vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

UPDATE 2 και 3 : Και μετά την επιστολή, μια Συνέντευξη Τύπου

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Φύλο: Άντρας
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Φίλε kotsos, για το συγκεκριμένο εγχείρημα, είπαμε ότι τα καλύπτουμε εμείς. Αν βγούμε εκτός προϋπολογισμού, ΘΑ ζητηθεί έξτρα στήριξη και όποιος μπορεί θα βοηθήσει. Δεν νομίζω να χρειαστεί πάντως, αλλά να έχετε στο νου σας ότι η προσπάθεια μας δεν θα σταματήσει με το πέρας της συνέντευξης. Και πάλι ευχαριστούμε.

Από κινητό.

Αποσυνδεδεμένος vasilis47

• *
  • 12
Μπράβο!!! Μακαρι να μπορουσα να ερθω!!!

Αποσυνδεδεμένος TigerBill

• Ατμί / ζώ
  • *
  • 55
Πολλα μπράβο σας παληκάρια και κυρίες, μακαρι να μπορουσα να ειμαι και εγω μαζι σας, αλλα ειμαι απο Κρητη, και no money, σας ευχαριστω ολους σας που εργαζεστε πανω στο τοσο σοβαρο θεμα, για το καλο της υγειας ολων μας, Κωστα και ολοι στην ομαδα συγχαρητηρια και να ειστε παντα δυνατοι! :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος JOHN LONDON

• 1
Μπραβο και συγχαρητηρια πρωτιστως για την σκεψη περι επιστολης προς τον Πρωθυπουργο και για την περαιτερω εξελιξη που με επιμονη,αγαπη και μερακι απο μια απλη μεριδα συνατμιστων φτασατε στην συνεντευξη στα ΜΜΕ και με καλεσμενο και τον αξιοτιμο γιατρο κ.Φαρσαλινο που η πορεια του,η γνωση του και η εμπειρια του εχει υψηλη αξια κ βαρυτητα στα fora του εξωτερικου!!!Μακαρι να υπαρξουν και αλλες παρομοιες πρωτοβουλιες στο μελλον γιατι μονο ενωμενοι μπορουμε να καταφερουμε θετικα αποτελεσματα ποσο μαλλον σε κατι που εχει θετικες επιπτωσεις στην υγεια ολων μας που σταματησαμε το καπνισμα και νιωθουμε την διαφορα ως ατμιστες πια!!!Θα προσπαθησουμε να ειμαστε εκει οσο πιο πολλοι μπορουμε ειτε μεσα στην αιθουσα ειτε απ'εξω.Ειναι και μια ομορφη ευκαιρια να γνωριστουμε και με αλλους συνατμιστες να ανταλλαξουμε σκεψεις,προβληματισμους,ιδεες και να κανουμε και καινουργιους φιλους!!!Ευχες σε ολη την οργανωτικη ομαδα,σε ολους τους συνατμιστες να εισαστε ολοι καλα και ευχαριστουμε για την αξιολογη προσπαθεια!!!Keep on vaping!!!

Αποσυνδεδεμένος StefPasc

• Taste Chacer
  • **
  • 178
  • Ad astra per aspera
μετά την δέσμευση στον .... κατάσκοπο (e-spy) θα είμαι κι εγώ εκεί :respect:
καλή επιτυχία να έχουμε   ::)

Αποσυνδεδεμένος its

• **
  • 300
Και παλι ενα μπραβο στα παιδια...  :thumpup:
Θα προσπαθησω να ειμαι εκει δεδομενου εργασιμης ημερας & ωρας...

