vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

612 επισκέπτες, 5 χρήστες
Blackwolf, manoslykos, stauros53, camber, guss

UPDATE 2 και 3 : Και μετά την επιστολή, μια Συνέντευξη Τύπου

Αποσυνδεδεμένος spykal1

• 980
  • Φύλο: Άντρας
Απ: UPDATE 2 και 3 : Και μετά την επιστολή, μια Συνέντευξη Τύπου
« Απάντηση #120 στις: Ιουλίου 02, 2016, 16:12 »
Σωστά λές και εγω όπως και πολλοί αλλοι μιλάω ανωνυμα.... Ενώ κάπιοι αλοι αφήνουν την προστσια της ανωνυμίας και μιλάνε επωνυμα.... Γι αυτό σταματάω εδω :)

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #121 στις: Ιουλίου 02, 2016, 16:39 »
Ρε παιδιά ποιός τα πληρώνει όλα αυτά τα ξενοδοχεία και τις αίθουσες? Μην μου πείτε εσείς γιατί δεν παίζει.. Αν έχετε απο πίσω κάποια εταιρεία που ασχολείται με τον χώρο το καταλαβαίνω. Μου θυμίζει λίγο nobacco κλπ που είχανε κανει στο Caravel κάτι ανάλογο. Τυχαίο? δε νομίζω..
Αφού δεν παίζει τότε δεν στο λέμε :)
To γεγονός ότι το συγκεκριμένο ξενοδοχείο μπορεί να είναι σε εύκολα προσβάσιμο σημείο, μπορεί να είναι οικονομικότερο από άλλα, μπορεί να έχει διαθέσιμη αίθουσα εκείνη την ημέρα που θέλαμε, δεν παίζει για σένα αλλά παίζει η nobacco? Τυχαίο, δεν νομίζω...

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #122 στις: Ιουλίου 02, 2016, 18:07 »
Είμαι ο δαιμόνιος δημοσιογράφος Μίκος Ατμίκος  :bow:
Μέχρι τώρα έγραφα τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία στη "Χθεσινή". Όμως, η τύχη μου χαμογέλασε.
Χτες, με φώναξε ο εκδότης μου, ο κύριος Απλυτόπουλος:
- Ρε Μίκο, στο μοντ δεν χωράς, στο τανκάκι περισσεύεις
- Αφεντικούλι...
- Θες να σου αναθέσω κάτι μεγαλύτερο;
- Αμέ  :tongue_smilie:
- Τι θες;
- Να πάω με τον Τσίπρα στην Κίνα. Θα συναντηθεί και τον υπεύθυνο του Αλή Μπαμπά και
- Στοπ. Για την ώρα θα σε αναβαθμίσω στο ρεπορτάζ υγείας. Κάτι μυστήριοι τύποι, που λέγονται ατμιστές, κάνουν συνέντευξη τύπου. Είσαι έτοιμος;
- Γεννήθηκα έτοιμος.
Την αμόλησα πάλι. Τι είναι αυτοί οι ατμιστές; Για να το ψάξω λίγο... ωπ... Μίκο, να ένα φόρουμ... και δεν γράφομαι... 15.000 μέλη... χιλιάδες σελίδες... εκατοντάδες χιλιάδες μηνύματα... δεν προλαβαίνω, δεν θα πιάσω την καλή έτσι. Καλύτερα να διαβάσω κανένα θέμα από τα πρόσφτα, πού ξέρεις, μπορεί να πιάσω 
ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...
- Αυτό ήταν: μίση, πάθη, οικονομικά συμφέροντα, παιχνίδια κάτω από το τραπέζι, μυστικές συμφωνίες... Και ΟΛΑ αυτά δέκα (10) μέρες ΠΡΙΝ τη συνέντευξη τύπου. Βρε, τι είναι τούτοι... Θα γίνει μεγάλος τζερτζελές...
- Ατμίκο παιδί μου, μελέτησες για τη συνέντευξη;
- Δε χρειάζεται μελέτη, Αφεντικούλι. Εδώ τα πράγματα μιλάνε μόνα τους. Μην περιμένουμε 10 μέρες, να αρχίσουμε από τώρα δημοσιεύσεις. Θα φτιάξω ένα ρεπορτάζ σε 9 συνέχειες, άλλο πράγμα. Φυλάξτε χώρο στην πρώτη σελίδα.
- Κόψε κάτι.
- Πολλά θα κόψω για να σουλουπωθούν όσα βρήκα. 
- Δηλαδή;
- Πρώτον, το άτμισμα τεντώνει τα νεύρα. Αντί αυτοί να περιμένουν για να κρίνουν μετά άνετα εκ του αποτελέσματος, αντί να βοηθήσουν δίνοντας κάποια SOS ερώτηση, τρώγονται μεταξύ τους. Τύφλα να έχει το Κάτω Παρτάλι...
- Θες να πεις ότι οι ατμιστές είναι ανθρωποφάγοι;
- Μεταφορικά το εννοούσα.
- Καλά... θα σου δώσω μια στήλη στη σελ. 15.
- Στην πρώτη σελίδα θέλω. Θα μας προλάβουν όλα τα πρωινάδικα, τα απογευματινάδικα, μην πω ότι θα γίνουμε και γλυκερινόπερα στο Περού.
- Είσαι σίγουρος;
- 0 μιτζι.
- Από ορθογραφία σκίζεις. Και ποιος θες να είναι ο τίτλος του φύλλου της Δευτέρας;
- Ο τίτ... το... ααα... Α! Βρήκα:

