vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

519 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, camber, manoslykos

Εργοστασιακοί ατμοποιητές (με έτοιμες κεφαλές) για τσιγαρίσιες - σφιχτές τζούρες

Αποσυνδεδεμένος Manitou

• *
  • 99
  • Φύλο: Άντρας
Λίγη προσοχή με τον nautilus 2: απ'ότι είδα σε κριτικές, για να αλλάξεις αντίσταση πρέπει να αδειάσεις το υγρό.  Εάν δεν σε πειράζει ok, απλά το αναφέρω.  Προσωπικά, εφόσον μιλάμε για τις ίδιες αντιστάσεις-άρα και για την ίδια ποιότητα ατμίσματος πάνω κάτω- παραμένω στον παλιό.

Αποσυνδεδεμένος cloak

• 606
  • Τα πάντα ρεί και ουδέν μένει
τον θελω για δευτερο ατμοποιητη, μια και ειμαι τσιγαρισιος εχει και την ευκολια γεμισματος απο πανω

Καλησπέρα σε όλες και όλους,
καινούργιος στον ατμό, το παλεύω από το καλοκαίρι με ένα Aspire Plato (που με ταλαιπωρούσε όμως διαρκώς με διαρροές, spitback, δύσκολο γέμισμα κλπ), εδώ και 2 μήνες κατάφερα να κόψω εντελώς το τσιγάρο και παίζω προσωρινά με κάτι μικρά με μαγνητικές κεφαλές (Nexvap και Vaporesso Drizzle) αλλά χρειάζομαι επειγόντως μια κανονική συσκευή.
Αγόρασα χτες ένα Joyetech EVIC VTC MINI 75W σε προσφορά και τώρα αναζητώ ατμοποιητή (με έτοιμες κεφαλές, για τσιγαρίσια χρήση και να γεμίζει εύκολα από πάνω). Διαβάζοντας ό,τι βρίσκω, εδώ και αλλού, τείνω να καταλήξω στον Ud Mesmer ή στον Smok Brit Mini Flavor (παρότι η μικρή τους χωρητικότητα δεν με ενθουσιάζει). Υπάρχει μήπως κάποια άποψη για επιλογή ανάμεσά τους - ή και για κάποιον τρίτο; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων - και πρέπει να πω ότι με έχετε ήδη βοηθήσει ΠΑΡΑ πολύ με τις αναρτήσεις σας.
O SMOK Brit Mini Flavour είναι τέλειος για γεύση και ντουμάνι, αλλά τσιγαρίσιος δεν είναι. Εγώ τον χρησιμοποιώ για τα αρωματικά υγρά. Για τσιγαρίσια χρήση Nautilus, Nautilus 2, Triton 2 ή κάποιο επισκευάσιμο.

@Marilam ΠΟΙΟΝ επισκευάσιμο όμως;;

Χρησιμοποιεί κανένας τσιγαρίσιος τον EGO ONE v2 mega ?

Κάποιος με VG υγρά να μας προτείνει επιλογές, να μη μπουκώνουν κ.λπ. ?

Δεν ξέρω τί να πάρω και τα μαγαζιά δεν έχουν ιδέα..
- Ο ναυτίλος δε μου κάνει, δε θέλω τόσο "πλούσιο" ατμό και τόσο σφιχτή τζούρα.
- Ο τρίτωνας ο μίνι δεν ανταπεξέρχεται τελικά στις απαιτήσεις, έχω βαρεθεί.
- Τον ναυτίλο Χ τον δοκίμασα για καμια εβδομάδα αλλά βγάζει ζεστό, θέλει πολλά βάττ και μεγάλο πρόβλημα για μένα που δεν αλλάζει επιστόμιο (πολύ κοντό).

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
Χρησιμοποιεί κανένας τσιγαρίσιος τον EGO ONE v2 mega ?
Τον είχα αρκετό καιρό με τις clr κεφαλές. Πολύ καλή επιλογή και οικονομική.
Υπέρ - γεύση :thumpup: και δυνατότητα επισκευής
Κατά - μικροδιαρροές από το άνοιγμα του αέρα

Ευχαριστώ @Doubt  Και ποιός είναι ο άξιος αντικαταστάτης του; Ο μικρός βγάζει κάπως ζεστό νομίζω, ο mega σε αυτό πώς είναι;
Για τη γεύση πράγματι εντυπωσιάστηκα κι εγώ με 3-4 τζούρες που έκανα, αλλά δυστυχώς δεν είχα τη δυνατότητα να τον δοκιμάσω περισσότερο (το μικρό).

