Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

433 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, Chris66, maraki1308, thanos1071, lounik, perelevas, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Επισκευάσιμοι ατμοποιητές για τους λάτρεις της σφιχτής "τσιγαρίσιας" τζούρας!  (Αναγνώστηκε 289355 φορές)

Αποσυνδεδεμένος reaper

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Greece
  • Φύλο: Άντρας
Οντως του Κωστα ειναι δυσευρετοι και out of budget.

Γιωργη εχω στησει πολυ πραμα στο παρελθον, μονες, διπλες, rda, clapton, alien κλπ.

Παρομοιο σ αυτο που λες με adaptor εχω δοκιμασει μερλιν μινι. Οντως σφιγγει ετσι.

Ψαχνω ομως, αν υπαρχει, τζουρα τυπου nautilus mini, ego style, 10-15 watt maximum, σε επισκευασιμο με καταλληλο στησιμο. Χαμηλη καταναλωση και μακροσυρτο τραβηγμα :) Ελπιζω να το εξηγω ευστοχα.

Δεν εχω δοκιμασει ποτε doggy και το σκεφτομαι.

Μολις εσκασε απαντηση για berserker, θα τσεκαρω review.

Συνδεδεμένος Tem

• Διαχειριστής
  • Τόπος: Αθήνα
Ο doggy δεν είναι πάντως πρώτη επιλογή στην κατηγορία των καθαρά mtl ατμοποιητών. Είναι σχετικά αεράτος.

Αποσυνδεδεμένος reaper

• e-lights ατμιστής
  • *
Τοτε δεν ειναι αυτο που θελω ευχαριστω.

Berserker λες ε; Αν στησω λεπτο kanthal, 28 σε 2αρι, μπολικες σπειρες θα μου δωσει αυτο που ψαχνω;

Αποσυνδεδεμένος estorial

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Middle of nowhere-uk
+1 για berserker από μένα. Με ένα 2.5mm coil

Επίσης sxk kayfun prime στην πρώτη δεύτερη τρύπα είναι αρκετά σφιχτός.

Αποσυνδεδεμένος reaper

• e-lights ατμιστής
  • *
Αναγκαστικα πρεπει να το δοκιμασω ο ιδιος. Βρηκα καποιον που πωλειται στην πολη μου, μαλλον θα τον τσιμπησω.

Προτεινετε στησιμο παρακαλω.

Αποσυνδεδεμένος Paso

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Athens
Berserker με 28αρι Kanthal 5-6 σπείρες σε 2.5αρι πυρήνα και μετα είσαι κομπλέ. Όσο για σφίξιμο ετοιμάσου να πιαστούν τα μάγουλα σου...

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος ZEEK

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΤΡΙΚΑΛΑ
επιβεβαιωνω για Berserker.

Αποσυνδεδεμένος bretsos

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: https://t.me/pump_upp
    • @pump_upp - best crypto pumps on telegram !
[member=21148]dazed[/member] το 2mm φοραω με το παραπανω στησιμο, το 2,5  χαλαει αρκετα τον mtl χαρακτηρα και την γευση.
Το καθολου reduser και το 3mm ειναι άχρηστη επιλογη θα ελεγα για αυτον τον ατμοποιητη.
Λογικα τα επιπλεον pins θα εχουν πολυ ενδιαφέρον και πιστευω συντομα θα κατακλύσουν και την ελληνικη αγορα.

Αποσυνδεδεμένος estorial

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Middle of nowhere-uk
28 ga ss316L 6-8 σπυρες σε 2.5mm πυρήνα με τις σπυρες ελάχιστα.

Αποσυνδεδεμένος Mike Parton

• e-medium ατμιστής
  • **
Χτυπημα καλυτερο ποιος έχει; Ο berserker η o kayfun prime sxk?
Για μενα ειναι το πιο βασικο στοιχειο σε ενα ατμοποοητη και οι τελευταίοι kayfun με εχουν απογοητευσει,αν και για τον prime ακουω καλα λογια.
Ειμαι τεσσερα χρονια με kayfun lite plus και ακομα δεν εχω βρει τομ αντικαταταστατη του

Αποσυνδεδεμένος dimgoua

• e-medium ατμιστής
  • **
Να πω και εγώ ότι και ο τριαντάφυλλος είναι καταπληκτικός αν και δεν βλέπω πολλές αναφορές και απορώ. 

Αποσυνδεδεμένος Paso

• e-medium ατμιστής
  • **
Δεν έχει ακουστεί πολυ ο Rose γιατί θεωρώ χωρίστηκαν οι mtl σε 2 best seller... Για σφιχτή τζούρα Berserker για γεύση Hastur... Εχω και τους 2 και έχοντας και παίξει και με Ares και με Siren επιβεβαιώνω τους περισσοτερους ότι το 2017 ήταν χρόνια του Ber και του Has για γνησιους MTL...
Παρ όλα αυτά ο Rose είχε πολυ καλές κριτικές απο όσους τον δοκίμασαν.

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνδεδεμένος Tem

• Διαχειριστής
Κσι επίσης ο Gotank mtl rta της Fumytech είναι μάλλον καλύτερος από τον Rose.

Αποσυνδεδεμένος treloneritis

• Γιώργος
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Χαλκίδα
  • I am not anti-social, just not user friendly
Ο doggy δεν είναι πάντως πρώτη επιλογή στην κατηγορία των καθαρά mtl ατμοποιητών. Είναι σχετικά αεράτος.

Χωρίς να έχω κάποια τεράστια εμπειρία (νέος ατμιστής γαρ) ο doggyς μου είναι ό,τι πιό "σφιχτό" έχω στην μέχρι τώρα φτωχική συλλογή μου (aspire k3, kl+, doggystyle SXK). Με το airflow  μιά ιδέα ανοιχτό δύσκολα τραβάς τζούρα. 

Αποσυνδεδεμένος dazed

• All work and no play...
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • ... makes Jack a dull boy
Λογικα τα επιπλεον pins θα εχουν πολυ ενδιαφέρον και πιστευω συντομα θα κατακλύσουν και την ελληνικη αγορα.

Παρήγγειλα τα πιν από FT. Τώρα αναμονή και το πολύ πολύ να χάσω €2.5.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 23 1685 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 07:57
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259483 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 719960 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374721 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 390180 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263584 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 681748 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 701 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1357 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22328 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2400 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888914 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.