"Ποια σίτα δεν αφήνει τον ατμό να περάσει;"

Αποσυνδεδεμένος TSARLY

• 1067
  • Τα λιγα χρηματα θελουν κοπο,τα πολλα τροπο!
« Απάντηση #123 στις: Ιουλίου 02, 2016, 18:34 »
Δεν με νοιαζει ποιος είναι από πισω.
Αυτό που ξερω είναι ότι μεσω του ΦΟΡΟΥΜ εμαθα πολλα ,κι ετσι μπορω να κανω τις αγορες μου απ οπου εγω νομιζω .
Ολοι γιναμε εμπειροι ατμιστες όπως λεει καποιος.
Όλα τ αλλα είναι μονο για...περιεργους.
ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ!!
Πετρος
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 02, 2016, 18:40 από TSARLY »

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• 1000
  • Χρήστος.....χάρηκα...
« Απάντηση #124 στις: Ιουλίου 02, 2016, 18:39 »
Καλησπέρα,

Δεν έχω ξαναγράψει σε αυτό το νήμα πιο πολύ από έλλειψη χρόνου. Θέλω πρωτίστως να ευχαριστήσω τα παιδιά της αρχικής ομάδας που ξεκίνησαν όλη αυτήν την ιστορία. Για μένα πρέπει να ήταν η πιο γρήγορη και εύκολη είσοδο σε κλίκα... Ήμουν διαθέσιμος να συμμετέχω σε αυτήν την προσπάθεια, το δέχτηκαν με χαρά και ευκολία και αυτό με τιμά.  Αυτό που είδα από μέσα με εντυπωσίασε αν και χρόνια επαγγελματίας στον κλάδο των πωλήσεων σε εντελώς άσχετο αντικείμενο με το ΗΤ.

Είδα μια ομάδα ετερόκλητων ανθρώπων με όρεξη και μεράκι να προσπαθούν να ξεπεράσουν τα καθημερινά προβλήματα που έχει ο καθένας και να οργανώσουν κάτι που θα εξηγεί τις θέσεις μας σε όλους αυτούς που βάλουν το μέσο που μας έκανε να διακόψουμε το τσιγάρο και τελικά, ας μην κρυβόμαστε, έγινε κομμάτι της ζωής μας και χόμπι.

