vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

520 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, camber, manoslykos

Εργοστασιακοί ατμοποιητές (με έτοιμες κεφαλές) για τσιγαρίσιες - σφιχτές τζούρες

Αποσυνδεδεμένος Tortugas

• 556
  • Φύλο: Άντρας
    • Τα DNA Color Themes μου μπορειτε να τα βρειτε εδω
@eperakis Φιλε μου γευση μπορει να μην εχει η σκετη βαση, εαν ομως ειναι στα τελευταια της η αντισταση θα εχει πιασει να μαυριζει και θα βγαζει γευση απο αυτο. Πιο ευκολα καταλαβαινεις οταν θελει αλλαγμα, ακριβως γιατι δεν εχει αλλες γευσεις να σκεπαζουν τα καμμενα. Απο κει και περα αν δεν εισαι σιγουρος, αλλαζε  :thumpup:

Με σκετη βαση παντως που εκανα προσφατα, μου φαινεται αστειο που δεν χαλαει ποτε η αντισταση... Κατασπρο το βαμβακι μετα απο 8ml. Οντως κραταει αποιρο καιρο σε σχεση με γευσεις.

Αποσυνδεδεμένος mnrtzs

• *
  • 72
Καλησπέρα σας κ από μένα....Έχω το εξής πρόβλημα,ξεκίνησα να φτιάχνω υγρά εδώ κ δυο μήνες,βάση 18mg(50pg-40vg-10 ενέσιμο νερό)+0mg για να πέσω στα 14-15 mg με δυο αρώματα μέσα.Παρατήρησα ότι σε nautillus άρχισε να μπουκώνει η αντίσταση στις 7-8 μέρες...

Αποσυνδεδεμένος tzavardin

• 546
1) Θα ήταν καλύτερα να ρωτήσεις στο θέμα του ναυτίλου ή ναυτίλου μίνι ή του 2 (ανάλογα ποιον έχεις) ή ακόμα καλύτερα σε ένα θέμα με diy υγρά για να πάρεις καλύτερη απάντηση.

2)7-8 μέρες μπορεί να έιναι λίγο, μπορεί να είναι και πολύ. Πόσα ml έκανες αυτό είναι το βασικό, καθώς στα 20 με 30 ml κάθε αντίσταση «πέφτει» ως απόδοση συνήθως και ακόμα πιο γρήγορα αν κάνεις σκούρα υγρά (αφήνουν πιο πολύ μάκα στην αντίσταση).

Αποσυνδεδεμένος talavera

• *
  • 13
Καλησπέρα Κύριοι,

Αγόρασα πρόσφατα από Nobacco τον cupa (καταλαβαίνω ότι είναι ίδιος με τον cubis) και μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Χρειάζομαι όμως έναν δεύτερο (MTL πάντα).

Ποιος είναι ο καλύτερος MTL; Θα ήθελα να είναι 22mm για να προσαρμόζεται καλά στο apyros s mod που έχω (το οποίο θεωρώ είναι πολύ καλό αλλά σχετικά αδύναμο αφού δίνει max 40W).

Στο Nautilus X με παραξένεψε λίγο ο tip στον οποίο δε μπορείς να προσαρμόσεις άλλα tips εκτός από το δικό του.

Για το Nautilus 2 άκουσα ότι έχει διαρροές.

Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
Έχω cubis pro και μόνο Nautilus X 4ml θα ήθελα (ίσως) να αποκτήσω.

Αποσυνδεδεμένος petr@n

• *
  • 77
  • - Συγνώμη, από δω καλά πάω; - Που θέλετε να πάτε;
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 31, 2017, 23:19 από antonelos »

Αποσυνδεδεμένος tzavardin

• 546
Εγώ με τον triton mini εδώ κ μιάμιση βδομάδα είμαι πολύ ευχαριστημένος, διαρροές 0, ούτε καν μπουρμπουλήθρες στην αναπλήρωση υγρού. Πολύ βολικός στο γέμισμα, επίσης. Μπορείς να τον βρεις πιο φτηνά από τον Χ αν δεν κάνω λάθος. Ειδικά με τις clapton 1.8 αντιστάσεις η γευση αποδίδεται πάρα πολύ καλά. Τον προτείνω και σε άλλους νέους ατμιστές για MTL ανεπιφύλακτα! :)

http://vaping.gr/index.php?topic=27554.0 εδώ το link για το thread του τρίτον μίνι

@talavera
με κλειστά μάτια τον Kabuki.
Δες το αντίστοιχο νήμα εδώ μέσα όπου προτείνουν ποιόν ακριβώς κλώνο να παραγείλεις γιατί δεν υπάρχει στην Ελλάδα.

Αποσυνδεδεμένος korasidikos

• 4
καλησπερα παιδιά θα ηθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για τον GS της eleaf θα με καλύψει στο θέμα της τσιγαρίσιας τζούρας και αν θα μπορέσει να δουλέψει σωστά πανω σε μπαταρία απο ijustS :confused1:

Αποσυνδεδεμένος makiskar

• **
  • 116
φανταζομαι οταν λες gs μιλας για τον gs air m ή ms γιατι ο gs tank δεν νομιζω να ταιριαζει με ijust start
ειναι τσιγαρισιος και για αρχη θα σε καλυψει αλλα νομιζω γρηγορα εσυ ο ιδιος θα κοιταξεις για κατι καλυτερο οπως ο ναυτιλος 2 π.χ. αν θες καλυτερη γευση και χτυπημα
και εγω με αυτον ξεκινησα αλλα πανω στο μηνα τον αλλαξα
φυσικα μετα θες και μοντακι

Αποσυνδεδεμένος korasidikos

• 4
σε ευχαριστω θα κοιταξω τη προταση σου. :D

Αποσυνδεδεμένος Aiakos

• **
  • 219
Καλημέρα παίδες, έχει δοκιμάσει κανείς σας τον ijoy elf mtl?
Ψήνομαι να τον τσιμπήσω στο προσεχές μέλλον και θα ήθελα γνώμες από κατόχους

Αποσυνδεδεμένος ritzeri

• 3
καλησπερα.
απο ολους τους ατμοποιητες που γραφτηκαν εδω, ποιον θα προτεινατε για απανωτες τζουρες?

Αποσυνδεδεμένος Dumouriez

• **
  • 249
Μετά από ΤΕΡΑΣΤΙΑ απογοήτευση που έφαγα από τον Ναυτίλο 2 :wall: ψάχνω για MTL ατμοποιητή. Θα ήθελα προτάσεις για ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ λειτουργία, γεύση κια να είναι διαθέσιμος σε καταστήματα, γιατί δεν το έχω με τις διαδικτυακές παραγγελίες, οπότε όχι Kabuki. Έχω ήδη Joytech Cubis και Ναυτίλο μίνι.

Σαν ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης Γ

• **
  • 205
  • Ατμιστής από Φεβ 2013

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359982 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114283 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110750 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374947 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328249 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1077 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99938 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F