vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

UPDATE 2 και 3 : Και μετά την επιστολή, μια Συνέντευξη Τύπου

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Φύλο: Άντρας
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Απ: UPDATE 2 και 3 : Και μετά την επιστολή, μια Συνέντευξη Τύπου
« Απάντηση #150 στις: Ιουλίου 04, 2016, 20:34 »
Φίλε kotsos, για το συγκεκριμένο εγχείρημα, είπαμε ότι τα καλύπτουμε εμείς. Αν βγούμε εκτός προϋπολογισμού, ΘΑ ζητηθεί έξτρα στήριξη και όποιος μπορεί θα βοηθήσει. Δεν νομίζω να χρειαστεί πάντως, αλλά να έχετε στο νου σας ότι η προσπάθεια μας δεν θα σταματήσει με το πέρας της συνέντευξης. Και πάλι ευχαριστούμε.

Από κινητό.

Αποσυνδεδεμένος vasilis47

• *
  • 12
« Απάντηση #151 στις: Ιουλίου 04, 2016, 23:12 »
Μπράβο!!! Μακαρι να μπορουσα να ερθω!!!

Αποσυνδεδεμένος TigerBill

• *
  • 55
« Απάντηση #152 στις: Ιουλίου 05, 2016, 03:40 »
Πολλα μπράβο σας παληκάρια και κυρίες, μακαρι να μπορουσα να ειμαι και εγω μαζι σας, αλλα ειμαι απο Κρητη, και no money, σας ευχαριστω ολους σας που εργαζεστε πανω στο τοσο σοβαρο θεμα, για το καλο της υγειας ολων μας, Κωστα και ολοι στην ομαδα συγχαρητηρια και να ειστε παντα δυνατοι! :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος JOHN LONDON

• 1
« Απάντηση #153 στις: Ιουλίου 05, 2016, 04:43 »
Μπραβο και συγχαρητηρια πρωτιστως για την σκεψη περι επιστολης προς τον Πρωθυπουργο και για την περαιτερω εξελιξη που με επιμονη,αγαπη και μερακι απο μια απλη μεριδα συνατμιστων φτασατε στην συνεντευξη στα ΜΜΕ και με καλεσμενο και τον αξιοτιμο γιατρο κ.Φαρσαλινο που η πορεια του,η γνωση του και η εμπειρια του εχει υψηλη αξια κ βαρυτητα στα fora του εξωτερικου!!!Μακαρι να υπαρξουν και αλλες παρομοιες πρωτοβουλιες στο μελλον γιατι μονο ενωμενοι μπορουμε να καταφερουμε θετικα αποτελεσματα ποσο μαλλον σε κατι που εχει θετικες επιπτωσεις στην υγεια ολων μας που σταματησαμε το καπνισμα και νιωθουμε την διαφορα ως ατμιστες πια!!!Θα προσπαθησουμε να ειμαστε εκει οσο πιο πολλοι μπορουμε ειτε μεσα στην αιθουσα ειτε απ'εξω.Ειναι και μια ομορφη ευκαιρια να γνωριστουμε και με αλλους συνατμιστες να ανταλλαξουμε σκεψεις,προβληματισμους,ιδεες και να κανουμε και καινουργιους φιλους!!!Ευχες σε ολη την οργανωτικη ομαδα,σε ολους τους συνατμιστες να εισαστε ολοι καλα και ευχαριστουμε για την αξιολογη προσπαθεια!!!Keep on vaping!!!

Αποσυνδεδεμένος StefPasc

• **
  • 178
  • Ad astra per aspera
« Απάντηση #154 στις: Ιουλίου 05, 2016, 10:32 »
μετά την δέσμευση στον .... κατάσκοπο (e-spy) θα είμαι κι εγώ εκεί :respect:
καλή επιτυχία να έχουμε   ::)

Αποσυνδεδεμένος its

• **
  • 299
« Απάντηση #155 στις: Ιουλίου 05, 2016, 11:05 »
Και παλι ενα μπραβο στα παιδια...  :thumpup:
Θα προσπαθησω να ειμαι εκει δεδομενου εργασιμης ημερας & ωρας...