Είδα έναν δάσκαλο, έναν καθηγητή, έναν γιατρό παθολόγο διαβητολογο, έναν γραφίστα, δυο κομπιουτεράδες, έναν λογιστή, έναν τεχνικό επεξεργασίας σημάτων κ.ο.κ. όλοι σοβαρότατοι άνθρωποι και επαγγελματίες, να δίνουν ώρες από την ζωή τους, χρησιμοποιώντας την επαγγελματική υπόσταση και εμπειρία τους αλλά και ότι γνώση και μέσο έχουν στην κατοχή τους για να παρουσιάσουν ένα καλό αποτέλεσμα σε κάτι που οι ίδιοι αποφασίσαμε να εμπλακούμε.

Είδα ώρες ατελείωτες σε τσατ, τηλέφωνα, σκαιπ και συναντήσεις, για το πως θα υλοποιηθεί το κάθε τι, για το τι θα γραφτεί και πως, για το πως θα στηθεί η τάδε φωτογραφία πάνω στο δείνα εγγραφακι, για το ποιος θα φέρει την τάδε κάμερα για το ποιος μπορεί να έχει αυτό το βύσμα και το άλλο καλώδιο. Μιλάμε για ώρες εργασίας ερασιτεχνών και επαγγελματιών χωρίς το αντίστοιχο κόστος.

Και ναι και τα κίνητρα όλων όσων συμμετέχουν στην ομάδα είναι λογικό να διαφέρουν αλλά μόνο στα σημεία. Εμένα το προσωπικό μου κίνητρο είναι να γίνει όσο το δυνατόν γνωστότερο το ατμισμα, να μην εξισωθεί με το τσιγάρο, να αποκτήσει υπόσταση δική του, να γίνουν περισσότεροι καπνιστές ατμιστες και να αναγκαστεί πολιτεία και επιστημονική κοινότητα να ασχοληθεί πιο σοβαρά μαζί του και τις θέσεις μου μπορεί οποιοσδήποτε να τις δει κοιτώντας το ποστ μου δυο χρόνια τώρα. Είδα με χαρά ότι όλων μας είναι παρόμοια, άντε κάποιος να έχει να σκοτώσει και παραπάνω χρόνο άντε και κάποιος να γουστάρει και ένα παραπάνω like (χιούμορ αυτό εε). Όλοι όμως το είδαμε σαν μια μοναδική ευκαιρία να σηκωθούμε από το πληκτρολόγιο και να ακουστούμε, ορμώμενοι και από μια γενική αποδοχή τουλάχιστον εδώ μέσα.

Δεν με θεωρώ σταυροφόρο που σηκώθηκε μια μέρα να σώσει το ατμισμα και με λυπεί να το ακούω και για οποιονδήποτε άλλον αβίαστα από οποιονδήποτε άλλον... Δεν με θεωρώ εμπλεκόμενο με κανένα κατάστημα και επαγγελματία του χώρου και επίσης με λυπεί να το ακούω και για οποιονδήποτε άλλον αβίαστα από οποιονδήποτε άλλον...Καταλαβαίνω επιφυλάξεις και απορίες για το κόστος, δεν καταλαβαίνω πάλι τα αβίαστα συμπεράσματα...

Θερμή λοιπόν παράκληση σε ΟΛΟΥΣ. Ας αφήσουμε την γκρίνια εκατέρωθεν. Μην χαλάσουμε και αυτήν την ευκαιρία που έχουμε. Τα παιδιά που θα ανέβουν εκεί πάνω πιστέψτε με,  έχουν χίλιους άλλους λόγους να αγχώνονται...

Αποσυνδεδεμένος Lorentzo

• *
  • 71
« Απάντηση #125 στις: Ιουλίου 02, 2016, 19:43 »
Συγχαρητήρια στη  petra και σε όλο το team του φορουμ  που προσπαθεί για το καλύτερο όλων των ατμιστών .
Με τη σειρά μας εμείς οι ατμιστές στηρίζουμε είτε με την παρουσία μας τη μέρα της συνέντευξης
είτε με τη θετική μας ενέργεια την όλη προσπάθεια .
Καλή επιτυχία !!!!!

