel και στο Hilton και όπου θέλετε. Εγω αυτο που είπα είναι πως κανένας χωρίς κέρδος δεν βάζει κέρατα...  Εσύ απαντάς πως το κάνεις για τον συνάνθρωπο ατμιστη!   Πηγαίνετε να σώσετε τον ατμισμό!  Δεν γράφω άλλα. 

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #107 στις: Ιουλίου 02, 2016, 14:30 »
Οι ψυχολόγοι, αυτό που κάνεις, το λένε projection. 
  • Προβολή: το άτομο απομακρύνει από τον εαυτό του και αποδίδει σε κάποιο άλλο πρόσωπο επιθυμίες, ιδιότητες ή συναισθήματα τα οποία είτε αγνοεί είτε αρνείται για τον εαυτό του.

Να το κοιτάξεις (πάντως δανεικά δεν θα τολμήσω να σου ζητήσω ποτέ!)   :D ;)

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #108 στις: Ιουλίου 02, 2016, 14:36 »
Δεν περνάει και η zelatinι από το νήμα σαν πιο ειδική να μας δώσει μία πιο εμπεριστατωμένη  εξήγηση.  :yes: 
Έχει πάρει φόβο από τον ακη και έχει κατασκηνώσει στο chat και στη Θεσσαλονίκη.  :hmmm: 

Αποσυνδεδεμένος vaper

• **
  • 108
« Απάντηση #109 στις: Ιουλίου 02, 2016, 14:36 »
@Petra Χαίρομαι που τα ξέρεις όλα αυτά,  θα δίνεις σωστές συμβουλες στα παιδιά σου.  

Αποσυνδεδεμένος spykal1

• 980
« Απάντηση #110 στις: Ιουλίου 02, 2016, 14:42 »
Το θέμα είναι αν υπάρχει σπόνσορας , η , όχι. Και αν ύπαρχει δεν είναι και κάτι τόσο κακό.
Το να να κάνεις μια εκδήλωση , συνεδριο ,κ.λ.π, να νοικιάσεις μια αίθουσα ξενοδοχείου για κάποιες ωρες , πως να το κάνουμε εχει κάποιο κόστος .
Αν καποιος θέλει να βοηθήσει , δεν απαγορευεται.
Εδώ σου λεει , ότι για να κάνεις ενωση ατμιστων , χρειαζονται , γραφειο , γραμματέας και άλλα....

Αποσυνδεδεμένος gipsy

• 1261
« Απάντηση #111 στις: Ιουλίου 02, 2016, 14:46 »
Να πω κι εγώ τα προσωπικά μου...
Λοιπόν, σαν Παναγιώτης, ένας ατμιστής 6μηνών... Θα προτιμήσω να μην πάω να πάρω τον Kayfun 5 με 100€ ούτε ένα μονάντι με 100+ αλλά να τα δώσω για να γίνει κάτι που θα μας ωφελήσει κι εμάς και αυτούς που θα ασχοληθούν με το άτμισμα τα επόμενα χρόνια. Θα με πείτε μακάκα για τα σημερινά δεδομένα... Ναι είμαι. Πάμε παρακάτω όμως.
Όσοι ΔΙΑΒΑΣΑΝ την επιστολή στον Πρωθυπουργό, την ανακοίνωση για την συνέντευξη, όσοι δουν το βίντεο από αυτήν και πιστεύουν ακόμα ότι εταιρίες είναι από πίσω μας... Εδώ θα είμαστε να το συζητήσουμε και πάλι.