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
Δυστυχώς μου έπεσε από τα χέρια στο πάτωμα και αχρηστεύτηκε η βάση του, οπότε έμεινα στον cubis pro.(είχα και τους 2)
Δεν έχω δοκιμάσει τον μικρό και δεν έχω άποψη. 

Εγώ έχω δοκιμάσει (λίγες τζούρες όπως είπα) το μικρό μόνο. Ρωτάω για το mega και ευελπιστώ πως δεν θα βγάζει ζεστό λόγω ύψους.

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
Δεν με είχε απασχολήσει κάτι τέτοιο, αλλά μπορείς να βάλεις κι άλλο drip tip αν θέλεις. Εμένα με βόλεψε αυτό, το 20mm

Άστα έχω ήδη ένα 32mm πάνω στον τρίτωνα μίνι. Σαν κεραία είναι αλλά δε βαριέσαι.. :))

Eλπίζω να μην είμαι τελείως off topic (δε βρήκα κάπου σχετικό θέμα)...
Οι αντιστάσεις γενικά λένε ότι  κρατούν 1-4 εβδομάδες (ανάλογα με τη χρήση, υγρό κτλ), και κύριο κριτήριο είναι η αλλίωση της γεύσης.
'Οταν κάνεις σκέτη βάση πώς ξέρεις πότε να την αλλάξεις?
Ξέρει κανείς πόσο καιρό είναι καλό να κρατάμε την 1.5 clapton (joytech) και 1.6 BVC (aspire) με περίπου 3-4 ml τη μέρα σκέτη βάση?

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
Aνα εβδομαδα περιπου καλα ειναι

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
Παναγιώτη θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω λίγο.
Με σκέτη βάση δεν υπάρχουν κατάλοιπα (που κατά κύριο λόγο οφείλονται στα αρώματα των έτοιμων υγρών) που να μαζεύονται στο βαμβάκι ή στο σύρμα.
Έτσι, ενώ συνήθως λέμε πως κατά μέσο όρο μια κεφαλή καλό είναι να αντικαθίσταται ανά περίπου 30ml (υπάρχουν φυσικά πολλές εξαιρέσεις), εδώ αυτό δεν ισχύει.
Με σκέτη βάση μπορεί να σου κρατήσει και 60 και 80 και 100 ml χωρίς να αντιμετωπίσεις το παραμικρό πρόβλημα.

Η αντικατάσταση θα πρέπει να γίνει είτε όταν αλλοιωθεί η ποσότητα και ποιότητα του παραγόμενου ατμού, είτε αν (για οποιονδήποτε λόγο) αρχίσει και έρχεται γεύση "καμένου".

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
Δεν διαφωνω οτι μπορει να κρατησει τοσο οσο λες (αν του πω οτι θα του κρατησει παραπανω μετα θα σκεφτει οτι του λεω οτι να΄ναι) δεδομενου βεβαια οτι η εργοστασιακη ποτε δεν ξερεις ποσο θα αντεξει.

Από ότι καταλαβαίνω η κύρια αιτία αλλοίωσης της κεφαλής είναι τα αρώματα, οπότε το διπλάσιο περίπου σε σκέτη βάση μου ακούγεται λογικό, ειδικά από τη στιγμή που τις δουλεύω και σχετικά χαμηλά (γύρω στα 4V).
Καμμένο μόνο στην αρχή είχα προσέξει μία φορά (αν και σε 3 μήνες έχω αλλάξει περιπου 7-9  αντιστάσεις), και περισσότερο με ανησυχεί ότι δεν καταλαβαίνω πότε πρέπει να την αλλάξω, αφού γεύση εδώ δεν υπάρχει, αλλά και πάλι 'καθαρές' δεν τις λές

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις e-spy καιpngtszs1976
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 27, 2017, 14:21 από eperakis »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359980 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114283 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110750 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374947 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328249 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1077 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99938 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F