« Απάντηση #126 στις: Ιουλίου 02, 2016, 19:52 »
για οσους δεν καταφερουν να ερθουν θα υπαρχει απευθειας συνδεση με κατι ωστε να μπορουμε να την παρακολουθησουμε???

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #127 στις: Ιουλίου 02, 2016, 19:54 »
Αντώνη, είναι κάτι που το προσπαθεί η ομάδα να βγει σε streaming αλλά ως ερασιτέχνες δεν έχουμε και πολλές δυνατότητες.
Θα εξαρτηθεί από τον εξοπλισμό που θα έχουμε διαθέσιμο και την δυνατότητα του ξενοδοχείου για την κατάλληλη σύνδεση με το ιντερνετ.
Σίγουρα όμως θα μαγνητοσκοπηθεί και θα βγει μετά.

« Απάντηση #128 στις: Ιουλίου 02, 2016, 19:56 »
αρχικα προσπαθω να ειμαι εκει...................αλλα ακομα δεν μπορω να πω σιγουρα.εστω και σε μαγνητοσκοπιση θα την δω.ευχαριστω και καλη δυναμη σε ολους οσους στηριζουν αυτη την προσπαθεια.

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #129 στις: Ιουλίου 02, 2016, 20:19 »
Δεν έχει κανένας δικαίωμα ελέω δημοκρατίας να προσβάλει, να αφήνει υπονοούμενα και να πετάει λάσπη.
Όταν τελειώσει η συνέντευξη, μπορεί ο καθένας να μας πει αν κάποιος από το πάνελ με αυτά που είπε εξυπηρέτησε τα συμφέροντα άλλων και όχι των ατμιστών. ΜΕΤΑ τη συνέντευξη όμως. ΤΩΡΑ όποιος θέλει, βοηθάει. Έστω και με την παρουσία του εκεί.

Κάποια μηνύματα που δυναμιτίζουν την προσπάθεια διαγράφηκαν.
Κάποια που έμειναν είναι απλά για να δείξουν προς τα πού τραβούσε η συζήτηση.

Αν στη συνέχεια κάνουν μερικοί συνωμοσιολογία χωρίς κανένα στοιχείο, το ίδιο μπορεί να κάνει ο καθένας μας με αντίστροφη φορά:
π.χ. Κάποιοι βαλτοί των εχθρών του ατμίσματος που επί χρόνια περιφέρονται ως κατάσκοποι στο φόρουμ προσπαθούν να δυναμιτίσουν την προσπάθεια και να αποπροσανατολίσουν τον κόσμου που θέλει να την στηρίξει ώστε να αποτύχει.

Γι' αυτό, παρακαλώ ας επιστρέψουμε στο θέμα μας που είναι η στήριξη αυτής της προσπάθειας.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 02, 2016, 20:31 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος ati

• 501
« Απάντηση #130 στις: Ιουλίου 02, 2016, 20:36 »
Για live streaming δεν χρειάζεται τίποτα άλλο από ένα κινητό τηλέφωνο android, σύνδεση wi-fi από το ξενοδοχείο και αυτή ΕΔΩ η εφαρμογή. Αυτόματα δημιουργείτε ένα κανάλι στο ustream.tv από το οποίο ο atmos μπορεί να πάρει το embed code και να τον βάλει στην αρχική του forum. Θα βλέπουμε όλοι, το βίντεο αποθηκεύεται αυτόματα στο Ustream και με τον ίδιο τρόπο μπορεί να δημοσιευθεί ολόκληρο μετά το τέλος της συνέντευξης.

