Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Επισκευάσιμοι ατμοποιητές για τους λάτρεις της σφιχτής "τσιγαρίσιας" τζούρας!  (Αναγνώστηκε 289026 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• Φουγαροκαραβάνα
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
Το θεμα δεν ειναι οτι θα του βαλεις αυτο το συρμα αλλα οτι θα ανεβασει πολυ υψηλη θερμοκρασια. Καλυτερα 0,32mm.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos F

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Δράμα
  • Φύλο: Άντρας
Αυτός ο VaporFlash v4 φαίνεται πολύ ενδιαφέρον!!!
Αν τον πάρει το μάτι σας σε ελληνικό eshop, κλώνο ή original, βάλτε ένα link παρακαλώ.

Αποσυνδεδεμένος The_Don

• e-medium ατμιστής
  • **
Λοιπόοοοοοοοοοοοοον

Ηρθε η ωρα για τον πρωτο μου επισκευασιμο ατμοποιητη. Θα ηθελα να εχει τα εξης : 

εισαγωγη στην πανω πλευρα. ΟΧΙ κατω δε θελω διαρροες!
ποοοοοοοοολυ σφιχτη τζουρα

αυτα τα ολιγα  ;D υπαρχει κατι?

Αποσυνδεδεμένος Tortugas

• Ταμω τα γελωνεια.
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Καπου στο Αιγαιο
    • Τα DNA Color Themes μου μπορειτε να τα βρειτε εδω
Top airflow δεν γνωριζω, ο siren v2 παντως σαν gta ειναι αρκετα στεγνος για mtl

Αποσυνδεδεμένος karmakoma

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αιτωλία
  • Reboot: 8/9/15
Narba.
Δεν τον έχω αλλά διαβάζω καλά λόγια...

Συνδεδεμένος Tem

• Διαχειριστής
  • Τόπος: Αθήνα
Λοιπόοοοοοοοοοοοοον

Ηρθε η ωρα για τον πρωτο μου επισκευασιμο ατμοποιητη. Θα ηθελα να εχει τα εξης :

εισαγωγη στην πανω πλευρα. ΟΧΙ κατω δε θελω διαρροες!
ποοοοοοοοολυ σφιχτη τζουρα

αυτα τα ολιγα  ;D υπαρχει κατι?
Εντελώς χωρίς διαρροές μάλλον όχι.

Αποσυνδεδεμένος Chronisb

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΒΟΥΛΑ
Χωρίς διαρροές ότι και να του κάνεις μόνο doggy. ;)

Αποσυνδεδεμένος Paso

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Athens
Παίζω με Berserker και Ares. Κανενας δεν έχει διαρροή απλά στον Berserker θέλει λίγο περισσότερη προσοχή το βαμβακωμα.

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος alexost

• Νέο μέλος
1. Μικρός, εύκολο στήσιμο μόλις καταλάβεις πως, 3ml, top fill και σχετικα σφικτός τσιγαρίσιος:
Pico

2. Ανέφερε κανείς τον πολυτάλαντο Taifun GS II  ? Παλιός μεν, oldschool RDTA, με ρυθμίσεις αέρα πάνω ΚΑΙ κατω και απίθανος σαν RDA με μεγάλη λεκάνη πλήρωσης υγρού. 

3. Hcigar fodi f2. Genesis, MTL με ρύθμιση για σφικτή τζούρα και πολύ καλή γεύση.

Κατά τα άλλα μόλις παρέλαβα τον Prime σε έκδοση YFTK. Πράγματι πάρα πολύ καλή τσιγαρίσια τζούρα. Τελικά, ειδικά μετά την εμπειρία του skyline, ο οποίος ακόμη και με το μικρότερο μονό δισκάκι κάθε άλλο παρά τσιγαρίσιος είναι,  αυτό που εγώ κατάλαβα είναι ότι η εισαγωγή του αέρα πρέπει να αντιστοιχεί σε μέγεθος περίπου στην εξαγωγή κάτω από την αντίσταση. Οτιδήποτε άλλο εχω δοκιμάσει, με οποιαδήποτε "κόλπα" σε στυλ αντάπτορες μείωσης κλπ απλά δεν λειτουργεί ικανοποιητικά. Κλασσικό παράδειγμα ο Kayfun 5... Μόνη εξαίρεση ίσως ο πολύ καλός και πολύπλευρος Merlin mini

Αποσυνδεδεμένος spanorg

• e-non ατμιστής
  • *
Καλημέρα,

Σε όλους αυτούς που προτείνετε, έρχονται Ελλάδα από 3fvape; Δεν υπάρχει πρόβλημα με τελωνείο;

Αποσυνδεδεμένος koukouvaou

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αρτέμιδα Αττικής
  • ατμιζειν εστί φιλοσοφείν
Ο doggystyle sxk που σου προτείνω εγώ κάνει 19 με 22 εύρο εδώ στην Ελλάδα, και με κανά δεκαρικό από αγγελία. Και το τανκακι 3.5. :bye:

Αποσυνδεδεμένος gigelis78

• e-regular ατμιστής
Τα ατμιστικα κατάσχονται από το τελωνείο.

Αποσυνδεδεμένος mgiannism

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: αθηνα
μολις πηρα τον doggystyle sxk 19 ευρω.
πρωτη εντυπωση παρα πολυ καλη, σφιχτη τζουρα κ καλη γευση.

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Φύλο: Γυναίκα
Η απαγόρευση ισχύει εδώ και πολλούς μήνες. Αν διαβάσεις τα posts από 11/12-10-2017 και  μετά θα διαπιστώσεις ότι δεν περνούν από το τελωνείο ατμιστικά προϊόντα συχνά ευτελούς αξίας. 

Το νήμα αυτό νομίζω θα σε κατατοπίσει.

Τίποτα δεν έρχεται ασφαλώς από το εξωτερικό . Διάβασε, αν θες, τα παραπάνω. 

Αποσυνδεδεμένος MakIs_X

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αλεξανδρούπολης
Έχουμε κάποιον ο οποίος έχει στην κατοχή του τον Berserker Mini 22 ?

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1460 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259136 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718976 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374363 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389599 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263288 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680960 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 692 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1336 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22298 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2377 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888313 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.