Αποσυνδεδεμένος Atoner

• **
  • 298
  • Σοβαρος ΝΑΙ σοβαροφανης ΠΟΤΕ!!!
« Απάντηση #112 στις: Ιουλίου 02, 2016, 14:49 »
Λοιπόν τέρμα τα αστεία.Atoner προς Petra και τα άλλα παιδιά.Να μην σε ξανακούσω ,έχω άγχος ,μπορεί κάτι να πάει στραβά ,κλπ κλπ.Τι στην ευχή  δηλαδή να πάει περισσότερο στραβά από ότι πηγαίνει σε αυτή την κατακαημένη χώρα Μιλάω πρώτη φορά σαν πατέρας και ας μην είμαι ο μεγαλύτερος στο forum.Σας ξέρουμε τι ρόλο παίζετε , ακόμα καλύτερα ξέρετε ποιοι είστε εσείς . Θα είναι μαζί
και ο Γιατρος μας με υπογλώσσια για τούς κάφρους που δεν θά καταλάβουν τι τούς λέτε ,πιήτε το καφεδάκι σας, πείτε οτι είναι να πείτε ,και μεγάλη χάρη θά τούς κάνετε και μας κάνετε.Οχι να στεναχωρηθείτε και ολας.Χαλαρά έχω μάθει όταν είσαι ,ολα πάνε κατ' ευχήν .Αι στο κάλο με τον κάθε ανεκδιήγητο υποβολέα .Και όπως έλεγε και σε μία παλιά σειρά κάποιος ( πολύ πολύ παλιά ) : Ου να μού χαθείς Κατσαουνε'ι'κο.
Πάω για ξάπλα γιατί εχω να κοιμηθώ πάνω απο 24 ωρες .Φιλια στους real.
Y/Σ Το παλιο καλο ban που ειχαμε στο chat room τί έγινε? Έχουμε και κάποια νευρά σχετικά ευαίσθητα τα υπουργικά μου συμβούλια μέσα.ΕΕΕΕΕΕΕ ρε το κέρατο μου ,γιαυτο δεν πάω μερικές φορές τίς οθόνες.Ο κάθε μήν πω στα κάνει τσατάλια ,και να μήν μπορείς να ρίξεις καμιά καλή κεφαλιά στο real και οτι κάτσει.

Αποσυνδεδεμένος Zelatini

• **
  • 233
  • Όλα είναι δρόμος...
« Απάντηση #113 στις: Ιουλίου 02, 2016, 15:03 »
Petra άριστη εξήγηση της προβολής! Δεν χρειάζεται κάτι άλλο. 
Κι ο πανσοφος λαός έχει κάτι καλύτερο. 
ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.
Σωστα;
Δεν εχω παρει μωρε απο φοβο κανεναν Ακη. Τα βρηκα μαζι του σαν καλη μανα που "ακουει" τον εφηβο γιο της! Καλαμπουρισαμε κιολας. Ολα μια χαρα.
Προσωπικα σαν Χριστινα απο τοτε που με θυμαμαι( νηπιαγωγειο δηλαδη) ήμουν φανατικη οπαδος της συλλογικοτητας. Μιας εννοιας που σπανια καλλιεργειται ακομα και στα σχολεια. Εκει επικρατει ισως στην πιο ελαφρυα εκδοση μια αγρια σφαγη..την ωρα που ο δασκαλος κανει την επιμαχη ερωτηση... "Ποιος θα μας πει την παθητικη φωνη του ρηματος λύω;" 
Ταγμενη ειμαι στις συλλογικοτητες. Μενει να δουμε τι χρωμα θα παρουν. Η γνωση ειναι δυναμη αλλα εχει και χρωμα. 
Ειμαι επιφυλακτικη με το ιντερνετ εως παρα πολυ αλλα βγαζω κι ενα θαρρος-θρασσος ωρες ωρες ε;
Διαλεκτικα θα λυθουν ολα λοιπον. 
Θα προσπαθησω να ειμαι εκει. 

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1548
« Απάντηση #114 στις: Ιουλίου 02, 2016, 15:18 »
Λοιπόν απλά και απέριτα ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ. 
Νιώθω περήφανος που συναναστρέφομαι έστω και έτσι  από εδώ μέσα με ανθρώπους σαν κ εσάς.