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #131 στις: Ιουλίου 02, 2016, 20:48 »
Τα τεχνικά του live streaming για το ιντερνετ είναι λυμένα θέματα είτε μέσω hangouts, είτε μέσω youtube είτε με κάτι αντίστοιχο με αυτό που λες.
Αλλού είναι τα προβλήματα, πχ
Θέλεις κάμερες και μικρόφωνα για τους ομιλητές ή σύνδεση με την κονσόλα του ξενοδοχείου (αν διατίθεται σύνδεση) ώστε να μπορέσεις να έχεις σωστά τον ήχο των ομιλητών.
Θελεις επίσης σύνδεση ενός υπολογιστή συνδεδεμένο με το κατάλληλο interface με τις κάμερες ώστε να κάνεις transcode το video σε μορφή κατάλληλη για streaming και ένα τρόπο να επιλέγεις τo source.
Οι κάμερες που θα έχουμε είναι ερασιτεχνικές, ψηφιακές full hd μεν αλλά όχι επαγγελματικές.
Ένα streaming από usb camera & ήχο από το μικρόφωνο του υπολογιστή, μάλλον δεν θα είναι ικανοποιητικό για το μέγεθος της αίθουσας, πόσο μάλλον από κινητό.
Επίσης πρέπει το ξενοδοχείο να σου δώσει dedicated wifi γιατί αν μπεις στο ίδιο wifi με όλο τον κόσμο, ούτε φωνή δεν κάνεις streaming.
Είμαστε ερασιτέχνες στο θέμα της συνέντευξης τύπου και με τα μέσα που έχουμε προσπαθούμε για το καλύτερο.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 02, 2016, 20:56 από thenetpoet »

Αποσυνδεδεμένος xagios

• **
  • 168
  • Μου αρέσει η μοναδικότητα και όχι η μαζικότητα
« Απάντηση #132 στις: Ιουλίου 02, 2016, 21:05 »
Καλη επιτυχια μπραβο σας για την προσπαθεια .

Αποσυνδεδεμένος s-volcan

• *
  • 11
  • Όλα είναι Τρόμος
« Απάντηση #133 στις: Ιουλίου 02, 2016, 21:06 »
Πάντως στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο πραγματοποιούνται συχνά εκδηλώσεις με live streaming από συνδικαλιστικά σωματεία, επομένως κάποια βασική υποδομή σίγουρα υπάρχει.
Καλό θα ήταν να συνεννοηθείτε μαζί τους από τώρα, καθώς για εμάς από την επαρχία που δεν μπορούμε να παρευρεθούμε θα ήταν πολύ καλό!(Αλλά έστω και σε μαγνητοσκόπηση, θα εξυπηρετούσε πολύ την μαζική ενημέρωσή μας και την περαιτέρω συμμετοχή μας σε πιθανά επόμενα βήματα.)

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #134 στις: Ιουλίου 02, 2016, 21:20 »
Ακούγεται ότι στη διπλανη με το ξενοδοχείο πλατεία,  θα γίνει αντσυγκεντρωση :))
Αντί... σε τί;
Εφόσον οι θέσεις που έχουν εκφραστεί ως τώρα είναι μόνο αυτές της επιστολής προς τον πρωθυπουργό, θα είναι ενάντια σε αυτές; Υπέρ του νομοσχεδίου;
Αν όχι, τότε θα είναι απλά "γιατί αυτοί και όχι εγώ";
Θα ήθελα να δω να προσπαθούν να το δικαιολογήσουν αυτό στους χιλιάδες έλληνες ατμιστές:
Πως μερικοί είναι πρόθυμοι να αμαυρώσουν την πρώτη δημόσια κίνηση υπέρ του ατμίσματος επειδή... την σκέφτηκαν άλλοι!

Πάντως ως τώρα δεν είδα καμία συγκέντρωση υπέρ του ατμισματος από κανέναν.
Θα ήταν πάρα πολύ απασχολημένοι με πολύ σημαντικά πράγματα, δεν εξηγείται αλλιώς.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 903 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114034 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359615 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449859 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110536 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374561 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327871 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1009 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6346 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15209 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29248 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99792 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F