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
« Απάντηση #156 στις: Ιουλίου 05, 2016, 11:20 »
Μετά την "ευγενική" ( :fight_box_anface: :fight_fryingpan: :fight_knuppel: :whip: ) παράκληση από τον e-spy δεσμεύτηκα και εγώ ότι θα είμαι εκεί  :))

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #157 στις: Ιουλίου 05, 2016, 13:30 »
Έτσι μπράβο παλικάρια μου!
Και μιας και το 'χω με την πειθώ  :whip: :fight_knuppel: :fight_shot_bandana: :ban2: :party_beer_01:
δε λέτε και στους φίλους να έρθουν;
Άντε μην κάνω καμιά ξαφνική εμφάνιση εκεί που πίνετε αμέριμνοι καφέ και "πειστείτε" όλοι μαζί ξαφνικά.  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Atoner

• **
  • 298
  • Σοβαρος ΝΑΙ σοβαροφανης ΠΟΤΕ!!!
« Απάντηση #158 στις: Ιουλίου 05, 2016, 13:47 »
Sory achatzi που το κλεφτρόνι πείρα  το post σου,αλλά μου άρεσε :)
Μετά την "ευγενική" ( ) παράκληση από τον e-spy δεσμεύτηκα και εγώ ότι ΔΕΝ θα είμαι εκεί,αλλιώς θα έκανε χαρακίρι η μισή ομάδα,και πιθανολόγησε και άγνωστος αριθμός δημοσιογράφων, Επίσης με έριξε στο Φυλότιμο λέγοντάς μου  : ( θα το μαρτυρήσω ) Atoner ότι ήταν να πω το είπα.Το κρίμα στον λαιμό σου.
Δεν αντέχομαι ο κερατούκλης το ξέρω ,αλλά τόσο ξύλο ποια? Με σακάτεψε μιλάμε.

Υ/Σ Σοβαρά τώρα ,όσοι δεσμευτήκατε να πάτε μην ΤΟΛΜΉΣΕΤΕ να μην πάτε.Η παροιμία δεν βγήκε τυχαία που λέει ,μην υποσχεθείς ,σε παιδί ,τρελό ,και τον e-spy.
Αν αναιρέσετε την βάψατε..
Μην πείτε πως δεν σας προειδοποίησα καλά?
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 14, 2024, 03:56 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος AbS

• *
  • 70
« Απάντηση #159 στις: Ιουλίου 05, 2016, 14:00 »
Πολλά μπράβο σε όλους τους φίλους για την όλη αυτή προσπάθεια !! Αν μου το επιτρέψει η δουλεία, θα είμαι εκεί.

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #160 στις: Ιουλίου 05, 2016, 14:13 »
Όσοι είστε στην Αθήνα πρέπει να κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να πάτε στη συνάντηση. Και να φωνάξετε όλους τους φίλους σας να σας κάνουν παρέα. Εκτός της συνέντευξης είναι ευκαιρία για τη μεγαλύτερη ατμοσυνάντηση που διοργανώθηκε ποτέ.
Όσοι δουλεύουν δεν νομίζω να τους αρνηθεί κανείς λίγες ώρες άδεια.

Είναι διαφορετικό πράγμα να δουν οι δημοσιογράφοι 50-100 άτομα στην αίθουσα και διαφορετικό μερικούς χιλιάδες ατμιστές να γεμίζουν τα πεζοδρόμια γύρω από το ξενοδοχείο. Έχουμε μια ευκαιρία να ακουστούμε. Ας φωνάξουμε δυνατά.

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #161 στις: Ιουλίου 05, 2016, 14:16 »
 :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #162 στις: Ιουλίου 05, 2016, 14:29 »
"Χιλιάδες" φίλε camper αποκλείεται να δουν  ;D και ειδικά στο πεζοδρόμιο με ντάλα καύσωνα...
Ας είμαστε 100 και βάλε και πάλι εγώ ευχαριστημένος θα είμαι.

Είναι όμως πράγματι η ευκαιρία για τη μεγαλύτερη ατμοσυνάντηση που θα έχει γίνει ποτέ,
και αμέσως μετά την εκδήλωση μπορεί να εξελιχτεί σε τέτοια στις παρακείμενες καφετέριες  8)

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #163 στις: Ιουλίου 05, 2016, 14:36 »
Κι όμως... δεν είναι ακατόρθωτο. 6000 υπογραφές μπήκαν στο Avaaz. Με αναλογία πληθυσμού οι 3000 είναι από Αθήνα.

Επίσης θα σε παρακαλέσω μη μου το χαλάς. Ως γνωστό έχω την καντίνα απέναντι από το ξενοδοχείο :))

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #164 στις: Ιουλίου 05, 2016, 16:14 »
Αφήστε τις καφετέριες και βρείτε μπυραρία στη γειτονιά...

Από κινητό.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 902 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114032 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359610 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449857 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110536 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374559 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327871 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1009 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6346 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15209 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29248 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99792 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F