Ζηλεύω που είμαι μακρία και δεν θα μπορέσω να δώσω βροντερό πάρον και να στηρίξω εμψυχώσω την προσπάθεια αυτή.
Να είστε σίγουροι όμως ότι δίνουμε όλοι μας πιστεύω στο περιβάλλον που ζούμε τον μικρό η μεγάλο αγώνα μας για να προβάλουμε με τον καλύτερο τρόπο το άτμισμα και τα οφέλη του.

Δυστυχώς βλέπουμε ότι η καχυποψία για να μην πω βλακεία, βαράει κόκκινα στην αρωστημένη κοινωνία μας.
Την ξέρουμε την μοίρα μας σ αυτή τη χώρα του παραλόγου με τέτοια μυαλά  ανάμεσα μας, αλλά τουλάχιστον θα έχουμε προσπαθήσει και δεν θα συνθηκολογήσουμε με κατεβασμένα βρακιά.

Η δύναμη μας είναι η θέληση. Η δύναμη μας είναι η ενωμένη φωνή.
Είμαι στο πλευρό σας να βοηθήσω στο μέτρο που μπορώ.  Καλή επιτυχία εύχομαι και σας ευχαριστούμε για όλα.

Και κάτι αστείο για να κλείσω.  Ζούμε σε τόσο παράλογο κρατικό μηχανισμό που αυτοί οι μπαγλαμάδες μπορεί να τον είχαν ξεχάσει το νόμο, κ εμεις να τους το θυμίσαμε και να τον επισπεύσουν χαχα! Φαντάζεστε ? :tongue_smilie: :tongue_smilie:

Ξανά ΜΠΡΑΒΟ

Αποσυνδεδεμένος spykal1

• 980
« Απάντηση #115 στις: Ιουλίου 02, 2016, 15:20 »
Ακούγεται ότι στη διπλανη με το ξενοδοχείο πλατεία,  θα γίνει αντσυγκεντρωση :))

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #116 στις: Ιουλίου 02, 2016, 15:27 »
 :eleos: :eleos: :eleos:

Αποσυνδεδεμένος aragiannis

• 863
  • Satan sum et nihil humanum a me alienum puto
« Απάντηση #117 στις: Ιουλίου 02, 2016, 15:36 »
Θερμά συγχαρητήρια!

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #118 στις: Ιουλίου 02, 2016, 15:46 »
Ακούγεται ότι στη διπλανη με το ξενοδοχείο πλατεία,  θα γίνει αντσυγκεντρωση :))
Επίσης ακούγεται ότι πατώντας το fire στο Pico, ή CIA υποκλέπτει το DNA μας και ετοιμάζει κλώνους να αποικήσουν τη Νάρνια...

Με κάτι σοβαρό δεν έχεις να ασχοληθείς? Με μας που θα πάρουμε από 3 εκατομμύρια ο καθένας από Τον FDA και τον Μπεχράκη για να σπιλώσουμε το άτμισμα ασχολείσαι? 

Από κινητό.

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #119 στις: Ιουλίου 02, 2016, 16:06 »
[justify]Γι' άλλη μια φορά να σας δηλώσω κι εγώ τον θαυμασμό και την εκτίμησή μου. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, να χάνεις την ανωνυμία και τη βόλεψή σου για να διεκδικείς κάτι που σε πολλούς φαντάζει ακατόρθωτο. Προσωπικά, δεν θέλω να χάσω κάτι από αυτά, ούτε μπαίνω σε συλλογικότητες που ξέρω πως δεν θα τηρήσω.[/justify]

Για τα υπόλοιπα, θα τολμήσω να πω πως δεν είναι κακό ούτε οι αντίθετες γνώμες ούτε οι καχυποψίες, ούτε ακόμα και οι στοχευμένες ή κακόβουλες αναρτήσεις. Το πού οφείλεται κάτι τέτοιο είναι άστοχο και βαρετό να το συζητάμε, από τη στιγμή μάλιστα που η μία πλευρά δηλώνει επώνυμα την παρουσία της ενώ η άλλη όχι. Είναι απλώς η άγρια ομορφιά τής γραφικότητας.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359763 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114185 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450003 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110649 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328070 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29333 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F