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• Αντώνης
  • 695
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
Μετά την "ευγενική" ( :fight_box_anface: :fight_fryingpan: :fight_knuppel: :whip: ) παράκληση από τον e-spy δεσμεύτηκα και εγώ ότι θα είμαι εκεί  :))

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• ex-President my ass...
  • 2490
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
Έτσι μπράβο παλικάρια μου!
Και μιας και το 'χω με την πειθώ  :whip: :fight_knuppel: :fight_shot_bandana: :ban2: :party_beer_01:
δε λέτε και στους φίλους να έρθουν;
Άντε μην κάνω καμιά ξαφνική εμφάνιση εκεί που πίνετε αμέριμνοι καφέ και "πειστείτε" όλοι μαζί ξαφνικά.  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Atoner

• **
  • 298
  • Σοβαρος ΝΑΙ σοβαροφανης ΠΟΤΕ!!!
Sory achatzi που το κλεφτρόνι πείρα  το post σου,αλλά μου άρεσε :)
Μετά την "ευγενική" ( ) παράκληση από τον e-spy δεσμεύτηκα και εγώ ότι ΔΕΝ θα είμαι εκεί,αλλιώς θα έκανε χαρακίρι η μισή ομάδα,και πιθανολόγησε και άγνωστος αριθμός δημοσιογράφων, Επίσης με έριξε στο Φυλότιμο λέγοντάς μου  : ( θα το μαρτυρήσω ) Atoner ότι ήταν να πω το είπα.Το κρίμα στον λαιμό σου.
Δεν αντέχομαι ο κερατούκλης το ξέρω ,αλλά τόσο ξύλο ποια? Με σακάτεψε μιλάμε.

Υ/Σ Σοβαρά τώρα ,όσοι δεσμευτήκατε να πάτε μην ΤΟΛΜΉΣΕΤΕ να μην πάτε.Η παροιμία δεν βγήκε τυχαία που λέει ,μην υποσχεθείς ,σε παιδί ,τρελό ,και τον e-spy.
Αν αναιρέσετε την βάψατε..
Μην πείτε πως δεν σας προειδοποίησα καλά?
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 14, 2024, 03:56 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος AbS

• *
  • 70
Πολλά μπράβο σε όλους τους φίλους για την όλη αυτή προσπάθεια !! Αν μου το επιτρέψει η δουλεία, θα είμαι εκεί.

Συνδεδεμένος camber

• 3892
    • camber
Όσοι είστε στην Αθήνα πρέπει να κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να πάτε στη συνάντηση. Και να φωνάξετε όλους τους φίλους σας να σας κάνουν παρέα. Εκτός της συνέντευξης είναι ευκαιρία για τη μεγαλύτερη ατμοσυνάντηση που διοργανώθηκε ποτέ.
Όσοι δουλεύουν δεν νομίζω να τους αρνηθεί κανείς λίγες ώρες άδεια.

Είναι διαφορετικό πράγμα να δουν οι δημοσιογράφοι 50-100 άτομα στην αίθουσα και διαφορετικό μερικούς χιλιάδες ατμιστές να γεμίζουν τα πεζοδρόμια γύρω από το ξενοδοχείο. Έχουμε μια ευκαιρία να ακουστούμε. Ας φωνάξουμε δυνατά.

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• Γιώργος
  • 4139
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• ex-President my ass...
  • 2490
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
"Χιλιάδες" φίλε camper αποκλείεται να δουν  ;D και ειδικά στο πεζοδρόμιο με ντάλα καύσωνα...
Ας είμαστε 100 και βάλε και πάλι εγώ ευχαριστημένος θα είμαι.

Είναι όμως πράγματι η ευκαιρία για τη μεγαλύτερη ατμοσυνάντηση που θα έχει γίνει ποτέ,
και αμέσως μετά την εκδήλωση μπορεί να εξελιχτεί σε τέτοια στις παρακείμενες καφετέριες  8)

Συνδεδεμένος camber

• 3892
    • camber
Κι όμως... δεν είναι ακατόρθωτο. 6000 υπογραφές μπήκαν στο Avaaz. Με αναλογία πληθυσμού οι 3000 είναι από Αθήνα.

Επίσης θα σε παρακαλέσω μη μου το χαλάς. Ως γνωστό έχω την καντίνα απέναντι από το ξενοδοχείο :))

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Αφήστε τις καφετέριες και βρείτε μπυραρία στη γειτονιά...

Από κινητό.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20007 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 935 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877280 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361342 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465349 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1905336 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 518460 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1499 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 374762 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 700903 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19843 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos
Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ. [Χρήση του φόρουμ] 2132 445939 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 02, 2025, 11:58
από zilberto